Årets Frisør | Forberedelser

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 6. Okt 2016

Årets Frisør er en konkurranse for både frisører og frisørbedrifter. Konkurransen består av en fotokonkurranse, en bedriftkonkurranse og to spesialkategorier.

Som lærling i Adam og Eva Gruppen får du muligheten til å få mye inspirasjon og veiledning til å bidra i konkurransen. Som lærling har du mulighet til å kvalifisere deg i kategoriene Årets Lærling og Årets Avant Garde.Adam og Eva Gruppen sine lærlinger møtes hver tirsdag for treningskveld. Som en del av timeplanen for høsten er det fotokurs som står på agendaen. Fotokurs går over fire treningskvelder og inneholder alt fra; fotomakeup, foredrag/inspirasjon av en hårstylist og fotograf. Det er også kvelder til forbereding av modell og fotoshoot.


Vi ser at dette er noe lærlingene setter stor pris på, og deres kreative sider kommer virkelig til syne! Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med fotograf Kristoffer Myhre, som nå har gjort dette prosjektet til virkelig for tredje gangen på rad. Kristoffer er også veldig delaktig i hele prosessen og holder en treningskveld, sammen med en stylist, for å hjelpe lærlingene til å jobbe riktig og smart innen fotoshoots.


Bidragene i konkurransene sendes inn og vurderes av kvalifiserte juryer. Vinnerne kåres under en prisfest i februar hvert år. Prisutdelingen går av stabelen i Oslo Spektrum 11. februar 2017. Årets Frisør arrangementet byr på variert underholdning, inspirerende visninger og ikke minst spennende kåring av vinnere i de forskjellige kategoriene.

Vi gleder oss allerede, og ønsker alle våre lærlinger masse lykke til med nominasjonen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc