All i want for Christmas is...

Postet av Adam og Eva Strøget den 25. Nov 2015

I skrivende stund er det under 1 mnd igjen til jul, og dermed er det på tide å komme igang med julegavene! Mange sliter med å finne på noe til alle de man skal kjøpe gave til. Hva skal man liksom finne på til en som har alt? Derfor har vi noen tips til deg, som passer til enhver og er perfekt til de som har alt!


Gavekort - En kjedelig klassiker mener mange, men hvorfor ikke gi et gavekort fra Adam og Eva? Alle trenger jo en klipp, eller hva med muligheten til å starte det nye året med en fresh farge, eller rett og slett en deilig og avslappende kur med hodebunnmassasje? Gavekortene kan brukes i alle Adam og Eva sine salonger over hele landet, og mottakeren står selv fritt til å velge hva de ønsker å bruke sitt gavekort på!


Gavepakker - Alle har behov for hårprodukter, og det er en utrolig fin gave å få til jul. I salongen har vi et bredt utvalg av gavepakker med masse forskjellige produkter som passer til alle, vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den du trenger for å gi det beste. Gavepakkene har veldig gode priser, og kommer i fine esker som gjør innpakkingen til en lek!


Redken/Pureology

Her finner du ferdig gavepakker fra Redken eller Pureology. Er håret slitt, tørt eller livløst? I disse gavepakkene finner du noe som passer ett hvert hår! Du betaler kun for shampoo og balsam, og får med kur eller leav-in ettersom hvilken pakke du velger.


Kérastase

Disse gavepakkene kan skreddersys for alle sitt behov. Velg ut dine favoritter, hårbad og pleie/maske og få 20% avslag på pakken. Her kan du mikse og matche så du skaper den perfekte gaven!


Stian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.