Julegavetips!

Postet av Adam og Eva Strøget den 6. Des 2014

Sitter du som de fleste andre for tiden, og undrer over hva du skal gi i gave til dine nære og kjære? Her har vi i Strøget noen julegavetips til deg!


Adam og Eva BOX m/VOKS
Adam og Eva sin egen voks! Denne voksen er lett og kremete. Enkel å fordele og kan lett restyles i løpet av dagen. Voksen gir medium hold og er verken for tørr eller for fet. En god allarounder!
Den perfekte gaven til han som har alt!
Pris: 149,- (Finnes på tilbud, 2 for 229,-)

L'oréal Liss & Pump-up
Dette er en tokomponent føngele fra L'oréal. I tillegg til å gi utrolig volum og kontroll, tilfører den også lett, fuktighetsgivende pleie uten å tynge. Produktet er varmebeskyttende og motvirker frizz.
Den perfekte gaven til hun som trenger et ekstra løft!
Pris: 225,-

Redken Fabricate 03
En lett varmebeskyttende spray fra Redken. Dysen på boksen gjør at produktet er veldig lett å fordele i håret. Produktet blir veldig lett og fint, samtidig som det gir full varmebeskyttelse selv ved bruk av rettetang og andre varmeverktøy.
Den perfekte gaven til hun som retter ut håret hver dag!
Pris: 299,-

Matrix Moisture Cure
Denne lette fuktighetssprayen fra Matrix gir mye glans og utrolig god kambarhet. Funker perfekt som flokeløser til både store og små! Sliter du med døtre som nekter å gre seg? Da er denne sprayen løsningen! Bruk den gjerne sammen med Wet Brush fra HH Simonsen, som er en børste med myke tagger som ikke lugger, for best resultat.
Den perfekte gaven til den hårsåre!
Pris: 149,- (Wet Brush Small 79,-/ Wet Brush Large 99,-)

Kérastase Elixir Ultime
Fuktighetsgivende leave in krem fra Kérastase med skimmer partikler. Denne kremen passer til daglig bruk, enten i fuktig eller tørt hår. Kremen er veldig lett og gir mye glans til et ellers livløst hår. Super til å samle spissene og dempe flyvehår.
Den perfekte gaven til hun som føler at håret er livløst!
Pris: 320,-

EVO Mister Fantastic - Texture Spray
Mister Fantastic fra EVO er en briljant, teksturgivende spray. Denne sprayen kan brukes både i fuktig og tørt hår, og er derfor også varmebeskyttende. Skap tilfeldig tekstur med god hold og kontroll.
Den perfekte gaven til han eller henne som ønsker seg den tilfeldige, messy looken!
Pris: 239,-

L'oréal Stiff Paste
Denne pasten fra L'oréal gir maks hold og kontroll. Pasten er stiv i konsistensen, men fordeles lett ut i hendene for en jevn fordeling i håret. Produktet smelter ikke i løpet av dagen og er veldig lett å vaske ut.
Den perfekte gaven til han med kort frisyre!
Pris: 195,-

Kérastase Fluidissime
Antifrizz spray fra Kérastase som roer selv de mest uregjerlige hår. Sprayen er varmebeskyttende og fungerer både til føning og retting av håret. Veldig god til å lufttørke krøller på, for å få et fint resultat uten for mye frizz.
Den perfekte gaven til hun med ukontrollerbart hår!
Pris: 285,-

Redken Loose Endings 09
En kremete styling paste fra Redken. Dette produktet er litt fetere enn tilsvarende produkter, som gjør den ideell for de med litt tørrere hår eller de med litt mer lengder.
Den perfekte gaven til han eller henne som ønsker en laidback, sleak look!
Pris: 313,-

EVO Normal Persons - Daily Shampoo & Conditioner
Denne hårpleieserien fra EVO er veldig rensende og skånsom. Renser ut sylingrester og skitt fra hår og hodebunn uten å slite på fargen. Gir også lett med både fuktighet og proteiner så håret holder seg sterkt og sunt.
Den perfekte gaven til han eller henne som vasker håret!
Pris: 219,- pr stk.




Vi ønsker deg en hyggelig førjulstid og minner om at vi fortsatt har noen ledige timer hvis du trenger å fikse håret før den store feiringen!

Adam og Eva Strøget - Stian

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.