Warda Bhatti

Warda Bhatti

Frisør

Som dere vet...

Postet av Warda Bhatti den 5. Jan 2017

Nå har håret mitt vært gjennom en bleking prosess, og ikke bare en. Rett før jul var det min tredje runde under et halvt år. Kan med hånden på hjerte si at håret ikke har samme kvaliteten lenger:( Hadde det ikke vært for produktene jeg har brukt før og etter behandlingen, så hadde det definitivt ikke sett ut slik det gjør nå hellerXD


Før jeg begynt å bleke håret mitt hadde jeg brukt masken til Pureology, Strenght cure. Masken inneholder en styrkende formel som bidrar til å styrke skadet fargebehandlet hår. Dette er et av favorittproduktene mine. Gir god pleie og glans til farget hår.


Jeg brukte denne masken frem til jeg bleket det for andre gang. Da måtte jeg over på noe kraftigere. Jeg hadde tatt en digital hår-analysen fra Loreals Pro- Fiber (tas i salong), og byttet da over til Restore som ble anbefalt til min hårtype. (Salongbehandlingen anbefales, før man kjøper hjemmebehandlingen for best resultat). Disse produktene har jeg blitt veldig glad i, lukter herlig, og er kjempe gode.

Det er viktig at du investerer i gode hårdprodukter både før en slik behandling, og ikke minst etter. Vær flink til å klipp deg regelmessig, og kur det masse:)


Bildene av hår-transformasjonen min kommer snart:)


Dette er ingen produkt oppskrift for alle. Alle hårtyper er forskjellige, og trenger forskjellig pleie. For riktig produktkjøp hør med din frisør. Eller ta kontakt med meg så hjelper jeg deg, med å finne ut hva du trenger.


Ps: Under alle behandlingene har Olaplex blitt brukt.Bildene er hentet fra: Loreal og Feelunik
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc