Julegavetips #2!

Postet av Adam og Eva Strøget den 13. Des 2014

Nå er det klart for siste innspurten før jul, og hvis du ikke har skaffet alle gavene enda, fortvil ikke! For her har vi noen julegavetips til deg :)

Redken Iron Shape 11
Varmebeskyttende sylingspray fra Redken. Denne sprayen har mye hold som gjør at frisyren holder hele dagen. Med maks varmebeskyttelse og mye hold er denne sprayen super for de som styler håret mye med varmeverktøy, enten det er til fest eller hverdags.
Den perfekte gaven til hun som elsker krølltanga!
Pris: 299,-

L'oréal Next Day Hair
Next Day Hair fra L'oréal er det motsatte av tørrshampoo. Et rent stylingprodukt som gir deg følelse av at håret ikke er nyvasket og fluffy. Man får en tråhet og seighet i håret som gir en messy og uferdig look.
Den perfekte gaven til hun som liker det messy chic!
Pris: 229,-

Pureology Perfect 4 Platinium Shampoo, Conditioner & Kur
Denne hårpleie serien fra Pureology er helt suveren for alle blondinene der ute. Enten man er naturlig blond eller har farget seg, inneholder disse produktene tilstrekkelig med proteiner og fuktighet, som forsterker og etterlater håret mykt og glansfullt. Serien er også fargebevarende som hjelper til med å holde den flotte blonde tonen.
Den perfekte gaven til alle "Luciaene" er ute!
Pris: 275,-/299,-/369,-

Kérastase Bain Vital Dermo-Calm / Bain Riche Dermo-Calm
Shampoo fra Kérastase som pleier hodebunnen. Har man sensibel og stresset hodebunn er dette produktene for deg. Vital er rettet mot normalt hår, mens Riche inneholder en del fuktighet så den er bedre for de med tørt hår og en tørr hodebunn. Begge produktene renser hodebunnen skånsomt og hjelper til med å gjenopprette en naturlig og sunn hodebunnsflora.
Den perfekte gaven til han eller henne med en stressende hverdag!
Pris: 250,- pr stk.

Matrix Color Care Shampoo, Conditioner & Kur
Bevar fargen på håret ditt optimalt med denne serien fra Matrix. Shampoo, balsam og kur som bevarer fargen og gir masse glans.
Den perfekte gaven for han eller henne som farger håret!
Pris: 110,-/125,-/139,-

Redken Extreme CAT Protein Treatment
Igjenoppbyggende styrkekur fra Redken. Den eneste patenterte kuren på markedet, som kan styrke håret opptil 65%! Rene proteiner som går inn og lager nye bindinger i håret. Et must have for alle med kjemisk eller mekanisk slitt hår.
Den perfekte gaven til han eller henne som trenger en reddende engel!
Pris: 399,-

EVO Love Prepetua - Shine Drops
Gi håret kjærlighet med Shine Drops fra EVO. Denne oljen gir maksimalt med glans til alle hår. Produktet er utrolig drøyt, så det er kun et par dråper som behøves. Genial til å blande med alle andre styling produkter for å gi deg blendende glans i håret!
Den perfekte gaven til den glansfulle!
Pris: 239,-

L'oréal Beach Waves
Teksturgivende saltvannspray fra L'oréal. Beach Waves er en klassisk saltvannspray som tørker fort i håret, fordeles jevnt og lett, og gir lett hold. Veldig god til å klemme frem fall og krøll i håret, og også til å gi litt tak til en rufsete og messy look.
Den perfekte gaven til alle strandløvene der ute!
Pris: 229,-

Kérastase Volumifique Shampoo & Conditioner
Volumgivende shampoo og balsam fra Kérastase. Disse produktene jobber sammen for å gi deg ekstra løft og fylde til ditt hår. Hårstrået eser og øker i diameter, samtidig som de tilfører pleie til håret.
Den perfekte gaven til hun som ønsker mer fylde!
Pris: 250,-/280,-

Redken Rough Clay 20
En bestselger fra Redken. Denne matte, teksturgivende clayen har maks hold og gir derfor utrolig god kontroll. Den er tørr, fleksibel og vaskes lett ut av håret.
Den perfekte gaven til kontrollfreaken.
Pris: 273,-

Pureology Strenght Cure Shampoo, Conditioner og Kur
Den ultimate redningen for skadet, farget hår fra Pureology. Serien inneholder masse pleie i form av proteiner og fuktighet i tillegg til å være fargebevarende. Etterlater håret veldig mykt og glansfullt.
Den perfekte gaven til hun om kanskje har farget håret litt for mye!
Pris: 275,-/299,-/369,-
Trenger du enda flere julegavetips? Sjekk ut vårt tidligere blogginnlegg! Vi ønsker deg en fortsatt fin førjulstid :)

Adam og Eva Strøget - Stian
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.