Ops I did it again! Pinpoint!

Postet av Adam og Eva Strøget den 16. Okt 2014

Vi er så heldige med våre gode naboer i Strøget passasjen! Og det hender rett som det er at vi benytter oss av deres tjenester etter arbeidstid. Det være seg en pils, snadder mat eller en ny piercing.

Helt siden jeg var liten så har jeg hatt så utrolig lyst på en septum, eller oksering som mange kaller det. Og nå var endelig tiden her til å gi litt blanke i hva alle andre måtte syntes og gå for det jeg selv har lyst til!


Pinpoint piercing ligger opp vindeltrappa i Strøget passasjen og folka som jobber der er både utrolig dyktige, hyggelige og vet hva god service er! Dette var så absolutt ikke mitt første besøk og det blir helt sikkert ikke det siste. Jeg har til nå blitt piercet av tre stk som jobber der og alle har gjort en fabelaktig jobb, denne gangen var det Cristiano som fikk prøve seg! Så kribler det i magen etter å få nytt smykke på kroppen, så vet du hvor du bør gå! Pinpoint Piercing


Slik ble mitt resultat! Superhappy! Og for meg som er avhengig av forandring så er det et stort pluss at det er så mye fine smykker det går ann å velge i. Skal bytte til et mindre smykke etterhvert, og gleder meg allerede!
Flere fornøyde kunder med fantastiske septum ringer! Besøk Pinpoint sin instagram for flere bilder.Adam og Eva Strøget - Mille

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.