Solen er her

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Apr 2017


Det betyr også at håret ditt kan være utsatt for store skader. Hårfargen kan bli blast og matt om det ikke blir behandlet med riktige produkter. Det er viktig å skille mellom bleket og farget hår. Hvis håret ditt er behandlet med både bleking og farge, bør du vurdere hva du vil ta størst hensyn til. Under finner du en oversikt over produktene vi har i Strøget.


Naturlig/Farget hår

Kérastase-Soleil

Kérastase-Soleil serien er gjenoppbyggende og gir håret ditt den solbeskyttelsen det trenger. Denne serien passer utmerket til farget hår da den forlenger fargens glans, og beskytter håret mot UVA og UVB stråler.


Redken- Color extend sun

Redken- color extend sun serien renser håret skånsomt og beskytter håret mot solskader og fargefalming. Gir håret langvarig glans, og pleie. Kan også brukes til ufarget hår.Bamboo - Color care + hold

Bamboo- color + hold serien vil vedlikeholde fargen din med opp til 60 vask. Color + hold serien er skånsom, uten parabener, sulfater, gluten og sodium chloride. Det som gjør Bamboo unik er at det er bygget opp på enzym- teknologi. Serien beskytter håret mot UV stråler. Gir håret glans og pleie. Du kan også bruke denne serien på ufarget hår.


Gamle kopperrør og klor kan føre til at bleket hår blir matt med gulskjær, som kan gå over i grønt etter en periode. En god renseshampoo kan dempe gul eller grønnskjær i bleket hår.Naturlig/Bleket hår

Redken- Hair cleansing cream

Hair cleansing cream shampoo, er en en spesial shampoo som renser alle hårtyper. Produktet renser vekk styling, klor og mineralavlinger, fjerner misfarging og gir håret ditt en fin glans. Anvendes en gang i uken, og kombiner den med en god fuktighets balsam.


Bamboo-Clarifying shampoo

Bamboo- Clarifying er en dyp rensende renseshampoo. Shampooen renser håret skånsomt og gir håret et naturlig glans.


Bildene er hentet fra: supplementsaddict.com, pinterest.com, michel-barbera.com, funnyquotestoday.com

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc