Minnie Oh fra Klubb Lollipop

Postet av Adam og Eva Strøget den 16. Jan 2017


Vår super flinke Senior Stylist Mille, gjorde en herlig farge på Monica Johansen her om dagen. Du kan følge Mille, på Instagram for flere bilder @millestroget.

Under bilde kan du lese litt mer om hvem Monica er.
Monica er også kjent som Minnie- Oh. Minnie- Oh er for mange tidligere kjent som Miss Harmonica. For andre, som wild chick, radioprater, Melodi Grand Prix deltaker, DJ, stilikon og innehaver av it-butikken Flashdance. Kjært barn har mange navn.

Minnie -Oh har et bankende hjerte for musikk. Hun lager elektropop med nærhet og melankoli, og popmelodier som klistrer seg til hukommelsen. Dama er også kjent for å tenke helhet i alt fra musikk, til image og promotering, og samarbeider tett med forskjellige designere i forhold til både klær og grafikk.

Hun har turnert i bl.a Norge, Tyskland og Canada og har delt scene med artister som La Roux, First Aid Kit, Rye Rye & M.I.A, Familjen, Little Dragon og Of Montreal.

Hun har i flere år vært et av de mest markante navnene på indiescenen i Norge og har allerede en imponerende merittliste. Monica har spilt på flere internasjonale bransjefestivaler som Pop Montreal, by:Larm og Canadian Music Week, hvor hun under sistnevnte ble kronet med tittelen ”best live act” av 600 deltakende band. Det norske publikum har hun også fått rikelig med anledninger til å glede, gjennom opptredener ved både by:Larm, Øyafestivalen, Oslo Fashion Week og for et utsolgt Rockefeller.


Kilder: Teksten er hentet fra hennes facebook
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc