Warda Bhatti

Warda Bhatti

Frisør

Denne må du ha!

Postet av Warda Bhatti den 27. Apr 2017

Denne børsten er til å elske<3! Macadamia er pleiende, skånsom mot håret, forårsaker heller ingen skader og brudd som oftest oppstår ved bruk av plastikk børster. Børsten kjennes veldig behagelig mot hodebunnen, håret blir mer håndterlig og får en fantastisk glans. Børsten hjelper håret med å distribuere din naturlig sebum olje, og forsegler skjellaget og er i tillegg antibakteriell.

Macadamia er av 100% ny-kuttet villsvinbust, og har keramisk belagt base med en høy varmebestandig funksjon. Du kan fint bruke disse børstene sammen med en føner uten å ødelegge børstens funksjon.

Macadamia kommer i tre forskjellige stiler: Paddle, Tunell vent, og rundbørste (tre forskjellige typer/størrelser).

Bilde er hentet fra: constantcontact. comL'Oréal dyretestet?

Postet av Warda Bhatti den 23. Mar 2017

Ikke la deg lure av alt som du ser og leser på sosiale medier. I det siste har L'Oréal vært i sosiale medier angående dyre testing. Så før man hiver seg over tastaturet og skriver om hvor fælt noe er, er det greit med litt research først.

Forbrukers helse og sikkerhet har alltid vært en prioritering for L'Oréal.

L'Oréal har utviklet en meget streng sikkerhetsvurdering prosedyre av sine produkter, støtte av forsking.

Det har vært ulovlig å teste kosmetiske produkter på dyr i Europa siden mars 2013.
L’Oréal tester ikke på dyr noe annet sted i verden, eller har underleverandører som gjør dette.

L’Oréal har aktivt jobbet med å finne alternativ til dyretesting siden starten av 80-tallet da forskere ved Research&Innovation på L’Oréal forsket frem Episkin. Episkin er patentert av L’Oréal og er en kunstig hud, epidermis, dyrket frem i laboratorie på keratinocytter donert fra plastisk kirurgi. Denne kunstige huden brukes for å teste både ingredienser og ferdige produkter.

Så etter å ha lest dette kan du bruke L'Oréal med god samvittighet!Bilde er hentet fra : linkedin.com (www.linkedin.com/pulse/loreal-uses-3d-human-skin-a)

Nå skal alt være

Postet av Warda Bhatti den 8. Mar 2017

I år er den store hårtrenden det naturlige. Kunden min ville ha en forandring, men det skulle se naturlig solbleket ut. Så da ble det det😍
Den søte, romantiske eller sexye?

Postet av Warda Bhatti den 10. Feb 2017

Skal du på fest, date whatever, mine tre favoritt frisyrer som aldri slår feil.


Store løse bølger (den romantiske)

Bruk enten en runbørste, stor krølltang eller rundbørsteføhner fra babyliss.


Sleek and ponytail (Den sexye)

Denne liker jeg veldig godt. Rett ut håret for en ekstra sleek look. Velg mellom høy eller lav heste hale, med eller uten skill.Fletter (den søte)

Jeg er veldig glad i løse fletter, som gir en levende søt og romantisk look til håret. Har du veldig stritt hår,kan du bruke støv/pudder til håret så du får håret trått. da blir det lettere å dra i fletten for å skape mer volum i det.


h-styles.net, fashiondivadesign.com og hairstyles-galaxy.comNew haircut

Postet av Warda Bhatti den 30. Jan 2017

En kunde som var klar for en forandring. Vi endte opp med en oppklippet frisyre, og en choppy lugg😍 En fornøyd kunde med sin nye hårklipp😉
For timebestilling ring 22 42 95 72 Eller book din time her herPowered by: Bloc