Stian Lund Hernes

Stian Lund Hernes

Frisør

Looking

Postet av Stian Lund Hernes den 4. Apr 2014

Looking er en Amerikansk dramakomedie produsert av HBO, som jeg raskt har lagt min elsk på. I serien følger vi tre homofile menn i deres hverdag i San Francisco, på godt og vondt. Patrick, Augustin og Dom, tre venner med vidt forskjellige liv og problemer.
Serien har foreløpig bare en sesong på åtte episoder, men sesong to skal starte å filmes i løpet av 2014. Jeg vil på mange måter si at Looking er en homofil mix av Girls og Sex and the City, dermed en perfekt partner til en slapp fredagskveld eller en fyllesyk søndag! Take a look(ing)


Adam og Eva Strøget - Stian


Stromae!

Postet av Stian Lund Hernes den 15. Mar 2014

Stromae er en ukjent artist for de fleste nordmenn, selv om noen kanskje drar kjensel på artistnavnet fra landeplagen Alors on Danse, som var en stor hit for noen år tilbake. Jeg hadde ikke noe annet en kjennskap til navnet jeg heller, når jeg plutselig snublet over en av hans videoer på youtube, og etter det har jeg hatt helt dilla! Jeg lar musikken og videoene tale for seg selv....


Adam og Eva Strøget - Stian


G I R L

Postet av Stian Lund Hernes den 13. Mar 2014

Pharrell Williams er i disse dager ute med sitt nye album GIRL, og jeg har lagt min elsk på dette albumet. Med fengene rytmer og lekne melodier er dette et album som kommer til å følge meg inn i vårens varme. Den mest populære singelen fra albumet er megahiten, Happy, en gladsang av dimensjoner! Resten av albumet følger i litt samme klang, og det er da kanskje ikke rart at Pharrell klarte å lande seg en femmer fra vg's anmelder, som forøvring også sammenligner Pharrell med selveste Micheal Jackson. Jeg gir i allefall albumet tommel opp, og regner med at det kommer til å spille på reapate i salongen!I tillegg til å være en veldig dyktig artist, er Pharrell også en veldig stilig kar så jeg valgte å slenge med et par bilder av noen av hans beste antrekk gjennom tidene, så håper jeg kanskje du lar deg inspirere av både musikken og klærne.
Bildene er hentet fra:
http://betabeat.com/2013/09/pharrell-stuck-his-mic...
http://ftape.com/media/?p=69652
http://edsor.de/blog/511/a-balance-between-street-...Adam og Eva Strøget - Stian


We <3 Angelo Seminara!

Postet av Stian Lund Hernes den 22. Jan 2014

Angelo Seminara er en av Strøgets aller største inspirasjonskilder, og her kan dere se hans nyeste kolleksjon for Trevor Sorbie. Vil du lese mer om denne fantastiske mannen, ta en tur innom vår Sr.Art Director, Ann-Christin, sin blogg.


Enjoy!

Bildene er hentet fra curatouk.com


Adam og Eva Strøget - Stian


From one side to another!

Postet av Stian Lund Hernes den 21. Jan 2014

Skillen er noe de fleste har et forhold til, enten du er trofast mot midtskillen eller liker å mikse med å ha den på litt forskjellige steder. Uansett så er skillen en god måte å skape forskjellige uttrykk til forskjellige looks. Denne våren er det den brede sideskillen som gjelder! Dette er en look du kan mikse og trikse med på mange forskjellige måter. Enten du liker å rufse det til, ha det helt sleak, kombinere det med en flette... utallige forskjellige varianter for at du skal kunne skape akkurat det uttrykket du ønsker!
For å oppnå den perfekte skillen som du ønsker, finnes det utallige forskjellige styling produkter som kan hjelpe deg på vei, men dette avhenger også selvfølgelig av hvordan du ønsker at det ferdige resultatet skal bli. Et godt tips derimot er å dele inn skillen mens håret er vått, la det lufttørke litt før du føner røttene tørre utifra skillen du har laget deg. På denne måten dirigerer du røttene til å ligge slik du ønsker så evt verver du har i front vil legge seg pent. Her anbefaler jeg å bruke en fønkrem med en del hold og varmebeskyttelse. Gode allround produkter til den bruken er f.eks Redken sin Duo Shield 07 eller Joico sin Power Gel.


Den brede midtskillen passer også godt til deg med kortere hår, her ser vi en sleak variant fra Chanel sin Haute Couture s/s 2014 visning. Min anbefaling her er å fønet håret med Redken sin Align 12 for så å gå over med Redken sin Acrylic Shape 15 eller Joico sin Super Shine for den glossy, wetlook finishen.Man kan også ha det litt løsere og enklere, eller kombinere det med en flette. Slik som her hvor Todd Lynn valgte en rufsete variant i flette, eller en løsere variant fra DKNY. Her ville jeg valgt å lufttørke håret på et stylingprodukt som skaper litt tekstur eller som skaper glans og blankhet. For tekstur anbefaler jeg Redken sin Fashion Waves 07, eller Pureology sin Sea-Kissed Texturizer. For glans og blankhet ville jeg brukt Redken sin Two Smooth 03 eller Outshine 01.Eller liker du kanskje en litt mer voluminøs variant som her fra Dior sin Haute Couture s/s 2014 visning. Her ville jeg fønt på et riktig godt og volumgivende skum, min enbefaling er enten Redken sin Guts 10, eller Joico sin Power Whip.Håper å se deg rocke denne looken til våren! Skulle det være noe du lurer er det bare å ta en tur innom salongen vår i Strøget.Adam og Eva Strøget - Stian


Why that Grunge?

Postet av Stian Lund Hernes den 16. Jan 2014

Foto.:Einar Aslaksen

Foto.ass.: Charlotte Gundersen

Hair & styling: Stian Lund Hernes - Adam og Eva Strøget

Modell: Marcus "Kandziora" Helgesen


Women of Soul!

Postet av Stian Lund Hernes den 15. Jan 2014

I musikkens verden er det mange kule og inspirerende mennesker som er med på å utfylle motebildet med sine kreative stiler. Forskjellige sjangere, har forskjellige stiluttrykk. Pop, rock og hiphop er eksempler på sjangere innenfor musikken som har utbredt seg mye innenfor motebildet og som sterkt påvirker hvordan folk går kledd.

Soul på sin side, er kanskje ikke en sjanger folk flest forbinner med mote, men her er det også mye inspirasjon å hente!


Soul genererte fra USA på 1950- tidlig 1960-tallet, og er en musikksjanger basert på r&b, gospel og jazz. Med andre ord, en sjanger med attitude! Noe som definitivt utspeiler seg i dagens soul artister.

Tre av damene som for tiden er store innenfor soul, er Laura Mvula, Emeli Sandé og Janelle Monáe. Tre damer med fantastiske stemmer og ikke minst fantastiske stiler. Three Women of Soul!

Jeg elsker hvordan disse damene kominerer det rocka og røffe, med det femenine og myke. En perfekt balansert kombinasjon, til deilige stemmer og rytmer!Laura Mvula

Emeli Sandé


Janelle Monáe


A
dam og Eva Strøget - StianPowered by: Bloc