Stian Lund Hernes

Stian Lund Hernes

Frisør

We <3 Angelo Seminara!

Postet av Stian Lund Hernes den 22. Jan 2014

Angelo Seminara er en av Strøgets aller største inspirasjonskilder, og her kan dere se hans nyeste kolleksjon for Trevor Sorbie. Vil du lese mer om denne fantastiske mannen, ta en tur innom vår Sr.Art Director, Ann-Christin, sin blogg.


Enjoy!

Bildene er hentet fra curatouk.com


Adam og Eva Strøget - Stian


Women of Soul!

Postet av Stian Lund Hernes den 15. Jan 2014

I musikkens verden er det mange kule og inspirerende mennesker som er med på å utfylle motebildet med sine kreative stiler. Forskjellige sjangere, har forskjellige stiluttrykk. Pop, rock og hiphop er eksempler på sjangere innenfor musikken som har utbredt seg mye innenfor motebildet og som sterkt påvirker hvordan folk går kledd.

Soul på sin side, er kanskje ikke en sjanger folk flest forbinner med mote, men her er det også mye inspirasjon å hente!


Soul genererte fra USA på 1950- tidlig 1960-tallet, og er en musikksjanger basert på r&b, gospel og jazz. Med andre ord, en sjanger med attitude! Noe som definitivt utspeiler seg i dagens soul artister.

Tre av damene som for tiden er store innenfor soul, er Laura Mvula, Emeli Sandé og Janelle Monáe. Tre damer med fantastiske stemmer og ikke minst fantastiske stiler. Three Women of Soul!

Jeg elsker hvordan disse damene kominerer det rocka og røffe, med det femenine og myke. En perfekt balansert kombinasjon, til deilige stemmer og rytmer!Laura Mvula

Emeli Sandé


Janelle Monáe


A
dam og Eva Strøget - StianPowered by: Bloc