Stian Lund Hernes

Stian Lund Hernes

Frisør

Make Up!

Postet av Stian Lund Hernes den 9. Apr 2013

I dag har vi hatt make up-kurs med Steven og Maya! For meg var alt dette veldig nytt, selvom jeg har lagt amatørmessig teatersminke på meg selv før skolerevyen og slikt, så jeg hadde virkelig blanke ark og fargestifter til ;) Vi fikk innføring i klassisk brude make up, dag- og natt make up, samt herre make up. Har tatt en del bilder i dag,
så tenkte at de heller skulle få snakke for meg!


Steven med Maya som modell, de var veldig flinke begge to!


Ready for a night on the town ;)


Brannalarmen gikk faktisk også i dag, heldigvis skjedde dette før Tiffany hadde drag-sminket meg....


Jeg sminket Tiffany, men nærbildet unngår jeg å legge ut her for det så kanskje ikke helt bra ut! Men Steven og Maya syntes jeg gjorde en god jobb :) De var sikkert bare snille ettersom at det var første gang jeg sminket noen...


Steven hadde meg som modell til herre make up, og her er resultatet! Ganske så bra, eller hva? :)


Utplassering og teoriprøve!

Postet av Stian Lund Hernes den 9. Apr 2013

De siste dagene har vi tilbragt mye tid i teorirommet, hvor vi både har lært om service og bedriftsøkonomi. Det har vært veldig lærerrikt og spennende, og vi har kost oss en hel del! :) På fredagen fikk vi også vite om vi fikk utplasseringsplass hos Adam og Eva, og det har vært noen nærvepirrende dager å måtte vente... Heldigvis var jeg blandt de heldige som fikk utplasseringsplass for den første uka i midten av mai! Jeg skal være hos Adam og Eva Strøget, noe jeg er veldig fornøyd med :) Var innom og hilste på de etter skolen på fredag også, og det var noen veldig hyggelige damer/jenter jeg hilste på. De virket også veldig glad for å få en gutt så dette skal nok bli kjempe bra! Nå må jeg bare gjøre en kjempe god jobb sånn at etter at utplasseringsuken er over vil de forhåpentligvis savne meg masse ;) Mandagen hadde vi også teoriprøve nr.2, og det gikk vel litt så som så vil jeg si... har ikke akkurat den beste følelsen, men jeg fikk svart på det meste og gjort så godt jeg kunne så da er det bare å vente på resultatet og se hva jeg trenger å lese mer på til eksamen! Have a nice one, everybody! Ta ta :)

Adam og Eva Strøget! Ser veldig frem til å være der fra 10.-16.mai :)


Striping!

Postet av Stian Lund Hernes den 3. Apr 2013

Tjena! I dag har vi hatt om striping på skolen, og vi har fått innføring i både foliestriper og hettestriper. Siri og Adelen hadde demo for oss, og etter det skulle vi få prøve selv :) Først prøvde jeg på hettestriper. Jeg synes det så ganske enkelt ut når Adelen viste oss det, men som alltid så var det mye vanskeligere å skulle gjøre det selv! For å si det sånn så er ikke akkurat hettestriper min sterkeste side, ettersom at jeg fikk noen hull hvor jeg fikk ut ett hårstrå og noen hull hvor jeg fikk ut en liten hestehale... Men så fikk vi også vite at hettestriper ikke blir så veldig mye brukt lengre da, og det synes jeg i grunn er greit for det var litt skummelt å skulle smelte sammen plasten på hodet til dokka også. Når det kom til foliestriper var det noe jeg synes gikk ganske mye bedre, og Adelen sa at jeg fikk det til bra så da er jo jeg fornøyd :) Alt i alt har det vært en strålende dag med masse flott solskinn!


Det er godt vi har dokker å øve oss på de første gangene, tror få kunder hadde orket å sitte sånn her i flere timer...


Jeg konser en del mens jeg jobber!


Redken - Produktkurs!

Postet av Stian Lund Hernes den 2. Apr 2013

I dag var første dag etter påskeferien, og det var veldig hyggelig å se alle sammen igjen, selvom det er tøft å starte igjen etter å ha hatt fri og muligheten til å sove lenge hver dag! Uansett, i dag så har vi hatt produktkurs med Redken, og igjen så var Torill innom for å lære oss masse morsomt fra Redken sin verden. Vi har lært om hårpleien deres, og stylingproduktene. Akkurat hårpleie serien til Redken bruker vi veldig mye av på skolen fra før av, så der tror jeg de fleste allerede kunne ganske mye, men det skader jo aldri med litt repetesjon ;) På slutten av dagen fikk vi også tid til å teste ut produktene litt og style hverandre, noe som var like morsomt som alltid!


Her er vakkreste Malin før jeg begynte!


Slik ble hun etter en omgang med krølltanga! Jeg er ganske så fornøyd ettersom at det er første gang jeg har holdt i en krølltang :)


Masse informasjon om Redken sine produkter. På mandag er det prøve, så da er det bare å få pugget den "lille" permen min frem til det!


Mote og stil!

Postet av Stian Lund Hernes den 28. Mar 2013

Siste dag før påskeferien, og jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig til å ha noen dager fri! I dag har jeg kost meg masse, vi har hatt om mote og stil, en av mine store interesser. Vi jobbet i gruppene våre, altså A, B og C, og skulle lage en kreativ, inspirasjons plakat. På gruppe A jobbet vi veldig bra sammen og alle ble veldig fornøyde med resultatet. Jeg synes også at de andre gruppene hadde laget veldig fine plakater, og det var veldig morsomt å se hvor forskjellige de alle ble! Vel.. nå skal jeg ut og nyte solen og kose meg med litt påskegodt :) So, bye bye! TTYL ;)


Her er gruppen min sin plakat - De fire elementene (Earth, wind, water & fire) var temaet vi valgte.

God påske alle sammen!


Powered by: Bloc