Åpningstider i julen!

Postet av Adam og Eva Strøget den 21. Des 2015

Våre åpningstider i julen er som følger:

22/12 10-19

Lille julaften 10-18

Julaften Stengt

1. juledag Stengt

2. juledag Stengt

28/12 10-15

29/12 10-15

30/12 10-15

Nyttårsaften Stengt

1. nyttårsdag Stengt

2/1 9-17


Vi ønsker alle våre kunder, en riktig god jul!All i want for Christmas is...

Postet av Adam og Eva Strøget den 25. Nov 2015

I skrivende stund er det under 1 mnd igjen til jul, og dermed er det på tide å komme igang med julegavene! Mange sliter med å finne på noe til alle de man skal kjøpe gave til. Hva skal man liksom finne på til en som har alt? Derfor har vi noen tips til deg, som passer til enhver og er perfekt til de som har alt!


Gavekort - En kjedelig klassiker mener mange, men hvorfor ikke gi et gavekort fra Adam og Eva? Alle trenger jo en klipp, eller hva med muligheten til å starte det nye året med en fresh farge, eller rett og slett en deilig og avslappende kur med hodebunnmassasje? Gavekortene kan brukes i alle Adam og Eva sine salonger over hele landet, og mottakeren står selv fritt til å velge hva de ønsker å bruke sitt gavekort på!


Gavepakker - Alle har behov for hårprodukter, og det er en utrolig fin gave å få til jul. I salongen har vi et bredt utvalg av gavepakker med masse forskjellige produkter som passer til alle, vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den du trenger for å gi det beste. Gavepakkene har veldig gode priser, og kommer i fine esker som gjør innpakkingen til en lek!


Redken/Pureology

Her finner du ferdig gavepakker fra Redken eller Pureology. Er håret slitt, tørt eller livløst? I disse gavepakkene finner du noe som passer ett hvert hår! Du betaler kun for shampoo og balsam, og får med kur eller leav-in ettersom hvilken pakke du velger.


Kérastase

Disse gavepakkene kan skreddersys for alle sitt behov. Velg ut dine favoritter, hårbad og pleie/maske og få 20% avslag på pakken. Her kan du mikse og matche så du skaper den perfekte gaven!


StianAMA's 2015!

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Nov 2015

I natt gikk AMA's (American Music Awards) av stabelen, og vi har funnet frem våre favoritter fra den røde løperen!Bildene er hentet fra seher.no

StianFrom Russia with LOVE!

Postet av Adam og Eva Strøget den 13. Nov 2015

Vi i Strøget har fått enda en ny nabo, nemlig den Russiske Vodkabaren, PERESTROJKA! Her kan du "nyte" et bredt utvalg av Russisk Vodka i autentiske Russiske omgivelser. Med rødtonet belysning oser baren av en sensuell og beroligende atmosfære. Perfekt for en fuktig natt på byen!


Da vet du hva du skal sjekke ut i helgen! Tine May & StianHøst inspo

Postet av Adam og Eva Strøget den 12. Nov 2015

Det er mange fine farger som kommer opp til høsten, her er noen av mine favoritter :)


Kom innom så fikser vi noe lignende :D

Daniel-Kerastase Luksusritual

Postet av Adam og Eva Strøget den 10. Nov 2015

I en stressende og hektisk hverdag så er det deilig med et lite avbrekk og litt velvære. Vi har blitt kurset i Kerastase sitt eget luksusritual - en deilig hårbadsmassasje. Dette er et ritual som gir deg økt blodsirkulasjon, harmoniserer nervesystemet, stimulerer lymfesystemet og tilfører hår og hodebunn skreddersydd pleie.

Dette kan fint kombineres med en av våre andre behandlinger, eller du kan sette opp time kun til hårbadsmassasje.Karpe Diem - Hvite Menn Som Pusher 50

Postet av Adam og Eva Strøget den 5. Nov 2015

Vår Stylist, Stian, var i høst med på innspillingen av Karpe Diem sin nye musikkvideo "Hvite Menn som Pusher 50" ft. Emilie Nicolas. Teamleder for dagen var Sigrid, Adam og Eva Grensen, og med på teamet var også Fariba, Adam og Eva Sandvika. Det var en lang dag, med masse fantastiske folk både foran og bak kamera, og til tross for mye regn ble det et fantastisk resultat og en utrolig kreativ og kul video! Enjoy...Videoen er hentet fra VGChocolate, caramel and copper brown!!!

Postet av Adam og Eva Strøget den 3. Nov 2015


//Warda

Adam og Eva, Strøgetbildene er hentet fra: organic-haircolor, h2, addiez, haricareandhairstylesAmerican Crew, Bamboo & L'Oréal Pro-Fiber!

Postet av Adam og Eva Strøget den 29. Okt 2015

American CrewAmerican Crew ble grunnlagt i 1994 av frisør og grunder David Raccuglia. En produktserie av menn, for menn. American Crew var -og er fremdeles de største og eneste til å tilby en komplett og maskulin herreserie på det profesjonelle herremarkedet.

https://www.americancrew.com/splash.html

Bamboo
Bamboo er en luksuriøs pleieserie med ECO-sertifiserte og økologiske ingredienser. Hele serien er basert på fibre fra bambusplanten. Dette er en av verdens raskt voksende og motstandsdyktige ressurs. Alle ingredienser i Bamboo stammer fra etisk riktig handel (fairtrade).

http://www.alternahaircare.com/bamboo.php

L'Oréal Pro-Fiber
Dette er den første teknologien noensinne som er i stand til å forsegle molekyler inne i hårfiberet over lang tid. Et slikt langvarig resultat har aldri vært oppnådd hos L’Oréal tidligere. Effekten av de fleste pleieingrediensene som finnes i produktene vi kjøper blir vasket ut ved første shamponering, men det er her Pro-Fiber kommer inn og skiller seg ut fra alt annet. Pro-Fiber inneholder APTYL 100 molecular complex, som forsegler molekylene inne i hårfiberet over lang tid.

http://www.lorealprofessionnel.com/intVelkommen Daniel

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Okt 2015

Vi ønsker Daniel velkommen til Strøget!

Daniel er en glad gutt på 27 år fra Oslo. Han har gått Adam og Eva skolen, jobbet på Adam og Eva Nedre Slottsgate og Kutt Fornebu. Daniel liker å jobbe med mennesker og er alltid på jakt etter ny inspirasjon.
For bestilling av time hos Daniel, ring oss på 22 42 95 72 eller besøk oss i salongen :)

Adam og Eva Strøget /MilleMake over på Ingrid Andsnes!

Postet av Adam og Eva Strøget den 25. Sep 2015

Ingrid Andsnes har gått hos meg i mange år.
Hun er alltid åpen for nye frisyrer og vi finner på masse gøy.
Denne gangen gjorde vi en helomvending fra halvlang "spare" sveis til sprek kort pixie.
Ingrid er en anerkjent og en av Norges fremste pianister.
Sjekk ut bloggen hennes her.


FØR BILDE: Her er Ingrid med i programmet Sommeråpent på NRK.


11910876_10156037071020515_1658941964_n.jpg


ETTER BILDE: Her er Ingrid blid og fornøyd med ny frisyre til platecover bilder.


Kilde: NRK sommeråpent bilde til sendt fra Ingrid.

//Tina// Dagligleder og Art Director i Adam og Eva Strøget.
MATRIX TOTALRESULTS

Postet av Adam og Eva Strøget den 25. Sep 2015

Til alle trofaste Matrix kunder! Matrix totalresults, har kommet i nytt design. Freshere utseende, med enda bedre pleie til håret, og den samme gode prisen.

For de som ikke kjenner til denne merken så har Matrix eksistert siden 1980, og er et av de mest solgte salong produktene i USA.
Du finner både styling og hårpleie serie fra Matrix totalresults for alle hår typer. vi hjelper deg med å finne hårproduktene som passer til deg, på Adam og Eva i Strøget. Velkommen til oss!

Prisen er fra 110 kr

Adam og Eva, Strøget
// Warda


THINK, ACT, SPEAK, LOVE AND LOOK LIKE A GENTLEMAN!

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Sep 2015

Kort på sidene, bak og lengre på toppen? Det er gjerne den klassiske beskrivelsen av herrefrisyren.
Men egentlig er det en beskrivelse med utrolig mange muligheter!


Bildene er hentet fra pinterest
Mille - Adam og Eva Strøget


MAKUPMALIN

Postet av Adam og Eva Strøget den 11. Sep 2015

Malin er kjent fra sin Youtube kanal MAKUPMALIN, hvor hun legger ut morsomme videoer av seg, som omhandler alt unntatt makeup.
Jeg var så heldig som fikk lekt meg litt med håret til denne sprudlene jenta.
Malin er livlig og går bananas når det kommer til farger, som hun selv sier "Jeg har vært gjennom alle regnbuens farger", og det er bokstavelig talt alle regnbuens farger. Denne gangen ville hun ha det dirty, høstlig og ikke minst "normalt". Så da fikk jeg utfordringen, og koste meg masse. Vi freshet opp klippen, og ga henne en høstlig look.
Før
EtterOg en selfieDIRTY, MESSY HAIR!!!!

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Sep 2015

Dirty, messy hår er kjempekult og super sexy. Nå som høsten er her og vinden uansett vil "ødelegge" frisyren din, så hvorfor ikke bare la det se messy ut?


Jeg elsker denne looken, da det er en veldig enkel styling gjort unna på 2 min. Mine favorittprodukter for en slik styling er Rootful 06 (Redken) og Støv fra (Adam og Eva) for tråhet og volum. I lengdene liker jeg å ha i Fadshion waves 07 (saltvannspray) som gir fantastisk tekstur, så her er det bare å spraye og klemme til håret, enten i vått eller tørt.

Hvis du vil flette håret bruk Braide aid 03, en kjempefin flette lotion som gir deg bedre grep og når du fletter. Avslutt med å dra i fletten, og gnikk litt på den, så småhår kan leve fritt, gir en følelse av levende hår. Avslutt med Wind bl
own05 (Redken) for en matt finish. Lykke til! :)


Ardam og Eva, Strøge
// WardaBildene er hentet fra: Pinterest, saloane-bucuresti.ro, artdecidesign.info


MTV VMA 2015!

Postet av Adam og Eva Strøget den 31. Aug 2015

I natt gikk MTV VMA (Video Music Awards) av stabelen, og vi har funnet frem våre favoritter fra den røde løperen!Adam og Eva Strøget - Stian

Bildene er hentet fra seher.no og mtv.comThe 1920s hair inspiration

Postet av Adam og Eva Strøget den 27. Aug 2015

Hvorfor ikke la deg inspirere av disse frisyrene til den neste "fancye" anledningen?

" 1920s Great Gatsby look"// Warda
Adam og Eva, Strøget


Ring og Bestill din neste time for styling hos en av våre dyktige stylister/frisører
på 22 42 95 72, timen kan også bestilles på nett her.

Bildene er hentet fra:modernwedding.comDavid Yurman

Postet av Adam og Eva Strøget den 27. Jul 2015
Adam og Eva Strøget
// Warda

Bildene er hentet fra savagestudios.netSvensk kongebryllup

Postet av Adam og Eva Strøget den 15. Jun 2015

I helgen, lørdagen den
13/6-15 gifte sig Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia (f.d Sofia Hellqvist) i Stockholm.

Vigeln mellan det båda var en mycket vacker och romantisktillstællning.

Det som ær extra kul att lægga mærke till under sådana hær tillstællningar ær så klart alla de vackra klæningarna och festliga håruppsættningar på brud, och gæster.


Brudparet, Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia.


Drottning Silvias hår.
Viktoria, vacker som alltid, bar en klæning från svenska klædkedjan H&M.
Bilderna ær tagna från expressen.se .


FRINGE!!!!!

Postet av Adam og Eva Strøget den 1. Jun 2015
//Warda,
Adam og Eva i StrøgetBildene er hentet fra: stylecarrot.com, toovia.com, noblack.be, theclassicteeblog.com, pintrerest.com, whowhatwear.com, refineri29.com.
Flower Crown

Postet av Adam og Eva Strøget den 20. Mai 2015

Kilde Vogue.com


THIS MAKES ME SO HAPPY!!!

Postet av Adam og Eva Strøget den 15. Mai 2015


Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, er det greit med litt sommer inspirasjon.
Vår kolleksjonen 2013 fra Ruche er bare så utrolig søt. Bildene er fantastiske, og inspirerende. Tenkte å dele noen av mine favoritter med dere. Modellene er kledd i pastell, og gir en "vintage feeling in wonderland" just love it!

Bildenen er hentet fra apocketfullofposie

- Warda,
Adam og Eva Strøget


Bring back the 80's!

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Mai 2015

Her i Strøget elsker vi 80-tallet! Med fantastisk musikk, crazy hair og neonfarger så langt øyet kan se, er dette et tiår som passer oss midt i blinken. Derfor har vi innført 80's torsdag! Med Madonna, Billy Idol, Rick Astley, Prince, a-ha og Fleetwood Mac på høyttalerne tjuvstarter vi helgen med stil. Og etter en lang dag i salongen avslutter vi alltid torsdagene med BingoQuizRebell!

Rebell er en tribute og hyllest til det glade 80-tall, hvor mange nye sjangere innen rock og pop, stil og mote ble skapt og som i dag utgjør et fargerikt kart vi elsker å gjenoppleve. "It´s All About The Fun Right"....!!

https://www.facebook.com/80sRebell/info?tab=overvi...Rebell finner du i Thorvald Meyers gate 56, eller rett ved Olaf Ryes plass på Grünerløkka om du vil. Et veldig hyggelig sted for alle typer mennesker :)


Alle bildene er hentet fra google


Adam og Eva Strøget - Stian


Spring & summer trend this year

Postet av Adam og Eva Strøget den 5. Mai 2015

This spring/summer the hair trend is ponytail. Adam og Eva, Strøget wants to inspire you with some images, so you can find some of your favorites.


Adam og Eva i Strøget
- WardaBilden er hentet fra: pintrest, blogspot, hairstylespop

Vi i strøget har fått OLIVALOE Natural cosmetics

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Apr 2015

Med Olivaloe skjønnhetsprodukter kan du pleie deg fra topp til tå, med god samvittighet.
Olivenolje har historisk vært et viktig mat supplement med mange ernæringsmessige fordeler. Hippokrates, en av de mest fremragende figurene i historien, anbefalte også olivenolje for visse plager, samt for healing av skrubbsår, muskel forsterkning og hud beroligende fra tørre klimaeffekter.

Olivaloe cosmetics er en naturkosmetikk med økologisk olivenolje og økologisk Aloe Vera. En unik kombinasjon for hud, hår og kropp. Serien er en komplett ansikt og kropp samling med filosofien om å lange tradisjonelle naturlige oppskrifter i høy kvalitet av kosmetiske produkter.

Alle produkter er fri for mineral olje, vaseline, propylene glycol, silicone og paraben.

Adam og Eva Strøget
- Warda
STRØGETS MILLE NOMINERT TILL ÅRETS LÆRLING!

Postet av Adam og Eva Strøget den 18. Apr 2015

Ikvæll ær Adam og Evas årsfest. Mingel, middag och dans står på schemat!
Varje år nomineras ett antal frisøer i olika kategorier.

I år kan vi i Strøget stolt pressentera våran MILLE som blivit nominerad i kategorin
ÅRETS LÆRLING!

Vi kryssar fingrarna och ser fram emot en lång och trevlig kvæll tillsammans med
ADAM OG EVA!/ Adam og Eva Strøget4 uker igjen til 17 mai

Postet av Adam og Eva Strøget den 15. Apr 2015

Nå er det bare fire uker igjen til 17 mai, og vi gleder oss!!
Skal du klippe deg eller farge håret, anbefaler vi og booke din time allerede nå. Listene fyller seg fort opp, så vær tidlig ute.

Ring oss på 22 42 95 72 eller
bestill time på nett: http://stroget.adamogeva.no/OnTime/Result?salonid=...


Hilsen Adam og Eva i
Strøget
Alle bildene er hentet fra Pinterest

Seinabo Sey!

Postet av Adam og Eva Strøget den 10. Apr 2015

I morgen, lørdag den 11.april har Seinabo Sey konsert på Rockefeller her i Oslo sentrum. Dette er en konsert man ikke vil gå glipp av! Den svenske artisten med Afrikanske aner har gjort seg stort bemerket i hjemlandet og internasjonalt med singlen Younger, og har blitt kritikerrost og vunnet en rekke priser for sitt debutalbum For Madeleine. Hun har nylig sluppet en EP med fire nye låter som sammen med sine gamle kommer til å sette et fantastisk preg på konserten. Hvis du ikke har planer for lørdagskvelden vet du hva du burde gjøre, det er fortsatt noen få billetter igjen til denne fantastiske konserten!


Seinabo Sey er også å se på Slottsfjellfestivalen i sommer. Nyt musikken!

Adam og Eva Strøget - Stian


Bildet er hentet fra: https://www.standon-calling.com/news/standon-spotl...


Here comes the sun!

Postet av Adam og Eva Strøget den 10. Apr 2015

Nå er våren her, og sommeren er rett rundt hjørnet! Med varmen og lyset kommer også solen, og da er det viktig å ta vare på håret sitt med de riktige produktene.


Her i salongen har vi en rekke produkter som tar vare på håret ditt i solen, med UVA/UVB beskyttelse og maksimal fargebevarende effekt! Fra Redken, Pureology, EVO og Kérastase har vi solserier, så kom innom oss og få anbefalt det produktet som passer best til ditt hår!

Nyt solen og våren!

Adam og Eva Strøget - AC & Stian

Bildet er hentet fra: http://blog.philipkingsley.com/2011/05/04/sun-awar...
Spring is in the hair!

Postet av Adam og Eva Strøget den 9. Apr 2015Mille - Adam og Eva Strøget

Punkens gudfar Hilly

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Apr 2015

Har du hørt om Hilly Kristal aka Godfather of punk? Han åpnet musikk klubben CBGB i East Village i 1973. CBGB står for Country, Bluegrass og Blues. Men han måtte raskt legge til bokstavene OMFUG(Other Music For Uplifting Gormandizers), da klubben trakk til seg varierte artister og band.
CBGB hadde to regler: Bandet må selv bære inn eget utstyr og spille egne låter. Ingen coverband. Dette gjorde at klubben ble en scene for underdogsa som måtte karre seg oppover. Og det funket!

The Ramones, The Police, Misfits, Television, Patti Smith, The Dead Boys, The Cramps, Blondie, Joan Jet, Talking Heads og Iggy Pop er bare noen av de store navnene som har stått på den falleferdige scenen og kjempet musikken sin gjennom et drita klientell, dårlig utsyr, eimen av spy og urin.The Ramones utenfor CBGB.

Sjefen selv.

Blondie på CBGB.

Bilder hentet fra:
www.intermediaries.wordpress.com
www.flickr.com
www.nrk.no
www.spin.som

Du kan også sjekke ut filmen CBGB som ble utgitt i 2013.


-Tonje-Magic stick

Postet av Adam og Eva Strøget den 19. Mar 2015

Det er på tide å oppleve en ny høyde av hår styling med BaBylissPRO, Lightning Airstyler Baby salong verktøy. Med frisørenes "favoritt" Baby tryllestav i hånden kan du enkelt og raskt bølgeføne håret ditt hjemme. Lightning Airstyler Baby, kan benyttes i tørt hår og gir deg et stylet resultat på kort tid.


Salongpris: 690 kr

Bildene er hentet fra http://www.babyliss.co.uk
Adam og Eva, Strøget
- Warda

Leather up!

Postet av Adam og Eva Strøget den 14. Mar 2015
Kilde Style.com

Adam og Eva StrøgetFun @ PHOTOSHOOT!

Postet av Adam og Eva Strøget den 12. Mar 2015

Vår Stylist Stian var ansvarlig for håret under en photoshoot sist helg. Photoshooten var for Olav Aleksander, en stylist som skal åpne en PopUpStore i løpet av våren. Det var et veldig allsidig prosjekt med mange forskjellige looks og utfordringer, med andre ord, to utrolig morsomme dager!

Det var et stort team med på shooten, og alt ble også filmet av Lighthouse Media som skal lage en bakomfilm fra helgen.


Stylist: Olav Aleksander Skinstad Ile
Fotograf: Marion Hansen
Modeller: Anniken Englund Jørgensen & Johanna Martinsen Brygfjeld
Makeup: Siri Martinussen, Nika Gurung, Frøya Elisabeth Langengen & Emy Urgessa
Hår: Stian Lund HernesVi gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet!

Vil du lese mer om denne shooten? Gå inn på ProjectFashionByOlav eller Annijor

Alle bildene er tatt backstage av Stian.

Adam og Eva Strøget


Se vinnarna av årets frisør 2014 Sverige!

Postet av Adam og Eva Strøget den 9. Mar 2015

I helgen som var utsågs vinnare av årets frisør 2014 i Sverige.
På bar Metropol Palais hølls galan med många inspererande vinnare och bidrag.


Årets Dam 2014Årets Herr 2014Årets NykomlingÅrets AvantgardeÅrets ElevÅrets Team

Årets frisørføretag
vanns av Björn Ehlin Hair Team før en mer inblick av Sveriges bæsta frisørføretag 2014 klicka på lænken http://www.hairteam.se/


Åretsr frisør vanns av SOFIA GEIDEBY, BJÖRN AXÈN som æven hade ett av bidragen i Avantgarde 2014.


Bilder och lænkar ær tagna från http://aretsfrisor.com/arets-frisor-2014/ kika gærna in dær før att se de resterande bidragen som var nominerade før mer inspration!Adam og Eva Strøget /Malin


Myjouels tattoos!

Postet av Adam og Eva Strøget den 5. Mar 2015

Det går mot vår! Vi er klar for festivaler, utepils, sol og ikke minst metalliske tatoveringer!
Nå er Myjouels tattoos endelig kommet til vår salong.

Metalliske tatoveringer er spådd å bli vår og sommerens heteste trend i Norge. De kommer pakkevis, en pakke inneholder 1 ark med 7-27 tatoveringer. Antall avhenger av størrelse og prisen per pakke er 69 kr. Mix og match fra forskjellige pakker, lag din egen stil og ha det gøy!

Mille - Adam og Eva Strøget
Ten Love Songs

Postet av Adam og Eva Strøget den 21. Feb 2015

Sett deg ned og hør.. Ord blir fattige og jeg blir patriotisk. Susanne har gjort det igjen!!!

-Tonje, Adam og Eva STRØGET-


Curl crush!

Postet av Adam og Eva Strøget den 19. Feb 2015


Adam og Eva StrøgetSalongens nye ansikter!

Postet av Adam og Eva Strøget den 19. Feb 2015

Vi i Strøget har nå fått tre nye, fantastiske jenter med på vårt team! Malin Bud, Warda Batthi og Tine May Kvalvågnes. De har allerede blitt en viktig del av gjengen her i salongen, og står klare til å gjøre deg fantastisk på håret!

Malin - Stylist
Malin har sin utdannelse fra Sverige og har jobbet som frisør siden 2011 både i Gøteborg og Oslo. Hun jobber nå som Stylist og tar 750,- for klipp.Warda - Junior 2
Warda gikk Adam og Eva skolen våren 2014 og har vært hos oss siden august 2014. Hun jobber nå som Junior 2 og tar 520,- for klipp, og -30% på alt av fargebehandlinger.

Tine May - Junior 1
Tine May er vår nyeste lærling og gikk på Adam og Eva skolen høsten 2014. Hun jobber nå som Junior 1 og tar 270,- for klipp og -50% på alt av fargebehandlinger.For timebestilling hos disse flotte jentene ring salongen på 22 42 95 72, bestill time på
nett eller via vår app.


Adam og Eva Strøget
Ray Kay!

Postet av Adam og Eva Strøget den 11. Feb 2015

Reinert "Ray Kay" Olsen er en norsk musikkvideoregissør og fotograf av verdensklasse. Han har jobbet med de største stjernene i bransjen, blant annet Lady Gaga, Beyoncé, Britney Spears, James Blunt, Willow Smith, Justin Bieber, Backstreet Boys og Destiny's Child. I tillegg er han mannen bak verdens nest mest sette video på Youtube, Justin Bieber - Baby. Denne mannen er et geni, og en utrolig inspirasjon.
www.raykay.comAdam og Eva Strøget / Stian

Bildene er hentet fra Ray Kay sin hjemmeside.


Mess it up

Postet av Adam og Eva Strøget den 11. Feb 2015
Saltvannsspray

Passer perfekt til deg som liker bevegelse, tekstur og matt finish. Påføres i både vått og tørt hår.

Strøget/ Karoline


Bilder hentet fra:www.bloginvoga.com
redken
Great Lengths tape extensions

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Feb 2015

Jeg har vært på kurs hos Great Lengths og lært påsetting av tape extensions! Hele februar og mars så har du nå muligheten til å få satt på hår til en rimelig penge. Du betaler da kun for håret og jeg gjør jobben gratis.


Great Lengths tape extensions er supert for å skape lengde, volum og farge effekter i håret ditt. Dette kan gi deg muligheten til å få akkurat den frisyren du lenge har drømt om! En kan enkelt forlenge en lugg, reparere en klipp du ikke er fornøyd med eller hjelpe deg på veien når du sparer ut en frisyre. Extensions er så mye mer enn bare langt hår!

Great Lengths kommer i mange farger! Naturfarger, Flow som har en mørkere bunnfarge og lyse lengder, Fashionfarger som er mer spreke farger. Fashionfarger er supre for å lage kule effekter i håret. Håret kommer i flere lengder, fra 30 til 50 cm. Dette er et hår du kan bruke flere ganger. Det er vanlig med en service på håret etter 6-8 uker, alt ettersom hvor fort ditt eget hår vokser. Da tas håret av, det skiftes tape på festene og håret settes på igjen. Metoden for påsetting er skånsom for håret ditt. Håret er også 100% etisk handlet og kommer fra templer i India.Ring salongen på telefon nummer 22 42 95 72 og sett opp en time for konsultasjon hos meg eller spør etter Mille hvis det er noe du lurer på.Bildene er hentet fra http://www.greatlengths.no/gl-apps/

Mille - Adam og Eva Strøget
THE NEW MULLET do you dare?

Postet av Adam og Eva Strøget den 30. Jan 2015"THE NEW MULLET" ær enligt oss den mest vågade frisyren från Esra Røises kollektion till
Adam og Eva.

Våga stick ut från mængden, testa något nytt och bli en trendsættare!Vi vet att du vill!

Malin och Stian /Adam og Eva Strøget
THE PIXIE, be playful!

Postet av Adam og Eva Strøget den 30. Jan 2015

"THE PIXIE" ær en av våra favoriter i Esra Røises kollektion før Adam og Eva.
THE PIXIE ær en kort, lekfull frisyr som bara fantasin sætter grænser før..

Come and be playful with us!

Malin och Stian / Adam og Eva Strøget

"THE BAD BOY" get sexy

Postet av Adam og Eva Strøget den 30. Jan 2015

Tack Esra Røise før att vi får skåda din otroligt sexiga tolkning av "THE BAD BOY" varje dag i salongen!

Kort, tight, med eller utan længder. Allt handlar om hur mycket du vågar...

Vi gillar ATTITUDE! vi vet att ni också gør det.

Malin och Stian / Adam og Eva Strøget
THE BABY BOB, get cute and edgy!

Postet av Adam og Eva Strøget den 29. Jan 2015

Esra Røise lyckas i hennes tolkning av "THE BABY BOB" att insperera oss "to go short"

Variationen av THE BABY BOB ær stor och det finns något som passar alla..Vælkommna att boka tid på oss på Adam og Eva Strøget, vi hjælper dig att hitta din perfekta baby bob look!

Malin och Stian / Adam og Eva Strøget
THE UNDONE got us on our knees!

Postet av Adam og Eva Strøget den 29. Jan 2015

Det ær svårt att inte førælska sig i Esra Røises tolkning av "THE UNDONE"...


Før att inte tala om dem som bær upp THE UNDONE i verkligheten...
VI ÆLSKAR LÅNGT HÅR. GO FOR IT BOYS!

Malin och Stian / Adam og Eva Strøget


THE LOB is everywhere!

Postet av Adam og Eva Strøget den 28. Jan 2015

Nu kan vi se Esra Røises tolkning av "THE LOB" i alla våra Adam og Eva salonger..
.. Och redan tidigt i jannuari kunde vi se den på røda mattan på flertal
kænda ansikten under SAG Awards 2015


Snyggt, elegant och helt rætt nu i vår. Vi diggar den!

Malin / Adam og Eva StrøgetJason Momoa

Postet av Adam og Eva Strøget den 26. Jan 2015

Skjegg, uten skjegg, langt hår, kort hår, gjør som Hollywood stjerne Jason Momoa.


Bildene er hentet fra - Abcnews, pintrest, homorazzia
Adam og Eva Strøget
- Warda
Vi er nominert til årets Norske GOLD SALON 2014!

Postet av Adam og Eva Strøget den 17. Jan 2015

Vi er nominert av Great Lengths Scandinavia til årets Norske GOLD SALON 2014! Great Lengths er vår levrandør av extensions. Vi er veldig stolte av å være nominert til denne prisen, sammen med utrolig dyktig konkurrenter. For å stemme på oss, gå inn på Great Lengths Scandinavia sin facebookside, finn bildet med nominasjonen og skriv inn navnet på salongen under bildet! :)

Her kan du stemme!

For å ta extensions hos oss, ring salongen på 22 42 95 72 så setter vi opp en konsultasjonstime til deg!

Adam og Eva Strøget


And the Oscar goes to.....

Postet av Adam og Eva Strøget den 16. Jan 2015

Årets Oscar utdeling går av stabelen søndag den 22.februar, og i år ha vi nordmenn noe ekstra stort og glede oss til! I tillegg til en alltid flott utdeling, med flotte kjoler og fantastisk hår, er det i år også to nordmenn som er nominert til Oscar. Morten Tyldum, regissøren bak The Imitation Game, er nominert til hele 8 kategorier, mens den allerede Oscar vinnende Torill Kove igjen er nominert til kategorien beste animerte kortfilm.

Morten Tyldum har regissert en rekke norske filmer, men ble for fullt oppdaget av Hollywood etter sin enorme suksess med Hodejegerne (2011). Nå har han regissert sin først Hollywood blockbuster, og med fantastiske resultater. Den allerede Golden Globe nominerte filmen, er nå også nominert til åtte Oscar, blant annet i kategoriene beste film og beste regi.

Torill Kove er foreløpig en av få nordmenn som kan skryte av å ha en Oscar statuett på peishylla, og i år kan hun stikke av med sin andre! Hun har tidligere vært nominert 2 ganger for kategorien beste animerte kortfilm, og når hun da for tredje gang i år kjemper enda en gang om den gjeveste prisen innenfor filmverden, kan man fint kalle henne en ringrev.

Vi ønsker dere begge lykke til, og ser frem til en kveld med champage, glam og glitter!

Adam og Eva Strøget - Stian

Bildene er hentet fra:
http://montreal.ctvnews.ca/montrealer-torill-kove-...
http://www.transparentuk.com/morten/
http://press.optimumreleasing.net/press/?id=1699Sia - Elastic Heart

Postet av Adam og Eva Strøget den 16. Jan 2015

Hvis du enda ikke har fått med deg den mye omtalte musikkvideoen til Sia -
Elastic Heart, anbefaler jeg deg å ta en kikk nå! Dette er en helt fantastisk video, som alle burde se.
Adam og Eva Strøget - Stian


Happy Birthday Elvis!

Postet av Adam og Eva Strøget den 9. Jan 2015

Den 8. januar hadde kongen av Rock, Elvis Presley fylt 80 år, vi hedrer han med noen høydepunkter fra tidenes største legende!
Adam og Eva Strøget - Stian


Fabelaktige Minnie Oh!

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Jan 2015

Minnie Oh elsker farger, syntes det er gøy med noe nytt og annerledes! Hun har over lengre tid fått ordnet håret sitt hos oss i Strøget. Denne gangen ønsket hun kald isblå :D

Et lite tilbakeblikk på tidligere farger
Her har vi brukt Directions farger som vi har blandet ut og sammen med hverandre for å oppnå ønsket farger.For flere bilder av Minnie Oh, besøk hennes Instagram her :)Har du lyst på en ny sprek farge? Ring oss på telefon nr 22 42 95 72!
Mille og Tonje - Adam og Eva Strøget


Powered by: Bloc