YoungBlood

YoungBlood

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Des 2012

Vi i Strøget har fått inn en ny og helt fantastisk makeupserie. Youngblood Mineral Cosmetics er en full profesjonell mineral makeup serie. Alle produkter er formulert med 100% rene luksuriøse mineraler. Huden din vil SE og FØLES lysende. Hos oss finner du nå hele denne serien som består av foundation i løs pudder-, liquid- og presset pudder form. Rouge og solpudder. Leppestifter i fantastiske farger, glosser og linere. Samt et hav av øyenskygger! Vi har blitt hekta på denne serien og vi ser fantastiske resultater. Kom innom for en konsultasjon for å finne riktige nyanser til din hud, eller bestill en full makeup hos en av våre makeupartister!

Hva med en makeover til noen du er glad i?Gavetips?!

Gavetips?!

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Nov 2012Hos Adam og Eva får du kjøpt gavekort. Fyll opp beløpet du ønsker, og gi til noen du er glad i! Gavekortet kan brukes i alle våre salonger, uavhengig av hvilken du kjøper det i!
Gyldig et år etter kjøp.


Gavetips?!

Gavetips?!

Postet av Adam og Eva Strøget den 22. Nov 2012

I Strøget finner du årets julegave! I tradisjon tro har vi fått inn julekampanjene til Redken. I år får du shampoo, conditioner og masque. Pakken koster 559,- og har en verdi på 978,-
Du kan velge mellom All Soft som mykgjør tørt og sprøtt hår. Color Extend som bevarer fargen og forsterker håret. Extreme som styrker et svekket og skadet hår. Og Real Controll som pleier fyldig, tørt og sensibelt hår.
Tilbudet gjelder så lenge varelageret rekker!


Kundekveld hos Adam og Eva, Strøget

Kundekveld hos Adam og Eva, Strøget

Postet av Adam og Eva Strøget den 14. Nov 2012


Fredag 30.November er det kundekveld hos Adam og Eva, Strøget! Vårt mål er at kundene skal skinne.. til enhver tid! Så denne kvelden tilbyr vi veiledning innen makeup, styling og produkter. Det blir ulike stasjoner,så du velger selv hvor du vil befinne deg.Det blir mingling, noe godt i glasset, gode tilbud og fokus på velvære,beauty og trend. Håper vi ser mange nye og mange kjente fjes denne kvelden. Alle er hjertelig velkommen.

Hvor: Adam og Eva, Strøget
Når: Fredag 30.November kl.18.00
 

 Kerastase

Kerastase

Postet av Adam og Eva Strøget den 13. Nov 2012

Vi ønsker å gratulere Hans Erik med å ha blitt Kerastase-konsulent! Konsulentantallet bare vokser og vokser i Strøget nå.
Pr. dags dato er Hans Erik med Kerastase, Ann Christin men Redken, Bia med Loreal og Tonje med Matrix.


Great Lengths

Great Lengths

Postet av Adam og Eva Strøget den 12. Nov 2012

Vil du ha langt hår, men er lei av å spare? Da er extensions noe for deg.Med extensions kan du få volum, forlengelse og fargeffekter. Hos oss i Strøget er dette noe vi jobber med på daglig basis.
Vi benytter oss av Great Lengts som er 100% naturlig hår, av beste kvalitet. Great Lengths bruker patentert keratin til å feste hårstrengene. Keratinet har samme kjemiske formel som håret, noe som gjør at det ikke skader ditt eget hår. Great lengths kan sitte fra tre til seks måneder, avhengig av egen hårkvalitet og lengde. Med over 70 farger kan du velge mellom natur-, crazy-, pastell-, juwel-, flow og mix-farger. Det finnes også Swarovski-krystalltråder i forskjellige farger.
Kom innom for en konsultasjon og finn ut hva som passer for deg. Vi har frisører med lang erfaring og frisører som nettopp har begynt med påsetting. Hos Hans Erik kan du nå få langt hår til redusert pris! :)Velkommen til oss!

Velkommen til oss!

Postet av Adam og Eva Strøget den 8. Nov 2012

[embed]youtu.be/1aV2PJMd9x8[/embed]


Kerastase Elixir Ultime Haircare Range

Kerastase Elixir Ultime Haircare Range

Postet av Adam og Eva Strøget den 31. Okt 2012


Vi i Strøget har nå fått inn hele Kerastase sin Elixir Ultime serie: bestående av 4 forskjellige oljer, hårbad og maske.
Kom innom og se de vakre produktene og få råd til hvilken olje som passer ditt hår og dine behov.


 Nye Trender fra Sassoon Advanced Academy

Nye Trender fra Sassoon Advanced Academy

Postet av Adam og Eva Strøget den 11. Okt 2012

Eirik(Grensen) og Annsofi(Arkaden) var i sommer en uke på Sassoon Advanced Academy i London. I går samlet de store deler av Adam og Eva for å vise klipp og farge teknikker inspirert av Elegiac kolleksjonen til Sassoon. Og gjett om vi ble inspirert!!!!! Man ser nå at motebildet skifter nok en gang. Det gamle blir nok en gang hentet inn i nytt format. De harde linjene blir "shopped up" og det korte møter det lange.. det ekstremt lange! Vi ser mye lugg, men ikke slik vi er vant til. Det er nå en miks mellom korte lugger med lengre hår som ligger over. Klippene blir løsere men med elementer av det harde.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketTørt og glansløst hår?

Tørt og glansløst hår?

Postet av Adam og Eva Strøget den 4. Okt 2012

Høsten har kommet over oss med mørkere dager og kaldere temperaturer. Dette påvirker ofte hårkvaliteten. Håret føles tørrere, det blir lettere statisk og fargen blir blassere. Høres dette kjent ut? Nå kan Adam og Eva Strøget tilby deg redningen. K-PAK Reconstructor fra Joico er en intensiv proteinkur for skadet hår. Den forbedrer hårets kvalitet og struktur. Gir fin glans og økt smidighet samt kontrollerer statisk hår. NÅ 199,- FØR 299,-


MARKEDSDAG I STRØGET

MARKEDSDAG I STRØGET

Postet av Adam og Eva Strøget den 11. Sep 2012

LØRDAG 15.SEPTEMBER har vi markedsdag hos Adam og Eva, Strøget. Denne dagen finner du fine tilbud og lekre nyheter! Kom innom for en titt, en prat eller kanskje en kjapp styling?:)
Åpningstidene er 09.00-16.00


Eurovision Song Contest 2012

Eurovision Song Contest 2012

Postet av Adam og Eva Strøget den 25. Mai 2012

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=QdHnenxPPnc[/embed]I tradisjonens tro fyrer Adam og Eva i Strøget nok en gang opp til ESC! I dag blir det sclagere på anlegget, topp stemning og høyt, høyt, høyt, HØYT hår! Vi krysser fingrer tær, knær og hår for at enten Tooji eller vår svenske elsker Loreen stikker av med seieren! Hvem er din favoritt?Listene fyller seg opp!

Postet av Adam og Eva Strøget den 13. Apr 2012

17 mai kommer hvert år, og du må være tidlig ute om du skal fjonge ditt hår. Ring 22429572, så sørger vi for at du slipper å gjemme deg på do!♥Powered by: Bloc