Freckles !

Postet av Adam og Eva Strøget den 4. Mar 2016

Dette er en liten hyllest til mennesker med fregner, når man er mindre og vokser opp, er det sikkert mange som ikke var noe særlig begeistret over fregnene sine,

men se hvor vakkert det er !

Man kan også forsterke fregner med en hår farge.
Det blir virkelig et personlig preg spør du meg ! :)
Daniel//Senior Stylist~

Adam og Eva Strøget

Ring og bestill time for konsultasjon på: 22429572

eller sett opp en time på nett: http://stroget.adamogeva.no/OnTime/Result?salonid=...


Bilder er hentet fra:

www.pinterest.comHandpressed colored hair PLEASE!

Postet av Adam og Eva Strøget den 1. Feb 2016

En fargetrend som vokser rundt i verden er håndpresset farge. Ved hjelp av et plexiglass og en sparkel-kniv kan man skape fantastiske multidimensjonelle resultater.

Dette høres for mange kanskje litt ekstremt og skummelt ut, men tro meg.. resultatet blir nydelig dersom du har kontroll på tonene du bruker og hvordan du velger å påførge fargene. Jeg har vært så heldig å få se denne teknikken live av oppfinneren selv når jeg var i New York og var en del av Redken Global Mentorship Program. Chiala Marvici var selv med på dette programmet og vi fikk muligheten til å jobbe tett sammen. Selv sier Chiala at ideen kom til henne gjennom en drøm hun hadde en natt.

"I have a painting in my apartment that a friend did for me a while ago that has a lot of colors on it, and I fell asleep one night and dreamt of all these layers of paint living together on one surface. When I woke up, I thought about how beautiful that would be on the hair and how I would translate that vision onto the hair.”

Chiala Marvici til Marie Claire
Det man gjør er å påføre ulike farger i ulike geometriske mønster på plexiglasset, for så å legge en pasè oppå. Da overfører du fargen fra plexiglasset til undersiden av håret. Deretter presser du håret gjennom fargen du har på plexiglasset ved hjelp av sparkel-kniven. Resultatet avhenger av hvor mye kraft du bruker når fargen presses gjennom hårstråene og antall repetisjoner.En av fordelene ved å jobbe som frisør er at utviklingen stopper aldri, og det dukker alltid opp nye teknikker. Jeg håper dette er en teknikk som kan blomstre også her i Norge, for her kan man virkelig leke seg.

Alle bilder og videroer hentet fra @chialamarvici / Via instagram.com


**Tonje**Se vinnarna av årets frisør 2014 Sverige!

Postet av Adam og Eva Strøget den 9. Mar 2015

I helgen som var utsågs vinnare av årets frisør 2014 i Sverige.
På bar Metropol Palais hølls galan med många inspererande vinnare och bidrag.


Årets Dam 2014Årets Herr 2014Årets NykomlingÅrets AvantgardeÅrets ElevÅrets Team

Årets frisørføretag
vanns av Björn Ehlin Hair Team før en mer inblick av Sveriges bæsta frisørføretag 2014 klicka på lænken http://www.hairteam.se/


Åretsr frisør vanns av SOFIA GEIDEBY, BJÖRN AXÈN som æven hade ett av bidragen i Avantgarde 2014.


Bilder och lænkar ær tagna från http://aretsfrisor.com/arets-frisor-2014/ kika gærna in dær før att se de resterande bidragen som var nominerade før mer inspration!Adam og Eva Strøget /Malin


Tonje ELSKER

Postet av Adam og Eva Strøget den 27. Mar 2014

Sosiale medier regjerer som aldri før.
Instagram, pinterest, facebook, flickr, twitter... you name it!

Jeg bruker ofte instagram og pinterest for å finne inspirasjon. Om dagen er jeg besatt av en profil på Instagram! Det er AXEMASSACRE som er min daglige check up. Her snakker vi rock, akkurat passe dirty med bittelitt glam sprinkled on top. Det er tacky og det er dystert. Stilen hennes er upåklanderlig og gjennomført helt inn til beinet.

Gir meg skikkelig Alice Glass (Crystal Castles) vibber. Luvs it!
Bildene er hentet fra instagram.com
Tonje Adam og Eva, Strøget


Adam og Eva Strøget inspireres av Carven.

Postet av Adam og Eva Strøget den 14. Mar 2014

www.style.com


Adam og Eva Strøget - Camilla Sande og Emma Lennartsson


Powered by: Bloc