From one side to another!

Postet av Adam og Eva Strøget den 21. Jan 2014

Skillen er noe de fleste har et forhold til, enten du er trofast mot midtskillen eller liker å mikse med å ha den på litt forskjellige steder.

Uansett så er skillen en god måte å skape forskjellige uttrykk til forskjellige looks. Denne våren er det den brede sideskillen som gjelder!

Dette er en look du kan mikse og trikse med på mange forskjellige måter. Enten du liker å rufse det til, ha det helt sleak, kombinere det med en flette. Utallige forskjellige varianter for at du skal kunne skape akkurat det uttrykket du ønsker!

For å oppnå den perfekte skillen som du ønsker, finnes det mange forskjellige styling produkter som kan hjelpe deg på vei, men dette avhenger også selvfølgelig av hvordan du ønsker at det ferdige resultatet skal bli.

Et godt tips derimot er å dele inn skillen mens håret er vått, la det lufttørke litt før du føner røttene tørre utifra skillen du har laget deg. På denne måten dirigerer du røttene til å ligge slik du ønsker så evt verver du har i front vil legge seg pent.

Her anbefaler jeg å bruke en fønkrem med en del hold og varmebeskyttelse. Gode allround produkter til den bruken er f.eks Redken sin Duo Shield 07 eller Joico sin Power Gel.

Den brede midtskillen passer også godt til deg med kortere hår, her ser vi en sleak variant fra Chanel sin Haute Couture s/s 2014 visning.

Min anbefaling her er å fønet håret med Redken sin Align 12 for så å gå over med Redken sin Acrylic Shape 15 eller Joico sin Super Shine for den glossy, wetlook finishen!

  


Man kan også ha det litt løsere og enklere, eller kombinere det med en flette. Slik som her hvor Todd Lynn valgte en rufsete variant i flette, eller en løsere variant fra DKNY.

Her ville jeg valgt å lufttørke håret på et stylingprodukt som skaper litt tekstur eller som skaper glans og blankhet. For tekstur anbefaler jeg Redken sin Fashion Waves 07, eller Pureology sin Sea-Kissed Texturizer.

For glans og blankhet ville jeg brukt Redken sin Two Smooth 03 eller Outshine 01.

 


Eller liker du kanskje en litt mer voluminøs variant som her fra Dior sin Haute Couture s/s 2014 visning. Her ville jeg fønt på et riktig godt og volumgivende skum, min enbefaling er enten Redken sin Guts 10, eller Joico sin Power Whip.

  

Håper å se deg rocke denne looken til våren!

Skulle det være noe du lurer er det bare å ta en tur innom salongen vår i Strøget.


Adam og Eva Strøget - Stian


Sombre følger med oss inn i det nye året 2014!

Postet av Adam og Eva Strøget den 9. Jan 2014

Det vil si at vi skaper en softere overgang mellom fargene i håret. Vi lager en mer herlig harmoni istedenfor de hardere overgangene i fargene som er i den klassiske ombren, som vi så mye av i 2013..


Ombre                                                                Sombre

Embodymentsalon
Det trenger ikke alltid å være i de naturlige fargene, en sombre kan også gjøres med crazy colors.Haircrazy

Velkommen til oss!


Adam og Eva Strøget - Emma Lennartsson
Ny hårfarge - Gå fra Ombre til Sombre!

Postet av Adam og Eva Strøget den 13. Nov 2013

Nå er det på tide å bytte ut din ombre med en mildere sombre!

Hvilket innebærer at overgangen mellom fargene på håret blir mye mykere opplysning enn ved en ombre som man har sett veldig mye av i hele 2013.


http://brandedcg.com/its-not-ombre-its-sombre/

Timelistene begynner å fylle seg opp nå i førjulstiden, så bestill time hos oss i Strøget nå!

Adam og Eva Strøget - Emma


NEON <3

Postet av Adam og Eva Strøget den 28. Aug 2013

Til nå i 2013 har vi sett veldig mye pastellfarget hår. Soft ombrè, dipdye, effekter.. you name it!

Men noen ønsker alltid å tøye strikken litt ekstra. Blant dem finner vi Marianne aka Styledevil. Hun er alltid klar for en forandring. Men her snakker vi ikke pastell, her snakker vi NEON!

For å oppnå disse fargene bruker Tonje farger fra Directions. Dette er balsamfarger som kommer i alle farger du kan ønske deg. Disse vaskes gradvis ut, og kan blandes ut med balsam for å oppnå pastelltoner.

Bilder hentet fra http://styledevil.faksimile.no/Blogger's Battle TEAM 2

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Feb 2013
Bloggers battle er en make-over konkurranse i regi av L'Orèal Professionnel. Kreativ leder i Adam og Eva, Eirik Thorsen er plukket ut som en av fire norske frisører. I samarbeid med Veronica Solheim bak bloggen http://worldofmike.no/ konkurrerer de mot 3 andre team om å lage den beste make-overen.


For å stemme på DIN favoritt må du gå inn på L'Orèal Professionnel sin side på Facebook. http://https//www.facebook.com/LOREALPROFESSIONNELNORWAY/app_118952998276733?ref=ts%3F 

Konkurransen varer til onsdag 13.mars, så gå inn og stem! Det er kun mulig å stemme en gang pr. dag!
Powered by: Bloc