Musikkvideo Bonanza!

Postet av Adam og Eva Strøget den 8. Aug 2016

På denne ellers regntunge mandagen, har vi benyttet anledningen til å mimre tilbake på noen av stylingjobbene vår Senior Stylist, Stian, var med på i det foregående året.

Han var nemlig med å gjorde hår på tre av de største, norske, musikkvideoene i nyere tid. Med til sammen godt over 2,5 millioner visninger på Youtube, kjente artister som Karpe Diem, Madcon, Ray Dolton, Emilie Nicolas, Julie Bergan og Bendik, samt Spellemannsprisen for Årets Musikkvideo 2015 (Karpe Diem - Hvite Menn som Pusher 50) mener vi at dette er verdt en kikk for å løfte blåmandagen noen nivåer. Kos dere!



GRATULERER

Postet av Adam og Eva Strøget den 3. Feb 2016

Vi har gleden av å meddele at vår kjære Mille har bestått svennebrevet. HURRA! Vi er utrolig stolte og glade på hennes vegne!

Hun stiger i gradene og er nå Senior Stylist og tar 870,- for klipp. Du kan booke timer hos henne på tlf 22429572, eller på vår nettbestilling :) http://stroget.adamogeva.no/OnTime/Result?salonid=8&resourceid=&selservice=Klipp&area=Oslo



AMA's 2015!

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Nov 2015

I natt gikk AMA's (American Music Awards) av stabelen, og vi har funnet frem våre favoritter fra den røde løperen!



Bildene er hentet fra seher.no

Stian



Karpe Diem - Hvite Menn Som Pusher 50

Postet av Adam og Eva Strøget den 5. Nov 2015

Vår Stylist, Stian, var i høst med på innspillingen av Karpe Diem sin nye musikkvideo "Hvite Menn som Pusher 50" ft. Emilie Nicolas. Teamleder for dagen var Sigrid, Adam og Eva Grensen, og med på teamet var også Fariba, Adam og Eva Sandvika. Det var en lang dag, med masse fantastiske folk både foran og bak kamera, og til tross for mye regn ble det et fantastisk resultat og en utrolig kreativ og kul video! Enjoy...



Videoen er hentet fra VG