Stjel stilen til Gigi

Postet av Adam og Eva Strøget den 23. Aug 2016

Gigi Hadid fashionmodellen er ofte casual kledd, her kan du la deg inspirere av stilen hennes.
Bildene er hentet fra: popsugar, instyle, pinterest, harpersbazaar,Høst/vinter2016

Postet av Adam og Eva Strøget den 17. Aug 2016

Usikker på hvilken farge du skal velge? Her er noen ideer til høsten vinterens trender.

Icy hvite nyanser har tatt over denne vinteren. Myke, vakkere off-white skygger med hint av aprikos. Det har vært mange varianter på denne trenden som feks: På Saint Laurent, dominerte catwalken med platina blonde modeller, som minner om Lady Gaga, Courtney Love og Madonna fra 1986.

På A/W16 Show vises mange brune nyenser. En enda mer naturlig utseende enn den siste trenden for 'bronde ' - en nyanse som er i mellom blond og brunette.

Vi har også fått sett the red hair looken for Roksanda og Alexander McQueen, som fungerer perfekt i vinter. Rødt hår er beryktet og falmer fort, derfor er det en farge som er bedre egnet til vinteren, da man ikke er utsatt for sterk sol, klor og saltvann.

Enten det er gotisk, mørk espresso, eller melkesjokolade farge vil brunt være iført sin farge i blokk nyanser en all-over skygge, denne sesongen. Dette var det som skilte skjønnhet trenden på Balmain og Alexander Wang A / W16 , hvor modellene var farget flere nyanser mørkere enn sin naturlige tone.Bildene er hentet fra: Professionalhairdresser,tribu-te, davines


Hello there..

Postet av Adam og Eva Strøget den 28. Jul 2016

Hva med å prøve ut noe nytt? Vi har sett en del kjendiser gjøre det, blandt annet Kjente fotballspillere som Messi, Neymar, Sergio Ramos. Ikke minst har vi skuespillere som Brad Pitt, Ryan Gosling og mange flere. Altså Paltina/blondt kan se kult ut. Her kan du la deg inspirere av noen bilder.
Bildene er hentet fra: buzzfeed, menshorthairstyle, pinterest, menhairstyletoday, executivestyleBeach and Hair

Postet av Adam og Eva Strøget den 30. Jun 2016

Selv om man skal på stranda for å bade og sole seg, så betyr ikke det at man ikke skal se bra ut på håret. Beachwaves eller fletterslår aldri feil.
Kilder: Pinterest, newyearfashion, thevandallist, hairzstyleDid you say short?

Postet av Adam og Eva Strøget den 6. Jun 2016


Warda // Adam og Eva Strøget

kilder: harperbaazar.com, short-haircut.com, pinterest.comPowered by: Bloc