Fun @ PHOTOSHOOT!

Postet av Adam og Eva Strøget den 12. Mar 2015

Vår Stylist Stian var ansvarlig for håret under en photoshoot sist helg. Photoshooten var for Olav Aleksander, en stylist som skal åpne en PopUpStore i løpet av våren. Det var et veldig allsidig prosjekt med mange forskjellige looks og utfordringer, med andre ord, to utrolig morsomme dager!

Det var et stort team med på shooten, og alt ble også filmet av Lighthouse Media som skal lage en bakomfilm fra helgen.


Stylist: Olav Aleksander Skinstad Ile
Fotograf: Marion Hansen
Modeller: Anniken Englund Jørgensen & Johanna Martinsen Brygfjeld
Makeup: Siri Martinussen, Nika Gurung, Frøya Elisabeth Langengen & Emy Urgessa
Hår: Stian Lund HernesVi gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet!

Vil du lese mer om denne shooten? Gå inn på ProjectFashionByOlav eller Annijor

Alle bildene er tatt backstage av Stian.

Adam og Eva Strøget


Årets frisør!

Postet av Adam og Eva Strøget den 25. Sep 2014

Hvert år har Norske Frisør- og Velværebedrifter en konkurranse som heter Årets Frisør. Innenfor dette er det flere fotokategorier. En av dem er Årets Lærling! Og dette året har Adam og Eva Skolen hatt et eget opplegg for lærlingene! Helt supert!

En gang i uken er det treningskveld. Vi står å øver til svennebrev og tar tester for å komme videre i læreprosessen og bli dyktige frisører. Fem av disse kveldene har vi jobbet oss mot et bidrag til Årets Lærling. Vi har vært igjennom undervisning i stilhistorie, makeup, jobbet med modellene våre for å forberede oss og vi har hatt fotoshoot!

Først lagde jeg en plan for hva jeg hadde lyst til å gjøre og begynte å lage et moodboard. Her er litt av hva som inspirerte meg til mitt bidrag:

  

  
Kilde: Pinterest

Etter at planen var klar så begynte jeg å øve på et dukkehode og den faglige lederen, Tonje, i vår salong viste meg en ny flette knyte teknikk som jeg valgte å bruke.

  

Veldig lurt å teste ut på dukkehode først, så en får en følelse av hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Senere så gjorde jeg det samme, med noen endringer, på min modell.

  

Jeg testet også ut litt forskjellig makeup, derfor de forskjellige øynene.Etter å ha testet ut litt forskjellig på modell, så kom jeg frem til hva jeg hadde lyst til å gjøre på selve fotoshooten. Her er litt bilder fra selve dagen.

  

Hvordan sluttresultatet ble får dere se senere ;) Stay tuned!


Adam og Eva Strøget - Mille


Powered by: Bloc