Great Lengths tape extensions

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Feb 2015

Jeg har vært på kurs hos Great Lengths og lært påsetting av tape extensions! Hele februar og mars så har du nå muligheten til å få satt på hår til en rimelig penge. Du betaler da kun for håret og jeg gjør jobben gratis.


Great Lengths tape extensions er supert for å skape lengde, volum og farge effekter i håret ditt. Dette kan gi deg muligheten til å få akkurat den frisyren du lenge har drømt om! En kan enkelt forlenge en lugg, reparere en klipp du ikke er fornøyd med eller hjelpe deg på veien når du sparer ut en frisyre. Extensions er så mye mer enn bare langt hår!

Great Lengths kommer i mange farger! Naturfarger, Flow som har en mørkere bunnfarge og lyse lengder, Fashionfarger som er mer spreke farger. Fashionfarger er supre for å lage kule effekter i håret. Håret kommer i flere lengder, fra 30 til 50 cm. Dette er et hår du kan bruke flere ganger. Det er vanlig med en service på håret etter 6-8 uker, alt ettersom hvor fort ditt eget hår vokser. Da tas håret av, det skiftes tape på festene og håret settes på igjen. Metoden for påsetting er skånsom for håret ditt. Håret er også 100% etisk handlet og kommer fra templer i India.Ring salongen på telefon nummer 22 42 95 72 og sett opp en time for konsultasjon hos meg eller spør etter Mille hvis det er noe du lurer på.Bildene er hentet fra http://www.greatlengths.no/gl-apps/

Mille - Adam og Eva Strøget0 Kommentar

Powered by: Bloc