Hårklipp & Pils!

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Mar 2016

Forrige uke kjørte vi i gang med et nytt konsept i samarbeid med vår nabobar, Perestrojka, nemlig "Hårklipp og Pils". Vi flyttet salongen ned og tok imot kunder til klipp, med fulle lister og masse fornøyde kunder ble dette en stor hit! Dette er et konsept vi kommer til å gjennomføre fra tid til annen, så bare følg med for neste gang du kan få nyte en pils til din hårklipp.


Følg oss og Perestrojka på facebook for informasjon om neste "Hårklipp og Pils"!

Stian
By:Larm!

Postet av Adam og Eva Strøget den 3. Mar 2016

By:Larm er i full gang i hjertet av hovedstaden og i den forbindelse skal vi i kveld ha "Hårklipp og pils" hos vår nabobar Perestrojka. Så start vorspielet med oss og bli snasen på sveisen i samme slengen! Er du nyfrisert og flott er du selvfølgelig også velkommen for en øl i hyggelige omgivelser og vi kan prate så mye om hår du bare ønsker! Facebookevent til kveldens arrangement finner du her.


By:Larm går av stablen hvert år i feb/mars med hovedsete på Youngstorget. Med mangfoldige konserter, gode matopplevelser og høy stemning er dette den perfekte festivalen for å få deg gjennom den siste biten av vinteren! For mer informasjon om festivalen kan du ta en kikk på bylarm.no/music/.


Bildet er hentet fra http://www.vulkanoslo.no/event/bylarm/

StianBring back the 80's!

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Mai 2015

Her i Strøget elsker vi 80-tallet! Med fantastisk musikk, crazy hair og neonfarger så langt øyet kan se, er dette et tiår som passer oss midt i blinken. Derfor har vi innført 80's torsdag! Med Madonna, Billy Idol, Rick Astley, Prince, a-ha og Fleetwood Mac på høyttalerne tjuvstarter vi helgen med stil. Og etter en lang dag i salongen avslutter vi alltid torsdagene med BingoQuizRebell!

Rebell er en tribute og hyllest til det glade 80-tall, hvor mange nye sjangere innen rock og pop, stil og mote ble skapt og som i dag utgjør et fargerikt kart vi elsker å gjenoppleve. "It´s All About The Fun Right"....!!

https://www.facebook.com/80sRebell/info?tab=overvi...Rebell finner du i Thorvald Meyers gate 56, eller rett ved Olaf Ryes plass på Grünerløkka om du vil. Et veldig hyggelig sted for alle typer mennesker :)


Alle bildene er hentet fra google


Adam og Eva Strøget - Stian


Seinabo Sey!

Postet av Adam og Eva Strøget den 10. Apr 2015

I morgen, lørdag den 11.april har Seinabo Sey konsert på Rockefeller her i Oslo sentrum. Dette er en konsert man ikke vil gå glipp av! Den svenske artisten med Afrikanske aner har gjort seg stort bemerket i hjemlandet og internasjonalt med singlen Younger, og har blitt kritikerrost og vunnet en rekke priser for sitt debutalbum For Madeleine. Hun har nylig sluppet en EP med fire nye låter som sammen med sine gamle kommer til å sette et fantastisk preg på konserten. Hvis du ikke har planer for lørdagskvelden vet du hva du burde gjøre, det er fortsatt noen få billetter igjen til denne fantastiske konserten!


Seinabo Sey er også å se på Slottsfjellfestivalen i sommer. Nyt musikken!

Adam og Eva Strøget - Stian


Bildet er hentet fra: https://www.standon-calling.com/news/standon-spotl...


Ladies Night i salongen

Postet av Adam og Eva Strøget den 15. Des 2014

Torsdag var det duket for Ladies Night i salongen vår. Makeup artist Steven Pimjang fra Adam og Eva i Nedre Slottsgate kom for å gjøre makeup med Cosmobeauty, mens vi damene i salongen sto for lett styling. Vi hadde en kjempehyggelig kveld!

En stor takk til våre sponsorer Redken, Costume (Bonnier Media) og Matrix som sammen gjorde at vi kunne dele ut en fin goodiebag til alle som kom!
Mille - Adam og Eva Strøget
Powered by: Bloc