NFVB Årets Frisør

Postet av Adam og Eva Strøget den 18. Des 2014

Hvert år har Norske Frisør- og Velværebedrifter en konkurranse som heter Årets Frisør. Og nå er nominasjonene klare og vi får endelig lov til å dele våre bidrag! Det var dessverre ingen fra vår salong som ble nominert i år, men vi er stolte av arbeidet vårt og prøver på nytt igjen neste år. Glad for å ha fått være med på denne morsomme og lærerike prosessen.

Adam og Eva har 4 frisører som er blitt nominert i år. For å se oversikten over de nominerte i de forskjellige kategoriene kan du gå inn på NFVB sine nettsider.Bidragene fra vår salong:


Warda / Junior 1
Fotograf Kristoffer Nikolai Myhre


Stian / Stylist
Fotograf Kristoffer Nikolai Myhre


Mille / Stylist
Fotograf Kristoffer Nikolai Myhre


Mille - Adam og Eva Strøget

0 Kommentar

Årets Frisør 2014!

Postet av Adam og Eva Strøget den 26. Okt 2013

Vi her i Strøget har den siste tiden jobbet iherdig med å få sendt inn bidrag til Årets Frisør 2014, en prestisjefylt, nasjonal konkurranse for oss i frisørfaget. Vi har klippet, farget, fønt og krøllet til de sene nattetimer, og er meget fornøyde med at flertallet av salongens medarbeidere har fått sendt inn bidrag til konkurransen!

http://nfvb.no/aarets-frisoer/

Med på laget har vi hatt noen gode naboer i Studio 11 her i passasjen, nemlig den fantastiske fotografen Einar Aslaksen og hans assistent Charlotte Gundersen. De har stått på for å få våres bilder til å se best mulig ut. Vi gleder oss masse til å vise frem bidragene våres her på bloggen, men dere må nok dessverre vente litt før vi kan publisere de her. Så frem til da er det bare å ønske alle våre konkurrenter lykke til, og håpe at dere heier på oss! Sist, men ikke minst, tusen takk til alle de flotte modellene våres som har fått våre kreative spring til å se helt amazing ut :)

For inspirasjon kan du ta en titt på hjemmesidene til våre dyktige fotografer:

Einar Aslaksen

Charlotte Gundersen

Adam og Eva Strøget - Stian


0 Kommentar

Powered by: Bloc