Prisliste

Postet av Adam og Eva den 1. Des 2019

Adam og Eva har fått ny prisliste for sine behandlinger

 


*Prislisten gjelder fra 01. desember 20190 Kommentar

VIP-shopping 8.12 på Glasmagasinet

Postet av Adam og Eva den 27. Nov 2019

Er du klar for eksklusiv juleshopping?

Adam og Eva på Glasmagasinet inviterer sammen med hele Glasmagasinet til VIP-Shopping 8. desember.Velkommen til lukket juleshopping i Glasmagasinet søndag 8. desember kl. 11 – 14.

Vi inviterer til en stemningsfull julehandel med gode rabatter,
før vi åpner huset for øvrige kunder kl. 14.Alle butikkene i Glasmagasinet står klare til å hjelpe deg med tips til julegaver og inspirasjon
til borddekking og julepynt. Det vil i tillegg være aktiviteter og konkurranser, og utdeling av
smaksprøver fra våre leverandører.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vårt julehus.
Tilbudene lanseres 5. desember, og sendes ut via sms til alle påmeldte.

Ta gjerne med deg en eller flere venner, men husk at
alle må melde seg på innen 6.desember.
Bekreftelse må fremvises i døren.


For påmelding klikk her!0 Kommentar

Ny salong - Adam og Eva Lagunen

Postet av Adam og Eva den 16. Nov 2019


Fredag 15. november åpnet vi vår 22. salong, og den andre salongen i Bergen.
Adam og Eva er stolt av å kunne presentere Adam og Eva Lagunen!Salongen har en rolig atmosfære, med dempede farger og fine detaljer. Her kan du sitte avskjermet fra senteret, men i luftige og åpne lokaler. Våre massasjevasker gir et ekstra behagelig besøk.Salongen finner du på 4. plan på Lagunen Storsenter. Her finner du oss ved siden av Krogh Optikk.
Lagunen Storsenter er at av Norges mest besøkte kjøpesentre og har butikker i alle kategorier. Vi gleder oss over å få være en del av denne familien.

Vi ønsker nye og gamle Adam og Eva-kunder velkommen på Lagunen.


Besøk salongens hjemmeside her.


0 Kommentar

Adam og Eva Engen

Postet av Adam og Eva den 15. Nov 2019


Vår avdeling i Bergen sentrum endrer navn fra Adam og Eva Bergen til Adam og Eva Engen. Dette gjør vi i forbindelse med åpningen av vår nyeste salong, Adam og Eva Lagunen, 15. november 2019.


Om du er på Sotra eller Bergen Vest kan du også møte oss på Sartor Storsenter.

Adam og Eva Engen - Christian Michelsensgate 11, 5012 Bergen

Adam og Eva Lagunen - Laguneveien 1, 5239 Rådal

Adam og Eva Sartor - Sartor storsenter, Sartorveien 12, 5353 StraumeAdam og Eva består av 22 salonger med unike plaseringer og lokaler.
Se en oversikt over alle våre salonger her.0 Kommentar

Ønsker du intenst skinnende hår?

Postet av Adam og Eva den 11. Nov 2019

 Sesongens store trend på sosiale medier og den røde løper er polerte lengder og glossy hår. Stjerner som Bella Hadid, Margot Robbie og Kim Kardashian har alle slengt seg på trenden.

 

Emily Rajkowski for KerastaseHvordan kan man oppnå shiny og glossy hår?

I flere av våre salonger finner du nå K Water. En salongbehandling som gir et glansfullt, mykt og glatt resultat uten å tynge håret. Behandlingen har et mål for øye å gjøre håret intenst skinnende.

Behandling kan inkluderes som en del av hårvasken for kr 55. K Water aktiveres umiddelbart ved kontakt med vann og gir hårfibrene en jevn og glatt overflate. Den perfekte behandlingen for vektløs Hollywood glans på et blunk.

Den intense glansen er midlertidig og varer til neste gang du vasker håret. Behandlingen er derfor prefekt til de anledningene der du ønsker det lille ekstra. Resultatet er intens shine, mykt og glatt hår.
Og som en bonus lukter håret også fantastisk!


FØR

ETTER

  

Kan alle hårtyper oppnå glossy hår?

Alle kan oppnå glansfullt hår uavhengig av hårtype. Glossy hår er oppnåelig for alle ved hjelp av riktige produkter og den rette ekspertisen.

K Water er en behandling som passer alle hårtyper som ikke har spesielle behov - den passer også godt til krøllete hår ettersom den da også vil tilføre økt spenst og kontroll over håret.


 

Disse Adam og Eva salongene har K Water:

 

 Beskrivelse: Bilderesultat for K water kerastase


0 Kommentar

Color Blow Dry

Postet av Adam og Eva den 7. Nov 2019

Høsten er den tiden på året der du kan føle behov for forandring. Men det er ikke alltid man ønsker å forplikte seg.

Vær tøff, modig og fargefull med nye Color Blow Dry! Dette er ikke bare en gøyal og enkel måte å leke med farge på men også en rask & midlertidig hårfarge! Hva menes med midlertidig? Jo, den varer kun 1-2 vask! 


Ideell for:                                                 

 • Plutselige eventer/fester  
 • Prøve en farge før man bestemmer seg
 • Ha den siste hårfarge trenden uten å forplikte seg       


I tillegg får man:

 • Fargeproessen er rask
 • Ingen skade på håret (uten oksidering)                                                             
 • Ingen risiko - varer 1-2 shamponeringer
 • Håret føles glatt, mykt og naturlig


På Adam og Eva Arkaden kan du prøve ut forskjellige fargenyanser av Color Blow Dry og finne din favoritt. 

 

 

 

 

 

 

 


0 Kommentar

HVA ER FLASS?

Postet av Adam og Eva den 1. Okt 2019

HVORFOR HAR VI DET & HVORDAN BLI KVITT DET?

Det er ingen grunn til å pynte på dette: håndtering av flass er ikke gøy. Flak, en kløende og tørr eller fet hodebunn. Det kan føles veldig ubehagelig, for ikke å nevne kanskje litt flaut. Heldigvis, alt som kreves er den riktige shampoen for å få bukt med flasset. Fortsett å lese for å lære hva flass er, hva forårsaker det og det viktigste, hvordan bli kvitt disse flakene.


HVA ER FLASS?


Vi referer til flass som de fine, hvite flakene som legger seg i hodebunnen; selv om andre symptomer også inkluderer hodebunnskløe, stramhet og til og med rødhet. Årsaken? En bestemt type sopp bor i hodebunnen vår kjent som Malassezia ovalis. Noen mennesker er spesielt sensitive for denne soppen og denne reaksjonen kan føre til både betennelse og en overflødig vekst av hudceller. Disse ekstra hudcellene fester seg sammen og faller av - du kjenner det - som flass. Den uunngåelige kløen som følger med hjelper ikke noe, siden å klø kun medfører mer betennelse og gjør saken verre.


HVORFOR HAR JEG FLASS? 

Dessverre, det finnes ikke noe konkret svar på dette. Soppen er tilstede hos alle, men det er fortsatt ukjent hvorfor noen mennesker er mer sensitive til den enn andre. Det er likevel noen eksterne faktorer som spiller inn. Som for eksempel stress, lite søvn, dårlig mat og forurensning - som alle påvirker sebumets nivå i hodebunnen din. Malassezia sopp lever på olje, så jo mer olje desto mer sopp, som igjen gir mer flass. En fet hodebunn kan også føre til en tilstand kjent som seboreisk dermatitt (seboreisk eksem) som resulterer i gule fete flak, sammen med rødhet og hodebunnskløe. 


HVORDAN BLIR JEG KVITT FLASS?


Flass er lett å behandle med den riktige flass shampoen, nemlig en med pyrithione sink. Detter er antisopp ingredienser som arbeider med å kontrollere mengde sopp i hodebunnen din. Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo inneholder denne ingrediensen sammen med hydrerende glyserin og beroligende lavendel for hodebunnen din. Et unikt hodebunnssystem som hjelper de viktige ingrediensene å bedre feste seg bedre til hodebunnen og håret. Menn som som sliter med flass vil sette pris på Redken Brews Anti-Dandruff Shampoo. Denne inneholder også den viktige pyrithione sink og hjelper deg å kontrollere flass, kløe, irritasjon og dryss. Omtrent halvparten av alle menn sliter med flass.HVORDAN SKAL JEG BRUKE EN FLASS SHAMPO?


Siden disse sjampoene er litt annerledes enn din normale shampoo skal de også brukes på en annen måte. Hvis du har mild flass eller hvis du bare ønsker å forebygge flass fra å komme tilbake bør du bruke en av disse flass shampoene to ganger i uken. For å behandle mer intens flass kan disse bli brukt daglig over en periode. Uansett, forsikre deg om at du masserer flass shampoen ned i hodebunnen, det er dette området som trenger det. La det virke i fem minutter for å gi pyrithione sinken nok tid til å slå ut den problematiske soppen.


Et hodebunnsproblem krever sin ekspert. Sensitiv hodebunn, hodebunn med flass, håravfall eller fet hodebunn? Kom til oss i Adam og Eva for en fortrolig samtale og finn en riktig løsning for nettopp deg! En oversikt over våre salonger finner du HER!


0 Kommentar

Ny salong på Lagunen Storsenter i Bergen

Postet av Adam og Eva den 14. Sep 2019


Ny frisørsalong på Lagunen Storsenter

Vi åpner ny frisørsalong på Lagunen Storsenter i Bergen.
Den nye salongen åpner i november 2019.


Vil du jobbe med oss? 
Adam og Eva Lagunen søker frisører.
Ta kontakt med Trine Nilsen på mail: trine.nilsen@adamogeva.no


Du finner oss fra før i Bergen sentrumChristian Michelsensgate 
og på Sartor Storsenter, Sotra.


Ny salong bergen0 Kommentar

House of Adam og Eva

Postet av Adam og Eva den 28. Aug 2019

Adam og Eva lager kolleksjoner med et mål om å speile samtiden, samt utfordre våre frisører og kunder til å se inn i fremtiden. Årets kolleksjon heter: House of Adam og Eva.Vi vet at du som kunde ikke bare vil se på deg selv på en måte; identitet og stiluttrykk er sammensatt. Identiteten uttrykkes personlig og individuelt. Ønske med kolleksjonen er å inspirere, gi nye tanker og idéer til kunder, frisører, lærlinger og andre kreative. Dette er House of Adam og Eva!


Bob
Adam og Eva ønsker å rette en stor takk til alle som bidro med å skape
House of Adam og Eva:


Kreativ leder: Eirik Thorsen
Hår: Inger Lise Moa, Tonje B. Dahlen, Maya Stark, Magnus S. Holm og Nina Wølner 
Assistenter: Silje Markussen og Oda Pirmeline
Foto: Dusan Reljin
Makeup og Styling: Linda Wickmann
Art director: Hilde Pettersen Reljin


/Adam og Eva


0 Kommentar

Er du klar for Fushion?

Postet av Adam og Eva den 12. Aug 2019

Mote og kunstfestival Fushion 

28-30. august skal Fushion inspirere, utfordre og oppdatere den mote- og kunstinteresserte. Mote og kunstfestivalen Fushion avholdes i Oslo, og Adam og Eva er med som stolt partner.


Adam og Eva gjør hår til motevisninger og kunstsamarbeid før og under festivalen. Vi gledes oss stort til å være partner. Fushion redefinerer de tradisjonelle visningsarenaene for mote og kunst. Det blir aktiviteter i hele Oslo sentrum.

 

Fushion har som mål å engasjere og nå ut til et stort publikum. Det vil bli motevisninger, utstillinger, presentasjoner, samtaler, m.m.

 

Du kan blant annet oppleve disse merkene:

Anne Karine Thorbjørnsen, Cathrine Hammel, Elisabeth Stray Pedersen, FWSS, Holzweiler, Kaibosh, Mardou & Dean, Maria Black Jewellery, Michael Olestad, Moiré og Norwegian, Søster Studio, Swims, Tarinii Martinsen, Tonje Plur og Varsity Headwear.

 

Og se disse kunstnerne sine utstillinger:

Vivien Allender, Frederik Heyman, Richie Talboy, Wendimagegn Belete og Ahmed Umar.

 

Fushion er et samarbeid mellom Oslo Runway og Collective Oslo Fashion Art Festival. Festivalen er gratis og åpen for alle.  

 

Se mer og opplev Fushion her!

  


0 Kommentar

Ren hårpleie - Redken Nature + Sciense

Postet av Adam og Eva den 11. Jul 2019


all soft


Fra makeup til hud- og hårpleie, søker vi etter sunne og bærekraftige valg for våre skjønnhetsrutiner. Hva kan være et alternativ til ren hårpleie?

Ren hårpleie er av naturlig opprinnelse* og et alternativ til de tradisjonelle hårpleieproduktene. Redken har utviklet Nature + Sciense. Denne hårpleien er laget av naturlige ingredienser med høy kvalitet. Nature + Science er den naturlige versjonen av Redken sine hårpleiefavoritter; All Soft, Extreme og Color Extend. 


Redken Nature + Sciense

HVA ER NYE REDKEN NATURE + SCIENCE HÅRPLEIESERIE?  

Du får den samme hårpleieteknologien og fordelene som All Soft, Color Extend og Extreme, men med en vegansk og naturlig formel. Dette er spennende nyheter for alle som ønsker å bytte til en renere og mer naturlig hårpleiediett. Redkens Nature + Science shampoer er laget av 83 % naturlige ingredienser, mens balsamen er laget av 99 % naturlige ingredienser. Alle produktene er veganske og har en 100 % naturlig duft som er laget av en styrkende miks av søt appelsin, kaffirlime (en sitrusfrukt på størrelse med en lime) og kaldpressede essensielle sitronoljer. 


Redken Nature + Sciense


HVILKEN NATURLIG INGREDIENS ER BEST FOR MITT HÅR? 

Tørt hår: 

All Soft-serien benytter bjørkesevje for å gi fuktighet og øke mykheten til et tørt hår.

Redken Nature + Sciense all soft

 

Farget hår: 

Color Extend-serien beskytter farget hår fra å falme med bruk av ginseng. 

Redken Nature + Sciense color extend


Skadet hår: 

Extreme-serien styrker og reparerer et skadet hår med lupinprotein. 

Redken Nature + Sciense extremeFOR OSS ER EMBALLASJEN VIKTIG NÅR DET GJELDER REN SKJØNNHET

For ren skjønnhet er det viktig å hensynta emballasjen. Alt i alt, alle tubene og flaskene du bruker hjemme bidrar til økt avfall og har en miljømessig påvirkning. Det er hvorfor Nature + Science tar det et skritt videre. Det er ikke bare med effektive og rene formler - de bor også i flasker laget av resirkulert plast (PCR). 

 

NATURE + SCIENCE

Combining the power of nature with the performance of Redken. 

 

 Veganske formler  

 100 % Resirkulert emballasje 

 100 % Naturlig duft  

 

* Redken betegner en ingrediens å være naturlig opprinnelse hvis den er uendret fra sin naturlige opprinnelse eller har gjennomgått prosesser hvor den fortsatt beholder mer enn 50 % av sin molekulære struktur fra sin orginale og naturlige kilde. 

 

 0 Kommentar

Adam og Eva Frisørenes sommerfavoritter!

Postet av Adam og Eva den 11. Jul 2019


Hårtips

Reisemål: Hjemme (på stranden) ⛱️

Matrix Total Results Keep Me Vivid Velvetizer: styrkende og glansgivende leave-in med UV-filter, perfekt til lufttørking!

Matrix Total Results Keep Me Vivid Velvetizer

Matrix Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray: Holder en lett saltvannsfølelse i håret

Accessories: Et utvalg spennener og hårbøyler som man får kjøpt hos Adam og Eva: gå rett fra stranden til restauranten med trendy og fin bling i håret fra Zuzanna G ✨


Zuzanna G


 

Sommerens hårtips

Reisemål: Sunnmøre

Mitt favoritt hårprodukt må være fra Transformer Lotion fra nye Tecni.Art. Perfekt for å definere og fremheve bevegelser i håret, og kan både brukes i vått hår som en føhn lotion, eller i tørt hår som en paste


Sommerprodukter


Reisemål: Tokyo

Mitt sommerprodukt er Olaplex kur! Veldig bra å ha som leave in på stranda! Sunt for håret, men gjør også krøllene superfine.

Olaplex

hårkur

Reisemål: Ibiza

Beste hårtips er å dekke til håret når du skal tilbringe hele dagen på stranda... Er du ekstra smart har du med deg din favoritt hårkur i strandbaggen som du påfører i håret hver gang du har bada!


Sommerhilsen fra Adam og Eva ❤️ 0 Kommentar

Miley Cyrus Europe Tour 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Jul 2019

Caroline Kristoffersson, eller Carro som vi kaller henne, fikk en spennende telefon under 17.mai-frokosten i år. Lite visste hun da det ringte at hun skulle få tilbud om å assistere Bob Recine, den kjente hårstylisten til Miley Cyrus, og bli med på Europaturnè! Nå, en måned senere sitter vi i solen og snakker med vår fantastiske Carro som nettopp har landet fra livet i privatfly og 5-stjernes hotell.
Vi ønsker Carro velkommen hjem og lurer først og fremst på hvordan fikk denne unike muligheten, om å bli med Miley Cyrus på turnè?

Ydmykt forteller Carro at hun nå siden 2016 har jobbet opptil flere ganger med Bob Recine på ulike arrangementer. De har en veldig god tone og jobber godt sammen, og det var selvfølgelig en stor ære å bli spurt om å bli med på denne turnèen.

At Carro er en behagelig, jordnær, dyktig og fantastisk kul jente, tenker vi også har en liten innvirkning på forespørselen fra Bob.

Hun forteller videre at det er helt merkelig hvor naturlig alt føles når man er midt oppi alt. Det er først nå når hun har kommet hjem at det går opp for henne hva hun har vært med på!
«Tour – life»

Hele teamet til Miley Cyrus, inkludert Miley selv, har flydd fra land til land i eget privat fly og bodd sammen på flotte hotell i Europa. Dette har skapt en fantastisk «team-følelse» og en opplevelse jeg aldri ville vært foruten, forteller Carro. Miley er en nydelig, jordnær jente, som behandler alle likt. Hun gir deg en genuin følelse som får en til å føle seg velkommen. For meg var det også viktig at når jeg var tilstede skulle jeg gjøre en god jobb, være profesjonell og ikke for å bli «bestevenn», slik at Miley kunne slappe av og ha fokus der hun ønsket og burde.

Dagene våre begynte ofte rundt kl.08.00 på morgningene, hvor vi startet med hårstylingen før «soundcheck og gig», deretter var det litt lunsj før vi forberedte oss til kveldens konsert med ny prepp på hår. Min oppgave var også å se til at vi hadde alt vi trengte til enhver tid på hår. Så selv om vi har reist fra England, Barcelona, Polen, Danmark og så England igjen, har det vært lite tid utenom hotellet og konsertområdene. 


Miley Cyrus


Livredd

Selv om jeg nå har jobbet med Bob Recine opptil flere ganger under New York Fashion Week, er jeg fortsatt like livredd hver gang jeg skal bli med på et nytt oppdrag. For meg er det utrolig viktig at jeg er like fokusert og leverer 100% hver gang. Og jeg føler meg utrolig privilegert og heldig som får muligheten til å være med på så vanvittig kule oppdrag, sier Carro.

 

Fun fact under «Wrecking Ball” 

Under konsertene er det litt scenebytter og da skal ofte også hår og klær skiftes i full fart. På Glastonbury skulle Miley ha på seg parykk, og vi i teamet skulle ut å stå bak en sylinder på scenen, En kameramann ble stående i veien, noe som gjorde at vi ble stående rett mot alle de 130 000 tilskuerne. Det var litt av et sjokk! Vi kom oss til slutt bak sylinderen og fikk ordnet Miley, og så måtte vi bli stående der til avslutningsnummeret «wrecking ball» var over.

 Miley Cyrus


 

Get the look – Miley Cyrus 

 • Fordel en «middels hold» mousse i håret.
 • Føn håret med fingrene ca.50% tørt.
 • Del håret inn i 3 tre fragmenter, fra nakke til topp.
 • Begynn med fragmentet i nakke partiet og ta ut en liten del som du tar ny fordeling av mousse på og tvinner det rundt fingeren, deretter la det tørke.
 • For mer spenst noen steder, fest det opp med spenner til håret har tørket.

 Miley Cyrus

 

Vi takker Caroline for samtalen i sola og ønsker henne en riktig god sommer, før hun løper videre til Adam og Eva Strøget for å gjøre sine kunder fine på håret!/ Adam og Eva


0 Kommentar

Trenger håret solbeskyttelse?

Postet av Adam og Eva den 2. Jul 2019

Trenger håret solbeskyttelse?


Det er få ting som føles så herlig som å kjenne solen mot ansiktet, bølgene mot føttene og den sommerlige lukten av solkrem. Alle vet at huden må beskyttes mot solens stråler, men hva med håret?


Solbeskyttelse


Solens stråler påvirker både hud og hår, men på forskjellig måte. Hvis huden blir brent vil hudcellene fornye seg slik at huden leges. Håret derimot, som er et dødt materiale, kan ikke fornye seg selv. Fargebehandlet hår er også mer utsatt enn ubehandlet hår, og blir fortere bleket, blast og falmet ved opphold i solen. Ønsker man å beholde hårets fargenyanse, er det derfor viktig å bruke riktige produkter som hjelper med å beskytte håret i solen ved hjelp av UV-filter. Håret vil fremdeles blekes i solen, men ikke like mye når man bruker beskyttelse – akkurat slik som huden reagerer på solen med solkrembeskyttelse.

 

Kérastase Soleil Huile Sirene - Beskyttende spray med UV-filter  


Kérastase Soleil Huile Sirene - Beskyttende spray med Babassu-olje og UV-filter som fukter og forsterker. Sprayen gir også naturlige bølger i håret uten stivhet.I tillegg til sol, så kan sand, klorvann og saltvann også skade håret og gjøre det matt, krusete, tørt og sensitivt. Solprodukter til hår har dermed spesielt tilpasset pleie for å gjenopprette hårets balanse etter skader som følge av dette. De inneholder akkurat den blandingen av proteiner og fuktighet som skal til for å gjenoppbygge et svekket hår, og gjøre det mykt, glansfullt og sterkt.
 

Reisestørrelser sol beskyttelse

Kun håndbagasje? Reisestørrelser er enkle å pakke  med på tur. 

Perfekt for en den kortere reisen.Dette er våre sommerfavoritter

Kérastase - Soleil

Kérastase - Soleil

Gjenoppbygende og beskyttende produkter for normalt og farget får. Gir beskyttelse og pleie i solen. Hårbadet fjerner skånsomt rester av klor, salt og sand, gjenopretter mykheten og gir fukt til håret. Masken er laget med kokosvann som som nærer håret og gjenoppretter glansen uten å tynge. Inneholder UV-filter.Redken Color Extend Sun


Redken Color Extend Sun

Fargebevarende aftersun-shampoo med RCT Protein Complex som pleier håret fra rot til spiss. Hårpleiesystemet tilfører amino-ioner som fester seg på hårfibrene for å danne en bedre fargebeskyttelse. Håret føles lett, men styrket, samtidig som fargens glans og glød ivaretas. Videre gir Sun Mask en intens fukt og styrker soleksponert og farget hår. Masken gjør håret kambart og glansfulgt.


Adam og Eva ønsker dere en god sommer 🌞


0 Kommentar

HVA ER LILLA SHAMPO?

Postet av Adam og Eva den 28. Jun 2019

LILLA SHAMPOO


ALT DU TRENGER Å VITE OM LILLA SHAMPO - FOR BLONDT HÅR

Alle med blondt hår vet at det å finne den perfekte blonde nyansen tar tid og koster penger. Det er samtidig en forpliktelse for mange å holde fargen like fresh som når du forlot salongen. Mens det er opp til våre dyktige Adam og Eva frisører å hjelpe deg å velge det rette blonde serviceprogrammet i salongen, anbefaler vi deg å vedlikeholde resultatet på hjemmebane. Det er her den vidunderlige, lilla shampoen kommer inn! 


Blondt hår

Blondt hårHVA ER LILLA SHAMPO?

Lilla shampo er nettopp det – en shampo med lilla pigmenter som hjelper å holde undertonene (de varme fargene) i sjakk. Tenk på det som din hair gloss til hjemmebruk, som hjelper deg å bekjempe kobberskjær. 

Konseptet med lilla shampo høres kanskje litt underlig ut for deg som nettopp har farget håret ditt blondt, men spør en hvilken som helst person med en blond hårfarge og de vil fortelle deg at det er et «must have» for å bevare håret sterkt og glansfullt. 


LILLA SHAMPOOHVORFOR ER LILLA SHAMPO NØDVENDIG FOR ET BLONDT HÅR?

De av oss som har blondt farget eller bleket hår behøver lilla shampo. Adam og Eva frisør, Steven Pimjang, sier: «Når vi lysner et hår kommer det en undertone frem. Denne kan vi kalle en «rå blond». For å få kundene mine til et rikere og mer kvalitetsblondt resultat tilsetter jeg ofte Redken Shades EQ Gloss for å eliminere uønskede undertoner. Undertonefargen kan være enten gul, gul-oransje, eller til og med en rødlig undertone. Du vil trolig merke at de blir mer synlige mellom frisørbesøkene ettersom Glossen gradvis slipper. En lilla shampo vil hjelpe deg å tone og redusere kobberskjær og gule fargetoner.»


kaldt blondt hår


Fremprovoseringen av undertonene kan også være forårsaket av sol, vær eller varmeverktøy. Av denne grunn er ikke lilla shampo bare til for å bevare fargede blonde hårfarger; naturlige blonde hår trenger det også! Eller, er du en av de som har hoppet på «unicorn» trenden med lilla og blått i håret vil en lilla shampo hjelpe deg å bevare fargene fra å blekne.


LILLA SHAMPOO


HVORFOR ER LILLA SHAMPO LILLA?

“Hvis du tenker på et fargehjul - så grunnleggende det enn høres ut - uansett hvilken farge du vil bryte ned, er fargen direkte plassert rett ovenfor», sier Adam og Eva frisør Tonje Dahlen. «Direkte ovenfor gul finner du lilla. Så, lilla hjelper å eliminere de uønskede gule fargene i et hår. Det er nesten som å lysne fargen til en kjøligere tone». Så, hvis håret har en liten gul tone vil en pigmentert shampo hjelpe å nøytralisere det varme. 


Lilla 


HVOR  OFTE BØR JEG BRUKE EN LILLA SHAMPO?

Husk at en lilla shampo aldri vil erstatte din vanlige shampo og bør bare bli brukt en til to ganger i uken. Dahlen advarer om at det faktisk kan bli for mye lilla. «Når du eliminerer for mye gult vil det visuelt bli mørkere og mange mennesker ønsker ikke at håret skal oppleves mørkere», sier hun. «Hvis du vasker håret to ganger i uken, bruk lilla shampo kun en gang i uken for å beholde håret lyst og ikke gult».


LILLA SHAMPOO


LILLA SHAMPOO

SALONGTIPS!

Du kan blande lilla shampo med din vanlige shampo for å tilføre noen av de fiolette pigmentene inn i dine vanlige hårpleierutiner. Dette helt uten risiko for å overdrive!


LILLA SHAMPOODETTE ER VÅRE LILLA SHAMPO FAVORITTER

For oss i Adam og Eva er det viktig lilla shampoen er tonende og styrkende og vil hjelpe til å holde det blonde håret ditt lysere, blankere og sunnere. 

De ultrafiolette pigmentene hjelper å bevare en blond hårfarge mellom frisørbesøkene gjennom å holde undertonene (de varme fargene) i sjakk. Har du en blond hårfarge bør lilla shampo og conditioner definitivt være en fast del av din daglige hårpleierutine. 


Kérastase Blond AbsoluKérastase Blond Absolu 

Matrix Total Results Color Care So SilverMatrix Total Results Color Care So Silver 


Redken Color Extend BlondageRedken Color Extend Blondage/ Adam og Eva


0 Kommentar

Hva er Glossing?

Postet av Adam og Eva den 24. Jun 2019

 

GLOSSING ER DET NYE NAVNET PÅ DET SOM FØR BLE KALT: 

HÅRTONING, MINI COLOR, GLANSVASK OG SKYLL


HVA ER EN HÅRGLOSS & HVORFOR ER DET VIKTIG? 

En Gloss er en demi-permanent hårfarge som kan forsterke eller korrigere hårets farge og balansere pH-nivået i håret, sier Senior Art Director på Adam og Eva Gamlebyen, Magnus Holm. Våre fargeeksperter bruker gloss enten til å kjøle ned eller varme opp fargen på håret ditt. Den kan også dekke de første små grå, friske opp en falmende farge samt korrigere uønskede nyanser. Gloss er perfekt for deg som tidligere ikke har farget håret, eller for deg som vil eksperimentere med farge uten at du fullt forplikter deg 100%. Demi-permanent betyr at fargen vil forsvinne gradvis ved vask. Gloss er også tilgjengelige i klar form hvor den fungerer som en glans behandling for håret. En Gloss holdbarhet vil variere avhengig av hårets tidligere historikk. Men Grunnregelen er 6-24 vask.


HVORDAN BRUKES EN GLOSS? 

Gloss kommer i krem- eller flytende form. Eksempelvis er Redken Shades EQ en ammoniakkfri gloss. Glossen påføres i håret enten når du sitter i stolen, eller i vasken. Dette er en rask behandling med virketid på ca 20 minutter.

  

 

Glossen hjelper også med å balansere hårets ubalanserte pH etter en fargeservice som bleking og bringer det tilbake til et normalt og sunt pH nivå. Hårgloss er ikke bare for et farget hår. Den kan hjelpe til å skape balanse i et hvilket som helst hår som har blitt utsatt for ulike ”miljøstressere” som varmeverktøy. 

 

“Du trenger definitivt en hårgloss hver frisørtime. Ikke bare for å pleie hårfargen, men også til hjelp for å pleie håret», sier Tonje Dahlen 


 

Uansett, glossen er først og fremst en farge og den blir mikset av din fargeekspert for å oppnå den perfekte nyansen som du er på utkikk etter. Hos oss i Adam og Eva kan vi skreddersy formelen på glossen slik at den passer din hårtype, farge og stil. Med Shades EQ Natural Ash,  kan blondiner få en mer naturlig tone i håret som vil tilføre mer dybde til fargen deres. 

 ER EN HÅRGLOSS VERDT DEN EKSTRA PRISEN? 

Mange kan nok tenke at en gloss er en ekstra service som de ikke trenger. Senior Art Director på Adam og Eva Strøget, Tonje Dahlen sier at du bør snakke med din fargeekspert om hva du ønsker å oppnå. Siden en gloss ofte er priset som en «a la carte service» er det lett å tenke at det bør velges bort for å spare litt penger, men noen ganger (og mest sannsynlig) er den nødvendig for å oppnå den nøyaktige nyansen av farge som du er på jakt etter. 

 

«Hos oss i Adam og Eva er vi opptatt av å informere deg om prisen, samt en god samtale med deg om resultatet», sier Tonje Dahlen. «Som kunde kommer du inn til oss med de ønskene du har og vi må fortelle deg hva du trenger for å oppnå det du ønsker. Det er visse ting du bør gjøre for å oppnå resultatet du ønsker og gloss er en del av dette».  

SPØR OSS

Spør oss i Adam og Eva om en hårgloss og hva din skreddersydde nyanse vil koste, hva vil dette kunne gjøre for deg og hvorfor trenger du det?

 

«En gloss blir alltid anbefalt hos oss i Adam og Eva», sier Tonje  «Det er som å legge top coat på neglelakken, den forsegler hele avtalen». 

 

Hos Adam og Eva koster en Hårgloss behandling fra 500kr

For mer informasjon kontakt din Adam og Eva salong her!


0 Kommentar

Gullruten 2019

Postet av Adam og Eva den 11. Mai 2019

Adam og Eva er stolt sponsor av Gullruten 2019.


I samarbeid med Gullruten stylet Adam og Eva gjestene klare for den røde løperen. Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen. Utmerkelsen deles ut av stiftelsen Gullruten som ble opprettet i 1998 av Norsk Film- og TV-produsenters forening, nåværende Virke Produsentforening.Adam og Eva var stolt sponsor av produksjonen som gikk på Tv2 11. mai.

Se vår instastory fra backstage her!


0 Kommentar

Hårtrender 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Apr 2019

Hårtrender 2019


Adam og Evas kreative team hjelper deg i trendjungelen. Dette er våren og sommerens hårtrender for 2019. Bli inspirert til å sette selve kronen på verket denne sommeren.


BOB

Bob er en av de hotteste trendene for tiden, og har vært synlig i trendbildet i flere år. Bobben fortsetter i 2019, men skal nå være skulderlang. Den skulderlange bobben kan man se på blant annet på Khloe Kardashian og Hailey Bieber. Adam og Eva anbefaler en markert avslutning, som gir et fyldig og luksuriøst uttrykk.


Bob

Om du tør og ta den enda lenger, hva med en buzz-cut?


BUZZ-CUT

Buzz-cutten gir en Bad-Girl/Boy-look, og er superpopulær. Denne trenden gir en androgyn stil som gjerne kombineres med bleket hår og pastellfarger som passer for alle. Selv om em buzz-cut kan se ut som en enkel og rask klipp, krever den mye presisjon og tilpasning. Korte frisyrer vokser gjerne ut etter 4 uker, noe som gir rom for å leke seg med farger og ulike markeringer. 


BUZZ-CUTIkke klar (enda) til å klippe alle lokkene? Hva med en tøff lugg?


Klipp lugg – Micro Fringe

Lugg er noe som kommer og går i motebildet. For vår og sommer 2019 er det den korte varianten som gjelder. Gjerne kombinert med lange lengder. Den såkalte Micro Fringen så man på sommervisningen til Miu Miu. 


Micro FringeHårfarge – la deg inspirere av pasteller

Når det kommer til farge i 2019 er pasteller en stor favoritt! Med en demi-permanent hårfarge som Shades Eq Gloss, kan man på lyse hår teste ulike pastellnyanser uten langvarig forpliktelse. Gloss er en adderende farge som slipper over tid.Tilbehør – Head Band 

Hårbøyler og andre tilbehør ”acessories” er noe vi har sett i flere sesonger nå, og denne trenden bare fortsetter. Tidligere har det vært mest fokus på romantiske hårbøyler, men nå er utrykket tøffere og mer grafisk. Visningen til Prada var et godt eksempel, hvor man også ser en variant av den korte luggen. Kanskje ikke for alle, men superkult om du først kler det!
BOYS – Preppy Shag
På Gucci sin vår- og sommerkolleksjon 2019 ser man referanser til 70-tallets Shag-look, men med en preppy vri. Lengde er altså tilbake for gutta, men med tekstur og bevegelse fremfor glatt og stramt. 


Shag


Et godt eksempel på denne nye trenden, er stilikonet og skuespiller Timothée Chalamet. Frisyren er preget av rufsete lag, choppy lugg og lengde i nakken. Dette gir looken en tilfeldig og avslappet følelse. 


Styling - French Twist

Om du har lengde på håret kan du leke deg med denne stylingen. Når det kommer til styling ser vi at klassiske updoes som frenchtwist er superhot. Dette er noe vi finner både på catwalken, og ellers i motebildet. Blant annet rocket Lady Gaga denne looken under oscar-utdelingen. Her står man fritt til å personalisere uttrykkene ved å ta hensyn til personlighet, lengde, tykkelse og tekstur på sitt hår. 


French TwistStyling  - Chignon

I tillegg til french twist, ser man flere strammere og mer grafiske stylinger på lange lengder. Dette kommer som en kontrast til det løse og myke oppsettet som har vært dominerende i lang tid. Vi ser knuter og varianter av den klassiske chignonen. Eksempelvis ser man på den siste visningen til Burberry at det var en stram og glansfull styling, med en stram knute i nakken.


Chignon
Som nevnt er hår-tilbehør fortsatt super aktuelt, og ulike hårbånd blir også å se denne våren og sommeren. På visningen til Dior så man hårbånd på mange av modellene.


hårbåndStyling – Braid og Wet look

Mange trender lever i flere sesonger, og forandrer seg bare litt og litt. To gode eksempler er: Den stramme fletten som man så på vår/sommer-visningen til Max Mara. Men i år kunne man legge merke til et bånd som var knytt rundt starten på fletten. Og sist men ikke minst, wet looken som man så på Chloe sin visning. For deg som har fått dreisen, fungerer den også for denne sesongen.


wet lookVi håper du er klar for en forandring!

Hilsen Adam og Eva.


0 Kommentar

Hair Turban

Postet av Adam og Eva den 20. Mar 2019

Aquis Hair TurbanAquis Hair Turban


Adam og Eva digger Aquis Hair Turban. Den tar vare på håret ditt og gjør hårtørkingen enklere, raskere og mer skånsom.

Turban håndkle er laget av stoffet Aquitex, som er vevet i kanaler som flytter vannet vekk fra håret ditt raskt og jevnt. Dette betyr ingen friksjon og ingen bruk av varme. For deg som har krøller er dette et etterlengtet produkt.


Aquis Hair Turban finner du hos utvalgte Adam og Eva Salonger:

Oslo: Bogstadveien, Gamlebyen, Grensen, og Teaterplassen

Resten av landet: Bergen og Fredrikstad


Håndkledet koster 399 kr.


Turban håndkle har følgende fordeler:


 • Reduserer tørketid med 50%


 • Reduserer varmeskader på vått hår


 • Håret føles hydrert og mindre sprøtt


 • Hjelper med å redusere frizz, knekte hårstrå og splitte spisser


 • Gjør stylingen raskere og enklere


 • Bidrar til å forlenge hårfagen


 • Håret blir enklere å håndtere


Hvordan bruke Aquis Hair Turban? 0 Kommentar

Årets Frisørkonsern 2019

Postet av Adam og Eva den 18. Mar 2019


Adam og Eva vinner av årets frisørkonsernAdam og Eva vinner av årets frisørkonsern


@
 

Lørdag 16. mars inntok tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg «Hår & Skjønnhet» i regi av NFVB, årets absolutt største begivenhet for frisør- og velværebransjen. Det var fullt hus, med et spennende og tettpakket program gjennom hele dagen. Deretter ble det hele rundet av med den fantastiske PRISFESTEN - ÅRETS FRISØR. 

Adam og Eva var sterkt representert med hele 10 nominasjoner i 5 forskjellige kategorier under prisfesten. Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi ta med oss hele 3 stk hjem!  


Dette sa juryen:

«Årets Frisørkonsern»: Adam og Eva Gruppen AS:

Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre.


«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen, Adam og Eva Grensen (Oslo):

Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte.

«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen,Årets Herrefrisør: Eirik Thorsen

 FOTO: KRISTOFFER MYHRE


Årets Lærling: Silje Markussen, Adam og Eva, avdeling Steen og Strøm (Oslo):

Prisvinneren byr på en smart bruk av tekstur og gateinspirerte, modige uttrykk. Dette er touch av Vivian Westwood, utført med gode, kreative ferdigheter. Lærlingen har en god forståelse for det som skal til for å løfte frem flotte arbeider, og en teknisk ekspertise som viser et spennende faglig utviklingspotensial.

Årets Lærling: Silje MarkussenÅrets Lærling: Silje Markussen

FOTO: OLE MARTIN HALVORSEN


Se alle våre nominasjoner her!


0 Kommentar

3 Nominasjoner til Nordic Hair Awards

Postet av Adam og Eva den 12. Mar 2019


Adam og Eva er nominert i tre kategorier til Nordic Hair Awards!

Den frisøren med flest stemmer vinner i sin kategori. Du kan stemme på våre bidrag ved å klikke på linken VOTE under bildene nedenfor.


Se alle de nominerte her!


Nordic Colour Technician of the Year

Hairdresser: Eirik Thorsen
Salon: Adam og Eva Grensen
Stylist: Martine Andersen-Gott
Makeup Artist: Inger Lise Moa
Model: Guro Eliassen Kverndokk
Photographer: Kristoffer Myhre

VOTE

Nordic Young Talent of the Year

Hairdresser: Rafeha Khalid
Salon: Adam og Eva Strøget
Stylist: Rafeha Khalid
Makeup Artist: Rafeha Khalid
Model: Yngvild Aas
Photographer: Igor Zaitcev

VOTE

Nordic Women’s Hairdresser of the Year

Hairdresser: Eirik Thorsen
Salon: Adam og Eva Grensen
Stylist: Martine Andersen-Gott
Makeup Artist: Inger Lise Moa
Model: Luna Ovedie Frisvold Amundsen
Photographer: Kristoffer Myhre

VOTE
0 Kommentar

BLOND IS TRENDING

Postet av Adam og Eva den 25. Feb 2019

#BLONDING. LOOK NO FURTHER

Blond er den mest trendy fargen på sosiale medier med over 95 millioner poster på Instagram. Fra ikoner som Marilyn og Farrah til dagens kjendiser som med sine nye blonde nyanser skaper trendene– Beyoncés lysnede krøller til Hailey Baldwin’s nye blonde look, eller Gigi Hadids “bronde” sett under Paris vår/sommer fashion week – blond er en Insta-Star.

Det er hot. Og et fashion must.MORE THAN ANYTHING, BLOND IS A MINDSET.

Globalt representerer det ulike typer, ulike stiler –  alle sterke og unike.

Blond er mangfold og positivitet. Det er kult, energisk og ungdommelig. Det er et valg som tillater deg å være både sterk og svak eller vill og rolig. Blond er selvsikkert, sexy og fri. 


BLONDE IS DARING.


THE BLOND  

CHALLGE

Vi kaller det farge, men egentlig er all farge fjernet fra hårets naturlige pigmenter, eller melanin ( tilsvarende fargepigmentene i huden). Denne prosessen virker ved at oksydering trenger inn gjennom den beskyttende håroverflaten. Akkurat som huden din er hårfibrene sensitive.

Når hårfiberet er skadet blir det svekket, og mister viktig fukt. 


INTEGRITETEN TIL ET BLEKET HÅR BLIR PÅVIRKET og KRAFTIG SVEKKET. 

Pleie for blondt hår omfatter derfor tre viktige faktorer:
ØKT PORØSITET

Så fort det har blitt åpnet, blir hårets skjellag porøst og gjør at håret svekkes. Resultatet er splittede spisser og hår som brekker.


MINDRE VITALITET

Negative påvirkninger etterlater tørt helt ut i spissene og lite glansfullt.


USTABIL FARGE

Skadet hårfiber tillater uønskede undertoner som (kobber, gule nyanser),

og reduserer fargedybde og glans.Kérastase advanced research utfordrer og søker de mest aktive ingrediensene for å møte behovene for blondt hår. Tidligere besto pleie for blondt hår av kun en ting:enten nøytralisere undertoner ELLER pleie for hårfiberet. Hvorfor ikke begge deler?

For første gang kombinerer Kérastase begge nøkkel behovene i BLOND ABSOLU


DEN 1. ULTRAFIOLETTE PLEIE FOR BLEKET HÅR


NYHET HOS ADAM OG EVA
0 Kommentar

Brudepakker

Postet av Adam og Eva den 5. Feb 2019

Skal du gifte deg, men lurer på hva det koster å sette opp håret til den store dagen?

Nedenfor har vi laget noen brudepakker til deg!


Det er alltid rom for å skreddersy og tilpasse. Snakk med oss for å finne en brudepakke tilpasset til ditt behov. 
Brud

o    Prøvetime/konsultasjon - 850 kr

o    Brudefrisering - 3300 kr ( 1,5-2 t)

o    Brudefrisering med make-up - 4300 kr (2-2,5 t)


Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen. Pris fra 4350kr.Forlover/Fest


o    Makeup 1000 kr pr/t

o    Oppsett eller styling 1100 kr pr/t
Brudgom


o    Behandling av hår og skjegg samt hodebunnsmassasje - 1600 kr ( 1,5 t)

o    Behandling av hår og skjegg + hodebunnsmassasje og make-up  - 2100kr ( 2t)


Kontakt ønsket Adam og Eva salong for å booke konsultasjonstime.

Kontaktinfo til våre salonger finner du her.


1 Kommentar

10 Nominasjoner til Årets Frisør

Postet av Adam og Eva den 5. Feb 2019

Adam og Eva er utrolig stolte av å ha 10 nominasjoner til Årets frisører, fordelt på 6 kategorier.

Se utvalgte bilder nedenfor, vi ønsker alle nominerte lykke til. Vi gleder oss til frisørenes store festdag 16.mars. Prisen deles ut av NFVB  som er frisørenes interesseorganisasjon under NHO. 


Se resultatet av prisutdelingen her!


Årets Frisør - Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen


Årets Herrefrisør - Natalie Beckford / Adam og Eva Grensen


Årets Herrefrisør - Eirik Thorsen / Adam og Eva GrensenÅrets Avant Gard - Eirik Thorsen / Adam og Eva GrensenÅrets Lærling -Natalie Beckford / Adam og Eva GrensenÅrets Lærling -Silje Markussen / Adam og Eva Steen & Strøm


Årets Lærling - Johanne Opgard Furu / Adam og Eva FornebuÅrets Hårstylist - Sigrid Hesla Breie / Adam og Eva GrensenÅrets Hårstylist - Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen


Årets Frisørkonsern - Adam og Eva Gruppen AS15 Kommentarer

Powered by: Bloc