OMBRE VS. BALAYAGE: HVA ER FORSKJELLEN?

Postet av Adam og Eva den 24. Okt 2018

Er du klar for å endre hårfargen din? Men er usikker på forskjellen mellom Ombre og Balayage? Det er du ikke alene om! Senior Art Director Tonje Dahlen på Adam og Eva Strøget innrømmer at det kan være vanskelig å forstå hva som skiller dem og hvilke som deretter er den mest riktige for akkurat deg. Så, la vår egen ekspert, Tonje, hjelpe deg å forstå forskjellene for Ombre vs. Balayage.HVA ER BALAYAGE?

Ordet Balayage kommer opprinnelig fra det franske ordet "å male" og nettopp derfor handler Balayage teknikken fullt ut om hvordan fargen blir påført. Med Balayage vil ikke nødvendigvis alle spissene bli farget. Derimot vil overgangene mellom det mørke og lyse bli mye lengre og resultatet blir dermed mer naturlig. 


Foto:Redken


HVA ER OMBRE?

Ombre er en hårfargeteknikk hvor alle spisser blir farget og overgangen fra den mørkere bunnen til de lyse spissene blir kortere og derfor mer dramatisk. Definisjonen av Ombre er det franske ordet for «farge som er skyggelagt i tone».Foto: Redken


HVA BETYR EGENTLIG FORSKJELLEN MELLOM OMBRE OG BALAYAGE FOR MEG?

Den gode nyheten er at absolutt alle kan bruke begge looks – avhengig av ønsket resultat. De to teknikkene kan til og med bli brukt samtidig på hvilken som helst hårfarge, eller ønsket hårfarge.

Hvilke av teknikkene du velger avhenger altså helt av hvilken look du ønsker å oppnå. Uansett om du ser etter en blond, brun, rød, rosegull eller en mer levende fargelook, vil en Adam og Eva frisør kunne arbeide sammen med deg for å skape akkurat den fargeeffekten du ønsker deg. «De kreative mulighetene er uendelige», sier Tonje.

Avhengig av hvor mye du ønsker å endre hårfargen din vil vi i Adam og Eva samtidig anslå hvor mange ganger du må gjennomføre prosessen. For eksempel: hvis du ønsker å løfte din naturlige farge til ett mye lysere nivå vil vi trolig ha behov for å jobbe med det ønskede resultatet over noen flere besøk. «Det tar tid og det er ikke garantert at håret ditt vil lysne slik du ønsker på kun et besøk», sier Tonje. 


«En saktere lysning er en tryggere lysning!»SÅ, HVA ER FORSKJELLEN MELLOM BALAYAGE OG OMBRE? OG HVA ER LIKHETENE?

Ombre brukes typisk med ved en lysning der fargen blir plassert horisontalt og alt håret blir farget. Man oppnår mer dramatikk i fargen. Med Balayage derimot, vil vi ta mindre seksjoner hvor fargene blir malt på overflaten av håret, dette skaper et mer naturlig utrykk, sier Adam og Eva ekspert Tonje. 

Begge teknikkene gir en ganske lav vedlikeholdsrutine. Folielysning, for eksempel, krever flere regelmessige besøk til salongen. 

Balayage og Ombre er begge skreddersydde fargetjenester som krever et noe høyere budsjett og lengre tid i frisørstolen for å oppnå akkurat det resultatet du ønsker. Tonje sier «Det er en lav vedlikeholdsrutine, men viktig å fortsette hårpleie og regelmessige besøk til frisøren for å bevare optimalt fargeresultat».


NÅR VI SNAKKER OM EN TRYGG FARGE – HVORDAN KAN JEG FÅ MIN OMBRE ELLER BALAYAGE TIL Å VARE?

Beskyttelse for håret ditt under en Ombre eller Balayage er helt nødvendig, både for å oppnå og vedlikeholde fargen. Når håret ditt er farget på en eller annen måte – om det er løftet til en lysere tone eller endret til en mørkere, endrer det Ph balansen i hår og hodebunn. Snakk med oss i Adam og Eva om hvordan du best ivaretar håret ditt slik at det både føles og ser sunt ut. Tonje anbefaler å spørre din Adam og Eva frisør om Redken Color Extend hårpleie ved din neste bestilling av en Ombre, Balayage – eller kanskje du velger begge!


 Hilsen:

Adam og Eva og Tonje Dahlen 


26 Kommentarer

Adam og Eva Fornebu fyller fire år!

Postet av Adam og Eva den 9. Okt 2018

Adam og Eva Fornebu fyller fire år! Bli med å feire Fornebu S 11. - 13 oktober.

For oss er valg av seriøse og innovative samarbeidspartnere viktig. Adam og Eva ønsker å fremme samarbeidet med L’Oréal, for deres innsats gjennom miljø og bærekraft.

Vi er veldig stolte av den høye miljøklassifiseringen Fornebu S har fått. Adam og Eva Fornebu ønsker å være med på å gi skjønnhet en ny mening, ved å fortsette å bevege oss i riktig retning og gjøre miljøvennlige tiltak til en del av vår hverdag. 

Vi feirer med 25% på utvalgte produkter.13 Kommentarer

Adam og Eva Sponser Collective

Postet av Adam og Eva den 5. Okt 2018

Adam og Eva er stolt sponsor av Collective Oslo Fashion Art Festival 2018

Dette er Norges kuleste mote- og kunstfestival. Med over 60 utstillinger, fester, eventer, Happy Hour og Talks i perioden 11. - 13. oktober. Her finner man utstillere som Edda Gimnes, Kit Wan, Maria Pasenau, Dusan Reljin og Truls Qvale m.fl.


Adam og Eva er med som sponsor og utstiller på festivalen. I Jenny Hemstads Gate på Aker Brygge kan du se våre kolleksjonsbilder utstilt. På åpningskvelden den 11. oktober har vi også vår egen gratis blow-dry-bar.

Velkommen til inspirasjon!For en oversikt over hele festivalprogrammet se her!


Torsdag 11. oktober kl 18.00 - 21.00:

Lanserers 40+ utstillinger rundt på Aker Brygge. Celine Aagaard, Guttestreker, Merilin Kolk, Søster Studio, Erik Asla, Jennifer Tzar, ++ Dette er en riktig Aker Brygge Art Takeover med utstillinger, Dj’s, mat, og inntrykk! 

Utstillingene står oppe t.o.m lørdag 13.


Fredag 12. oktober på Mellomstasjonen: 

Kl 14.00 - 17.00: Talks program

Kl 17.00 - 19.00: Happy Hour med eventer, Bar og DJ

Kl 19.00 - 21.00: Utstillingslansering 20+ utstillinger og eventer på Mellomstasjonen

Kl 21.00 - 24.00: Lanseringsfest på Mellomstasjonen med kunst performances, DJ og Bar

Blant kunstnerne er Dusan Reljin + Kate Moss, Just Loomis + Morten Harket, Sharna Osborne, nate Walton, Extraweg, Maria Pasenau ++


Lørdag 13. oktober: 

Kl 12.00 - 19.00Alle utstillinger står oppe i Mellomstasjonen og Aker Brygge.

Kl 14.00 - 17.00: Talks program

Kl 20.00 - 24.00 Wrap party med performance av Lyssky, Bendik Giske og Danilo. Mat og drikke til de første som kommer. 


24 Kommentarer

To nye salonger i Oslo sentrum

Postet av Adam og Eva den 3. Okt 2018


Vi åpner to nye og spennende salonger i Oslo sentrum.

I Adam og Eva bygger vi salong etter skreddersøm. Med dette mener vi salonger som passer til miljøet den er en del av. I oktober åpnet vi to spennende salonger. Disse finner du i Bogstadveien og på Glasmagasinet.Adam og Eva Bogstadveien finner du i en av Norges travleste handlegater. Salongen strekker seg over to etasjer med en unik og avskjermet vaskeavdeling. Her kan du nyte hodebunnsmassasje og kurbehandlinger. 

Salongen ligger i en eldre bygård der Holtegata møter Prof. Dahls gate. Vi har valgt å ta vare på lokalenes vakre stukkatur, karakteristiske trepanel og teglsteinsvegger. Salongen bærer preget av å være en klassisk Oslobygård, men utfordres av moderne fargevalg og elementer som håndsmidde detaljer.

Velkommen til vår oase i Bogstadveien. For mer informasjon om våre frisører og kontaktinfo til salongen se her: Adam og Eva Bogstadveien
Adam og Eva Glasmagasinetvår Art Deco-inspirerte salong finner du i første etasje på Norges eldste varehus. Eksklusive materialer og fargevalg skaper en unik salong med dedikerte behandlingssoner. Her kan du sammen med frisøren la deg inspirere og skape din nye hårfarge i vår fargebar. Eller du kan nyte skreddersydde hodebunnsbehandlinger i vår vaskesone. 

Liker du å være tidlig ute til timen? Ta en kaffe i vår lekre lounge! Eller besøk mange spennende butikker på Glasmagasinet. Her finner du garantert noe til en enhver anledning, hva med et nytt antrekk til din nye frisyre?

Velkommen til vår eksklusive og urbane salong midt i Oslo sentrum. For mer informasjon om våre frisører og kontaktinfo til salongen se her: Adam og Eva Glasmagasinet
Vi gleder oss til å vise deg våre nye salonger.

Hilsen alle oss i Adam og Eva!


9 Kommentarer

Hvilke muligheter har ditt hår? #makeachange ✄

Postet av Adam og Eva den 7. Sep 2018

I Adam og Eva digger vi forandringer. Men i steden for å snakke om før og etter - altså fra den "stygge" andungen til den vakre svanen, så velger vi og fokusere på varig endring #makeachange.


Håret utvikler seg hele tiden og med dette følger nye og unike behov. Årstider, trender, arbeidplass, alder og hodebunn er bare noen faktorer som påvirker hva frisøren kan gjøre med håret ditt. Altså hva som er mulig, og ikke mist hva du har lyst på. 


Vi i Adam og Eva ønsker og utfordre deg til varig endring. Her ser du vår bildekolleksjon #back to the roots, som presenterer 6 ulike modeller med tre unike utrykk. I Adam og Evas ånd har vi funnet frem saksen, klippemaskinen, fargekartet og hair extensions. Håper du blir inspirert til å se flere muligheter med ditt hår.


Vi gleder oss til å gi deg en forandring #makeachenge ✄
/ Adam og Eva

 


0 Kommentar

Stolt sponsor Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 8. Aug 2018Adam og Eva er stolt sponsor av Oslo Runway SS 19. 

Her står vi for alt hår, og gleder oss til å ta dere med backstage 14-16 August 2018.

Adam og Eva har deltatt på Oslo Runway siden etableringen høsten 2015.

Oslo Runway er Norges viktigste visningsarena for mote. For mer informasjon om designere, visninger og livet rundt Oslo Runway se her!

Adam og Evas dyktigste og mest annerkjente hårstylister er teamledere for visningene under Oslo Runway, og med seg som assistenter har de både erfarne frisører, nye talenter og lærlinger fra alle våre salonger.  


Eirik Thorsen


Kreativ leder i Adam og Eva, og hovedansvarlig for hårstylingen under Oslo Runway, Eirik Thorsen kan fortelle at det ligger mye planlegging og forarbeid bak håret som blir sendt ned catwalken. I forkant av OR har teamlederne look-tester med makeupansvarlig og designer. For teamlederne er det denne prossessen som er den mest spennende og kreative. Av og til kan designeren ha klare meninger om hvordan de ønsker looken, og hårstylisten tolker dette på sin personlige måte, mens andre ganger kan hårstylisten komme med forslag om hva en ser for seg når en har sett moodboard og kolleksjonen som skal vises. 

Våre hårstylister er alltid oppdaterte på hva som skjer i motebildet når det kommer til hårstyling, men hva som er trend er egentlig ikke det viktigste. Det som er alfa omega er å forstå visjonen designeren har bak kolleksjonen sin, og skape et oppdatert uttrykk som fremhever og understreker dette.


Vi gleder oss til Oslo Runway SS19!

/Adam og Eva


26 Kommentarer

Hvordan beskytte håret under bleking?

Postet av Adam og Eva den 5. Jun 2018

Blondt hår


«DEN ENE» FARGESERVICEN ENHVER TILHENGER AV HÅRFARGE MÅ VITE OM

På tross av hva du måtte tenke – å være en hårfargekamelon betyr ikke at du må leve med tørt, ødelagt hår. Faktisk er det en fargeservice som alle fargeavhengige trenger å vite om hvis de ønsker å bevare et sunt hår: Redken Ph-Bonder.


HVA SKJER MED HÅRET DITT UNDER EN PROFESJONELL SALONGSERVICE NÅR ØNSKET ER ET LYSERE RESULTAT?

For å kunne farge lengdene dine må vi lysne håret ditt for at hårfargen skal trenge inn. Hver gang håret lysnes kan det angripe hårbindingene i håret ditt. 


HVORFOR BLIR HÅRET SKADET?

Hvis håret ikke er beskyttet under en kjemisk service, som f.eks. lysning, kan bindingene i håret bli skjøre og tørre eller noen ganger brekke. Mens det er mange ulike måter å bygge opp utseende til et skadet hår, kan våre frisører også hjelpe deg med å beskytte håret fra disse skadene. 

HVORDAN BESKYTTER JEG HÅRET MITT?

For å beskytte håret ditt for disse skadene må du forsikre deg om at håret ditt er beskyttet under alle former for lysningsservice. Dette er hvor Ph-Bonder er avgjørende. Ph-Bonder er et to trinns system til profesjonell bruk som beskytter integriteten til hårets bindinger under en teknisk service. 


SÅ, HVA GJØR pH-BONDER? 

Løsningen fungerer på den måten at den beskytter mot hårslitasje og hjelper deg å bevare hårets styrke, elastisitet, mykhet og glans. Ph-Bonder har styrke til å gjøre alt dette samtidig som den beskytter hårets bindinger. 

HVA ER HÅRBINDINGER? 

Dette er små mekanismer som opptrer som hårets interne grunnmur. Dette er komponentene som hjelper å holde håret ditt sterkt og intakt. Når Ph-Bonder blir brukt under en fargeservice opptrer den som et skjold som hjelper å beskytte mot potensielle skader. Produktet øker heller ikke virketiden, så du trenger ikke å tilbringe mer tid hos oss enn planlagt. Hvor bra er ikke det?


HVA SKJER UNDER EN pH-BONDER SERVICE? 

Under fargebehandlingen tilsetter vi Redken Bond Protecting Additive i blekingen og påfører den på lengdene dine, som vi normalt gjør. Etter at blekingen har virket vil frisøren ta deg med til vaskesonen for å påføre Redken Fiber Restorative Pre-Wash Consentrate. Denne pre-vasken vil hjelpe å gjenvinne hårfibrene og glatte hårets skjellag for økt styrke, glans og mykhet etter den tekniske behandlingen. Etter at pre-vasken har virket i 10 minutter vil frisøren vaske og style håret ditt som normalt. Det er faktisk så enkelt! Og, det beste? Du trenger ikke å bestille en ekstra time for å få behandlingen gjort. Det meget enkle to-trinns systemet blir gjort i salongen ved ditt ordinære besøk og kan blandes direkte i blekingen. Siden formlene i systemet arbeider i synergi for å holde håret sterkt under en teknisk salongservice kan Ph-Bonder tilsettes direkte uten å påvirke sluttresultatet. 


KAN JEG BESKYTTE HÅRBINDINGENE MINE HJEMME?Redken Ph-Bonder er ikke bare en salongservice. Det finnes også en Post-Service Perfector som hjelper deg å vedlikeholde hårets naturlige pH hjemme. Vi anbefaler at den brukes en gang per uke og den vil hjelpe deg å beskytte hårfibrene dine til ditt neste besøk hos oss. 

/ Adam og Eva


25 Kommentarer

HVA ER HÅRFARGE CONTOURING?

Postet av Adam og Eva den 24. Mai 2018

CONTOURING
HAIR COLOR IS THE NEW MAKE-UP!”

Inspirert av make-up trenden som alle kjenner er hårfarge contouring en skreddersydd fargeteknikk som har revolusjonert bruken av hårfarge. Denne innovative teknikken benytter forsiktig plassering av farge rundt ansiktet og, takket være lysets spill og skygger, kan den endre utseende på ansiktetsformen din ved å fremheve dine beste trekk og naturlige hudfarge – uten at du har påført dagens make-up i ansiktet!

 


HVA ER HÅRCONTOURING?

Hårcontouring er en fargeteknikk som kombinerer frihåndsapplikasjon og lysning sammen med en forsiktig plassering av ulike toner og dybder rundt ansiktet. På denne måten fremhever og skyggelegger du planlagte områder. Mørkere toner skaper skygge og blir brukt til å «forkorte» eller smalne ansiktets form, mens lysere toner gjør ansiktsformen lengre ved at fargen reflekterer lyset. Denne smarte fargeplasseringen og forsiktige valget av komplementære farger skaper en optisk illusjon og får ansiktet ditt til å fremstå mer definert, samtidig som de flotteste egenskapene fremheves.

 

VIL HÅRCONTOURING KLE MEG?

Definitivt! Hårcontouring er en 100% skreddersydd fargeservice som bokstavelig talt er designet til å passe din unike ansiktsform, struktur, egenskaper og hudtone. Fargene vi velger er basert på din hudtone og fargene settes i håret ditt basert på din ansiktsform, struktur og egenskaper.


HVORDAN KAN JEG FINNE UT HVILKEN ANSIKTSFORM JEG HAR?

De ytre linjene i diagrammet under viser ulike ansiktsformer. Referansen i midten, den ovale ansiktsformen, viser avmerket hvilke deler av ansiktet som kan reskulptureres ved hjelp av contouring for å oppnå en mer symetrisk og velbalansert oval form.
Ansiktsform

Du har en rund / oval ansiktsform hvis...lengden og bredden på ansiktet ditt er lik. Ansiktsformen har en kortere panne og kinn, samt et avrundet kjeveparti.Du har en kvadratisk ansiktsform hvis...lengden, bredden og kjevepartiet har lik lengde. Du har også mest sannsynlig et bredere ansiktstrekk, skarpere kjeveparti og kortere panne.

Du har en rektangulær ansiktsform hvis...Denne ansiktsformen har samme karakteristikk som det ovale ansiktet, men er lengre enn det er bredt og med en mer definert vinkel på hakepartiet, samt en bredere panne.

Du har en avlang ansiktsform hvis...lengden på ansiktet ditt er mer enn ca. 1 ½  ganger lengre enn det er bredt, med en bred panne, kinnben og kjeveparti. Formen kan mye ligne på en rektangulær ansiktsform med mykere kanter.


Du har en diamant ansiktsform hvis...kinnbenene er bredere enn pannen og kjevepartiet ditt.

Du har en trekantet / hjerteformet ansiktsform hvis...du har en bredere panne og en smalere spisset hake, lik en motsatt trekant.HVORDAN VIL EN ADAM OG EVA FARGEEKSPERT LAGE EN SKREDDERSYDD CONTOURING FOR MEG?

Contouring krever øyet til en av våre fargeeksperter. Først vil vi definere din unike ansiktsform og benstruktur ved å børste håret bakover og bak ørene slik at ansiktet ditt kommer tydelig frem. Referansepunket som er mest brukt er den ovale ansiktsformen på grunn av en velbalansert og symetrisk proporsjon. Det neste vår fargeekspert vil gjøre er å dekode hvor de mørkere og lysere tonene må plasseres rundt ansiktet ditt for å kunne reskulpturere utseende og oppnå en mer «oval» form. For å oppnå en naturlig og subtil effekt bør ikke fargenyansene overstige mer enn to høyder over eller under din naturlige hårfarge. I tillegg velges det fargetoner som komplimenterer hudfargen din. De forskjellige fargenyansene og tonene blir deretter påført enten med frihånd for et mer subtilt resultat, eller separat lysning for mer definerte deler. Kombinasjonen gjør det mulig for Adam og Eva sin fargeekspert å skreddersy en farge som passer spesielt til deg!CONTOURING


 


RUND/OVAL ANSIKTSFORM

For å forlenge et rundt ansikt eller en oval ansiktsform vil Adam og Eva eksperten lysne topp partiet samt spissene i håret ved å bruke en frihåndsteknikk. Skygge og dybde blir lagt på sidene av ansiktet med en mørkere farge. Det lyse topp partiet av hodet og skyggeleggingen rundt sidene vil få ansiktet til å fremstå tynnere og mer formet (altså: contouring).


En rund ansiktsform før og etter hårcontouring.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

DIAMANT / AVLANG / REKTANGULÆR ANSIKTSFORM

For å utvide ansiktsegenskapene for disse ansiktsformene vil våre fargeeskperter beholde røttene og det underliggende av håret mørkt for å skape skygge på toppen av hodet og rundt kjevepartiet. En lysning blir gjort rundt ansiktet for å ramme det inn og lettere deler blir flettet inn i frontpartiet mot ørene, og med en «ombre» effekt for å forlenge ansiktsformen slik at den fremstår mer oval.


 Avlang ansiktsform før og etter hårcontouring.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

HJERTE / REKTANGULÆR ANSIKTSFORM

For å kunne mykgjøre hakeformen uten å gi for mye bredde til pannen vil våre fargeeksperter sette en mørkere farge på toppen av hodet og kroneområdet. De vil deretter påføre lysere deler med frihånd gjennom midtre lengder og spissene for å lysne under kjevepartiet. Seksjonen rundt hårfestet er også lysnet for å fremheve ansiktet. «Ombré & Sombré» teknikker passer perfekt til denne ansiktsformen.


Rektangulær form før og etter hårcontouring. Volumet er flyttet ned på hodet og spissene lysnet for å kompensere mot kjevepartiet.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

VIL DET SE NATURLIG UT?

Kompleksiteten ved denne tekniske konsultasjonen og påføringen av farge krever helt klart en profesjonell fargeekspert. På denne måten forsikrer du deg om at fargene blir perfekt påført i håret og matcher akkurat din hudtone. De subtile nyansene, og Adam og Eva sine fargeeksperters evne til å bruke en forsiktig påføring, sikrer en skreddersydd hårfarge – akkurat etter dine ønsker. Denne fargeteknikken kan se ekstremt naturlig ut...ingen vil noen sinne se det (hvis du ikke forteller det)!

 

HVOR OFTE MÅ JEG VEDLIKEHOLDE FARGEN?

Kombinasjonen av påføringsteknikker og diskré fargenyanser gjør at denne hårfargen krever svært lite vedlikehold siden etterveksten blir både soft og diffus.

Jevnlig hårvask, bruk av hårføhner og andre varmeverktøy vil selvsagt påvirke og ofre den fantastiske hårfargen din på sikt. Så, hvorfor ikke beskytte det fra første hårvask? Vitamino Color A:OX fra L’Oréal Professionnel vil hjelpe deg å beskytte fargen under hårvask, samt andre miljøfaktorer som kan forårsake at den falmer. Vitamino Color produktfamilien etterlater den skreddersydde fargen din blank og med en følelse av å ha gitt håret ditt næring. I tillegg forsikrer du deg om at du har forlenget varigheten på contouring din.

 


Vitamino Color A:OX fra L’Oréal Professionnel/ Adam og Eva


30 Kommentarer

Verdensledende innenfor bærekraft

Postet av Adam og Eva den 16. Mai 2018

For Adam og Eva er valg av seriøse, innovative og bærekraftige samarbeidspartnere viktig. 

Under CDP Europe Awards i Brussel samles beslutningstakere innenfor klima og økonomi for å kunngjøre hvordan 3000 store foretak over hele verden leverer på bærekraft- og klimaspørsmålene. De beste havner på den prestisjefulle A-listen. 


L’Oréal er et av to selskap i verden - med A i alle tre kategoriene. 

Vi er stolte av å ha LOréal med flere av deres merker i våre hyller.

Les mer om L’Oréals bærekraftsprogram ’Sharing Beauty With All’

Oversikt over resultatene finner du på CDP:s hjemmeside.


0 Kommentar

ALDRI FARGET HÅRET?

Postet av Adam og Eva den 4. Mai 2018

HAR DU NOEN GANG VURDERT Å PRØVE EN HÅRGLOSS? 

HER ER GRUNNENE TIL AT DENNE HÅRBEHANDLINGEN ER PERFEKT FOR DEG!


Hårfarge

 

Hårfarge behøver ikke å være en livslang forpliktelse. Faktisk, finnes det en enkel måte å flørte med nye hårfarger på uten å love bort integriteten av håret ditt. Hårgloss, som Redkens Shades EQ, er en form for demipermanent hårfarge som kan forbedre hårets naturlige glans samtidig som den korrigerer og revitaliserer tonen i håret ditt. Dette er perfekt for de som er nye i hårfargeverdenen eller som enkelt ønsker å teste ut en ny trend uten forpliktelser. 

Hårgloss gir deg den rikheten, dybden og dimensjonene du aldri visste du savnet i lengdene dine. Hårgloss virker ved å bruke en blanding av direkte og oksiderende fargestoffer for å gi glans, oppfriske og korrigere den eksisterende hårfargen din. Den hjelper deg å forbedre utseende på håret ditt, uten å måtte gjennomføre store fargebehandlinger. Helt enkelt tenker denne hårfargen at den er en conditioner. Hvor bra er ikke det? Tenk på det som din hårfarges nye BFF.


Lurer du på hva mer denne vidunderglossen kan gjøre for håret ditt? Her er 7 grunner til hvorfor du bør prøve en hårgloss:


1. HÅRGLOSS ER HÅRFARGE UTEN FORPLIKTELSE

Siden hårgloss er en demipermanent, vil hårfargen gradvis falme over tid, men det betyr ikke at håret ditt blir etterlatt med synlig ettervekst. Siden Redken Shades EQ er en gloss vil den ikke løfte eller lysne hårfargen din. Den er satt sammen med akkurat mange nok pigmenter til å fornye og bedre den overordnede tonen i hårfargen din uten å tørke ut lengder og spisser. Vi sverger til denne servicen hvis du ønsker å forbedre din naturlige farge eller bare gi nytt liv til ditt tidligere fargede hår. 


Hårfarge


2. OPPFRISKNING AV FARGETONE

Uheldigvis, hårfarge begynner etter en periode å falme. En gloss kan være en perfekt måte å friske opp en kjedelig hårfarge. Med det samme den er påført i håret starter den å tone og korrigere hvilken som helst hårfarge du skulle ha fått siden ditt siste besøk. Nå kan du si hadet til falmede spisser og kjedelig hår. Med Redken Shades EQ gloss kan vi endre hårfargen din på bare 20 minutter. 


3. HÅRGLOSS KAN ELIMINERE KOBBERFARGE

Kobbertoner skjer de beste av oss. Som enhver blond kan fortelle deg – gule striper og oransje fargetoner kan være et mareritt å korrigere. Ved å bestille en hårgloss service kan vi gjøre fargekorrigeringer for problematiske toner ved å gi de et mer naturlig resultat og utseende. 


4. HÅRGLOSS FORBEDRER GLANSEN 

Hårgloss er som et Instagram filter. Den gir ekstra liv og glans til håret ditt uansett hva glansgraden er fra før. Siden Redken Shades EQ formelen er laget uten ammoniakk kan vi farge håret ditt uten å bekymre oss for at håret ditt skal miste sitt naturlige skinn. En av hovedfordelene med en gloss er at den lukker skjellaget på håret og skaper en jevn overflate som lyset kan reflekteres på. Kort sagt, den setter en spotlight på lengdene dine og rammer inn livligheten i håret ditt. 


Hårfarge


5. GIR VOLUM OG KONTROLL

Som med enhver fargeservice – fester hårgloss en liten mengde hårfarge på innsiden av skjellaget. Etter en hårgloss service vil du oppleve at lengdene dine fremstår fyldigere grunnet  dimensjonene din nye farge gir samt at håret er enklere å style grunnet pleien fargeservicen gir.


6. RASK BEHANDLING

Hvis du er ute etter en rask fargebehandling er hårgloss definitivt servicen for deg. I løpet av 20 minutter kan håret ditt gå fra kjedelig og normalt til dristig og vakkert. Dette er en rask og enkel service som hjelper deg å heve inntrykket av håret ditt på meget kort tid. Blond hårfarge


7. SUBTIL FARGEENDRING

Med hårgloss kan fargeforvandlingen din se meget naturlig og subtil ut. For eksempel, noen ganger når håret er bleket kan det se gult ut som et resultat av hårets naturlige undertoner. Ved å tilføre gloss kan vi tone ned gulheten og tilføre en ny nyanse. Håret vil fortsatt være blondt, men glossen vil hjelpe oss å gjøre fargen enten mer gylden eller ask – eller hvilken annen variant vi sammen velger! Tenk på hårgloss som den perfekte «final touch» til hårfargeservicen din.

Lurer du på hva mer hårgloss kan gjøre for deg?

BESTILL EN TIME I EN AV VÅRE SALONGER FOR Å FINNE UT OM REDKEN SHADES EQ GLOSS ER DET RIKTIGE FOR DEG.

GARANTERT: DET ER DET!


/ Adam og Eva


FINN DIN SALONG HER


0 Kommentar

HÅRFARGEN DU MÅ PRØVE DENNE VÅREN

Postet av Adam og Eva den 19. Apr 2018

GI HÅRFARGEN DIN EN BOOST DENNE VÅREN VED Å PRØVE UT EN AV VÅRENS HOTTESTE FARGETRENDER.


«Hårtrender kommer og går, men “ombre” hårfarge er her for å bli. Ideen bak trenden er enkel: håret er mørkere ved røttene og blir lysere mot spissene – og omvendt. Det er en hårfargeteknikk som har blitt verdenskjent i hårverdenen og det er tydelig hvorfor. Ombre er ikke bare enkel å få til, men fargemulighetene er også uendelige. 

Ønsker du en lysere utgave av det mørke håret ditt denne våren? Spør oss i Adam og Eva om å lage en gradert farge ved å beholde toppseksjonen av håret ditt mørkt og tilføre «rose gold» hårfarge fra Redken mot spissene. For en fantastisk måte å ta imot våren på!
/ Adam og Eva


0 Kommentar

10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

Postet av Adam og Eva den 4. Apr 2018

SÅ, DU VIL BLI BLOND? 10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

IKKE GÅ BLOND ALENE! 


Blondt hår – helt umulig? 

Å få den riktige blonde fargen kan være en utfordring og det krever litt tålmodighet, i alle fall å forbli blond og for at det skal se fantastisk ut. Så, hvis du vurderer å bli blond for første gang eller ganske enkelt ønsker å endre ditt blonde uttrykk – her er 10 ting du må vite før du lysner eller bleker håret ditt:

1. DIN NATURLIGE HÅRFARGE ER AVGJØRENDE

Hvis hårfargen din er naturlig veldig mørk vil vi i Adam og Eva foreslå en hårfargeplan til reisen din. Våre fargeeksperter tar da hele hårets tilstand i betraktning – også hårets villighet til å bli lysnet. Å gå fra et mørkt utgangspunkt til en klar blond farge kan være mulig på en og samme dag, men det er ikke sikkert at det er den beste avgjørelsen for hårets helse. 


2. HÅRET DITT VIL HA BEHOV FOR «TENDER LOVING CARE» 

Overdreven bleking kan lett føre til dårligere hårkvalitet. Ser du etter en mer varig løsning for håret ditt? Da bør du gi håret ditt en behandling med en hårmaske som gjenoppretter balansen. Spør oss i Adam og Eva om å bruke en Redken Ph-bonder service på ditt neste besøk. Dette hendige tilsetningsstoffet virker som en del av et system hvor hensikten er å beskytte integriteten til hårbindingene dine og hjelper håret ditt å forbli sterkt og mer elastisk for skade under en teknisk behandling. Du fortsetter å ta vare på håret ditt lenge etter salongbesøket ved å bruke Ph-Bonder Post-Service Perfector. Hjemmeproduktet hjelper deg både å forlenge og forsterke hårbindingene og holde de sterke mellom salongbesøkene dine. 

3. DU HAR ULIKE VALGMULIGHETER 

Å opprettholde den blonde utgaven vil kreve litt kvalitetstid med frisøren din. Hvis du er ute etter en mindre forpliktelse på den blonde skalaen bør du spørre oss om «balayage». I denne teknikken bruker vi mørkere farger i bunnen, mens vi beholder spissene klare og lyse. Dette er perfekt for deg som ikke ønsker å tenke på behandling av ettervekst! Samtidig beholder du lengdene vakkert lyse. 


4. DET KAN VÆRE LURT Å ENDRE HÅRPLEIERUTINENE DINE 

Blonde jenter med hårfarge vet at ikke hvilken som helst shampo bare virker. Har håret ditt blitt blondt vil du trenge de riktige produktene for å unngå kjedelige og kobberfargede spisser. Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige Redken Blond Idol produktene slik at du beholder håret blankt og levende for en perfekt blond look.  

5. UNNGÅ TRANGEN TIL DIY 

Mens DIY er topp for listig hjemmedekor er det ikke like bra for en lysningsprosess av håret ditt. Det kan kanskje virke som en god ide på et tidspunkt, men det er ingen som ønsker å ende opp med kobberfargede lokker eller misfarget highlights. Vårt beste tips er å overlate hårfarging til profesjonelle krefter og stole på de tar håret ditt til nye, blonde høyder uten risikoen for DIY uhell.6. TERMONOLOGIEN «BLOND» ER IKKE UNIVERSAL 

Når du ønsker å bli blond er det alltid lurt å ta med seg et bilde av det ønskede sluttresultatet. Mens «blond» for deg er den isfargede hvite stranden for et platina blondt hår, kan det for frisøren din menes en gylden blond hårfarge med en dypere tone. Bilder kan hjelpe dere med «å være på samme side» av fargeskalaen og sikre deg et flott sluttresultat du er fornøyd med. 7. HUDFARGEN DIN BØR REFLEKTERE HÅRFARGEN

Hvis du er usikker på hvilke nyanse av blond du skal velge bør du forsøke å ta hensyn til hudtonen din. Vanligvis, mennesker med en blekere eller kjøligere hudtone ser helt fantastiske ut med askeskimrende nyanser, mens de med varme hudtoner skinner med mer gylne fargetoner. Vi hjelper deg så gjerne med å gjøre det riktige valget.


8. DU BØR VURDERE Å ENDRE MAKE-UP

For noen er det å bli blond også en endring i valg av make-up.

Hvis du lurer på hvilke farger som fungerer best til din nye hårfarge har vi spennende tips å gi deg. Hårfarge og make-up går hånd i hånd for en perfekt look. 

9. HÅRTEKSTUREN DIN KAN ENDRE SEG 

Over tid kan bleking føre til at den naturlige hårteksturen din endres. 

De med krøller kan merke at hårspissene blir rettere og at lengdene blir tørrere. I motsatt tilfelle kan de med naturlig, rett hår oppleve mer volum da hårets skjellag (ytre lag) har blitt endret.


10. VÆR ÆRLIG MED FRISØREN DIN 

Det kan være vanskelig å innrømme, men frisøren din trenger å vite om du har brukt hjemmefarge før frisørbesøket ditt. Ved å forså hvor mye håret ditt har blitt farget tidligere kan vi justere hårfargeformlene for deg slik at du får det perfekte resultatet. 


LURER DU FORTSATT PÅ OM DU SKAL GÅ BLOND? 

TA KONTAKT MED OSS DA VEL VI HJELPER DEG SÅ GJERNE PÅ VEIEN. 

Se en oversikt over våre salonger her!

/ Adam og Eva


1 Kommentar

Nye produkter til herre

Postet av Adam og Eva den 3. Apr 2018

Redken sine nye produkter til herre: shampo, conditioners, styling og groomingprodukter er her - og bedre enn noensinne! 

Mulighetene innenfor hårstyling, hårklipp og hårfarge for menn har eksplodert de siste årene og den nye Redken Brews kolleksjonen er et direkte resultat av dette. Velg fra neste generasjons essensielle herreprodukter for å lage resultater som «pompadour» og «hard part comb over» eller gi tekstur til et langt hår. 


GUTTAS HÅRKLIPP FOR KORT, MEDIUM OG LANGT HÅR

Lyst på en ny hårklipp? Adam og Eva og Redken Brews hjelper deg. Den beste herreklippen tilpasset ansiktsform, hårtype og livsstil! Finn din fade, crop, medium, korte eller lange hårklipp og spør din Adam og Eva frisør om å gjenskape klippen for deg. Velg det klassiske som «hard part comb over» eller en kort «crop» eller favoritter som en «pompadour» eller en «bun». Uansett om du har krøllete hår, rett hår, fint eller tykt hår – sjekk ut de mest populære herreklippene og lær hvordan du spør frisøren din om denne. Hos Adam og Eva hjelper vi deg å finne den klippen som komplementerer looken din! 

QUIFF HÅRSTIL MED EN SKIN FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅR


Quiff hårstilenen for menn er virkelig et moment i disse dager og kan lages på både krøllete og glatt hår. Spør oss i Adam og Eva om å lage en «skin fade» og følg deretter denne step-by step oversikten for å lage «Quiff» stilen:

PREP:

Vask håret med Redken Brews 3-in-1 shampoo.


STYLE: 

Emulger Stand Tough Extreme Gel For Men i hendene og dra den gjennom håret. For krøllete hår, klem produktet inn i håret ved å bruke fingre og håndflaten. KORT STRUKTURERT HÅRSTIL MED SOFT FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅRSpør oss i Adam og Eva om å lage en kort, strukturert hårklipp med en «soft fade». Deretter følger du denne enkle oppskriften for å lage looken hjemme med Redken Brews.

PREP:

Vask håret med Redken Brews Daily Shampoo.STYLE:

 1. Føn-tørk frontseksjonen av håret oppover.
 2. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade med fingrene til toppseksjonen for å separere.
 3. Glatt ned sidene med overflødig produkt. 


MAN BUN MED TEKSTURERTE DELER

FOR MENN MED MEDIUM TIL LANGT HÅR


Få den perfekte «man bun» og ta denne hårstilen til neste nivå ved å bruke de riktige produktene som gir tekstur. 

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Wax Pomade i hendene og dra fingerene gjennom håret hvor du samler det ved midtre del av bakhodet. 
 2. Vri håret i en topp («bun») og knyt den.
 3. Vri restene av produktet inn i alle løse hår. BUZZ CUT UTEN FADE  

FOR MENN MED KORT HÅR

Liker du denne looken? Spør oss i Adam og Eva om en «tett fade herreklipp». Vi kan skreddersy denne looken for deg slik at den ikke blir for kort («Buzz Cut»).

PREP:

 1. 1. Vask håret med Redken Brews Mint Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade i håndflatene.
 2. Forsiktig klapp håret med håndflatene og vri for definisjon.
 3. BONUS: Hvis du har skjegg som avbildet her. Gni et par dråper av Redken Brews Beard Oil mellom fingerne og kam det gjennom skjegget for ekstra fuktighet og pleie.

HARD PART COMB OVER MED TETT FADE 

FOR MENN MED KORT HÅR


Liker du denne looken skal du spørre oss i Adam og Eva om en tett fade herreklipp. Vil du ha eksakt samme klipp som avbildet skal du spørre etter en «Hard Part Comb Over» herreklipp. Og husk: vi kan tilpasse looken slik at den ikke blir for kort.

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo For Men.


STYLE:

 1. Kam håret bakover.
 2. Bruk hendene til å la Wax Pomade For Men gli gjennom håndkletørt hår.
 3. Avslutt med Hairspray for Men for ekstra hold.
FRENCH CROP STIL MED EN TETT TAPER FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT TIL MEDIUM HÅR


«French crop» hårstilen gjør virkelig inntrykk, men er enklere å lage enn den ser ut til. Spør oss om å lage en tett «taper fade» hårklipp og følg trinnene under for hvordan du lager looken. 

PREP:

1. Vask håret med Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash.


STYLE:

1. Føhn håret fremover mot ansiktet.

2. Påfør Redken Brews Clay Pomade for Men med begge hender og bruk fingerene til å kamme håret fremover mot ansiktet og på denne måten fordele produktet i håret. 
LANGT HÅR MED OPPKLIPPET FRISYRE 

FOR MENN MED LANGT HÅR

Den beste hårstilen for menn med langt hår starter med tekstur i hårklippen. Spør oss om å lage en «oppklippet» hårklipp og deretter er det bare å følge trinnene under:


PREP:

1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo for Men.


STYLE:

1. Lag en ujevn skill.

2. Påfør Maneuver Cream Pomade i hendene og arbeid gjennom håret ved å bruke tvistende bevegelser med fingerene for å skape tekstur.
Vi ønsker alle gutta lykke til med håret

/ Adam og Eva


1 Kommentar

Touch av Shimmer

Postet av Adam og Eva den 3. Apr 2018


Shimmertrenden er større enn noen gang med over 1 million #shimmer looks på sosiale medier! Vi kan se de største kjendisene, som Kim Kardashian og Kyle Jenner, med sølv og pastell shimmer looks. 

Shimmer - Hair ColorL’Oréal Professionnel har samarbeidet med ledende make-up artister og influencers for å skape flere ultra trendy #shimmerhair looks. Paletten består av høyglansnyanser med uendelige muligheter. Enten du ønsker å gå for en full shimmer look eller mer subtile reflekser som gir en elegant og trendy touch av shimmer får du hjelp av oss i Adam og Eva. Vi skaper din personlige #shimmer look sammen med deg.

Gjør deg klar til å forelske deg i multi-dimensjonale shimmer nyanser!


Shimmer - Hair Color


Shimmer - Hair Color
Shimmer - Hair Color

/ Adam og Eva


1 Kommentar

SKJØNNHET & INTELLIGENS - ET MODERNE IKON

Postet av Adam og Eva den 2. Apr 2018

ANNONSE  -  Kérastase

Emily Ratajkowski har en helt ny tilnærming til skjønnhet.

Kérastase er stolte over å samarbeide med motegeniene og fotografene Inez og Vindooh i den nye kampanjen vår, og ønsker Emily velkommen til Kérastase-familien.

Kerastase Aura Botanica
Kerastase Aura Botanica

Det er mange grunner til at Emily Ratajkowski er uforglemmelig. Det er ikke bare den slående skjønnheten som gjør henne til en fascinerende person over hele verden. Det er holdningen hennes. Det er aktivismen hennes. Det er hennes kunstneriske væremåte og intellekt.

Det er måten hun omfavner sin egen unike væremåte på, som viser kvinner hvordan vi kan være vakre på hver vår måte og aldri beklage for det. "Jeg er selvsikker fordi jeg har lært å elske meg selv og sette pris på det som gjør meg unik", sier hun.

Emily er en perfekt representant for den moderne skjønnhetsfilosofien. Hvis du elsker deg selv, vil verden komme etter. Bokstavelig talt i hennes tilfelle. Hun har nesten 16 millioner Instagram-følgere. Modellen, skuespillerinnen og kunstneren bruker mediet til å fritt feire de mange sidene av seg selv. Staset opp, casual, sofistikert, sexy, sterk. 

Hun har mange hårstiler. Hun endrer stadig frisyre, farge og tekstur i henhold til humøret, og kan lett ha et dusin ulike stiler i løpet av ett år. Hun anser håret sitt som et verktøy for å uttrykke seg selv. Noe som skal pleies.

Hva som hjelper meg å føle meg sexy og selvsikker? Håret mitt 

(EMILY RATAJKOWSKI)


Emily ser alltid ut til å nyte det livet har å by på, elegant og grasiøst. Det handler ikke om perfeksjon (selv om hun kommer ganske nær), men om selvtillit, kreativitet og fellesskap. Hun er mye ute i verden og reiser, enten i jobbsammenheng eller på daglige eventyr i hjembyen Los Angeles, og bruker ofte sosiale medier for å dele høydepunktene med andre medlemmer av hennes voksende felleskap. "Når noen virkelig åpner seg opp for meg, føler jeg at de stoler på og liker meg", sier hun. Det er tydelig at hun er en godt likt kvinne, og setter ikke bare pris på sine egne spesielle egenskaper, men også de hun omgir seg med. 

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski


Det er tydelig på den autentiske måten hun deler livet sitt og meningene sine på at Emily tror kvinner skal velge hvordan de presenterer seg selv for verden. Hennes egen fremgangsmåte er en spennende kombinasjon av personlig og fysisk tiltrekningskraft. "Å være sexy er en vidunderlig form for skjønnhet", sier hun, før hun kaster på håret sitt og lar det falle ned foran ansiktet. Hun er helt frigjort, og fullstendig komfortabel i rollen som en mektig, moderne kvinne. "Jeg tror at kvinner er sterke, dyktige og fantastiske mennesker." Du kan skjønne hvorfor hun mener dette – hun er det perfekte eksempelet.


Kerastase Aura Botanica
Kerastase Aura Botanica10 Kommentarer

Get the look - Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 30. Jan 2018

En av våre favoritt Looks fra Oslo Runway 

Slick back dirty twist

Denne ble vist på Michael Olestads sin fantastiske visning. Hår av Sigrid Hesla Breie


' GET THE LOOK ' 5 STEP


1. Start med å fordele et utglattede produkt i tørt hår fra rot til spiss. Her bruker vi Align 12 fra Redken, et annet alternativ er Guts 10 om man ønsker mer tekstur.2. Håret samles i en stram hestehale med strikk. Produktet gjør håret enkelt å kontrollere samt samler alle små hår. 
3. Når hestehalen er på plass deles denne i to. Hver del tvinnes rundt seg selv.


4. Spenningen som blir i håret når det tvinnes gjør det enkelt å samle de to hestehalene til en stram ”balerina” knute. Fest disse med åpne hårnåler eller bobypins.5. Ved behov kan mer produkt påføres.

1 Kommentar

' PAPPA-STYLING '

Postet av Adam og Eva den 30. Jan 2018

Er du pappa og har en datter du vegrer deg for å ordne på håret eller kanskje du vil lære mer? 

Da er dette noe for deg! 


Vi inviterer til en treningskveld på Adam og Eva Bislett hvor vi lærer deg enkel styling og gir deg noen tips vi frisører har i skjorteermet. 


Når? Fredag 2.Februar 2018 kl 17.00 

Hvor? Adama og Eva Bislett - Wilhelmsgate 1, 0168 Oslo
Ta med datteren din - og kanskje litt tålmodighet
Arrangementet er gratis! 

Link til eventet på FB finner du her!

Velkommen !


1 Kommentar

Stolt sponsor Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 16. Jan 2018

Adam og Eva er stolt sponsor av Oslo Runway AW 18. 

Her står vi for alt hår, og gleder oss til å ta dere med 

backstage 26 og 27 januar

Følg oss på Instragram

Oslo Runway
0 Kommentar

Powered by: Bloc