Juleavslutning ved Adam og Eva Skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 21. Des 2012








Idag er det full julestemning på skolen og elevene er klare for å ta en velfortjent juleferie! De har jobbet godt med arbeider og julevasken har gått unna med julemusikk og gløgg. Vi ønsker alle en riktig god jul!


Fremdeles ledig studieplasser!

Postet av Adam og Eva akademiet den 12. Des 2012


Går du med en frisørdrøm i magen? Realiser den og søk nå! Adam og Eva Skolen har fremdeles noen ledige studieplasser. Kanskje du blir den heldige som kommer inn denne våren.



Ylva ble månedsblogger for November!

Postet av Adam og Eva akademiet den 10. Des 2012

Vi gratulerer Ylva som månedsblogger for November. Kriterier for å vinne denne prisen er at eleven har vist engasjement i sin blogg, har relevant og faglig innhold og viser stor interesse for faget. Ylva viser en fin interesse og har laget en blogg vi alle kan bli inspirerte av. Håper vi får lese mange blogginnlegg av henne i fremtiden! Besøk bloggen hennes her.


10. Desember nytt Blogg Event

Postet av Adam og Eva akademiet den 6. Des 2012

 Velkommen til nytt Blogg Event på skolen 10. desember klokken 14.00-16.00. Her kan dere få stylet håret deres. Og på slutten av dagen kårer vi månedens blogger for november.

 



Vintage Shopping Event

Postet av Adam og Eva akademiet den 1. Des 2012





Idag jobber noen av elevene ved Adam og Eva Skolen på Arkaden Vintage Shopping. Skolen har egen stand og kan style deg på håret. Norske toppbloggere vil selge sine vintage klær her hele dagen. Verdt å ta turen!

 


1 Kommentar

Høstvisningen nærmer seg!

Postet av Adam og Eva akademiet den 26. Nov 2012




Inspirasjonen blomstrer på Adam og Eva Skolen om dagen. Elevene jobber som aldri før. Vi gleder oss til torsdag!
 


1 Kommentar

Åpen Dag

Postet av Adam og Eva akademiet den 23. Nov 2012






Vi hadde en veldig fin Åpen Dag på skolen torsdag 22.november. Elevene våre var flinke med hodemassasje, fine stylinger og noen fikk ordnet vipper og bryn. Takk til alle som besøkte oss og takk til alle elevne våre. Vi gleder oss til neste Åpen Dag!



Bare seks dager igjen!

Postet av Adam og Eva akademiet den 21. Nov 2012

Adam og Eva Skolen sin årlige høstvisning er rett rundt hjørnet . Vi ser frem mot en uke med mye jobb og inspirasjon! Vi håper å se DEG torsdag 29.november. Vel møtt!  



Utdanningsmesse

Postet av Adam og Eva akademiet den 13. Nov 2012










 
Forrige uke var vi på utdannings messe i Fredrikstad. Det var god stemning og masse folk på standen vår alle dagene. Vi gleder oss til neste utdannings messe som blir i januar. Tusen takk til lærlingene fra Adam og Eva i Fredrikstad, Camilla og Yvonne. De gjorde en fantastisk jobb.



Blogg event

Postet av Adam og Eva akademiet den 9. Nov 2012





Christina Miranda - Christensen fikk prisen månedensblogger for oktober. Hun har vist stor engasjement og fått frem sin kreativitet i sin blogg. Det blir spennende å følge henne og alle de andre elevene videre i bloggverden. Vi elsker å bli inpirerte!

 



7 NOVEMBER ER DET TID FOR BLOGG EVENT VED ADAM OG EVA SKOLEN

Postet av Adam og Eva akademiet den 5. Nov 2012

Onsdag 7 november er det årets andre Blogg Event ved Adam og Eva Skolen! Det vil være åpent for pleie, som hodebunnsmassasje og lett styling. Art Complexion vil også være tilstedet for inspirasjon og kanskje litt lett make up om det er ønskelig. Måneds blogger vil bli kåret! Vi ønsker DEG velkommen!

Dato: Onsdag 7 November

Klokken: 14.00 - 16.00

Sted: Adam og Eva Skolen, Tøyenbekken 21.  

 

 



Vipper og bryn

Postet av Adam og Eva akademiet den 2. Nov 2012


 

Elevene har nå fått innføring i vipper og bryn. De jobbet nøye og fikk til fine resultater! 



Fargeteori med L`ORÈAL

Postet av Adam og Eva akademiet den 2. Nov 2012


 

Alltid gøy og spennende med besøk. Det å forstå fargeteori er en stor og viktig oppgave i frisøryrke. Så med litt ekstra fordypning av L`orèal er elevene nå langt på vei!



Oppsett og opprulling

Postet av Adam og Eva akademiet den 26. Okt 2012








Elevene har jobbet med opprulling og oppsett denne uken. De jobber nøye, effektivt og vi ser noen stylistspirer vokse. Gleder oss til å se dem jobbe videre med egne prosjekter!


Bedriftsøkonomi

Postet av Adam og Eva akademiet den 24. Okt 2012






Vår daglig leder ved Adam og Eva skolen, Silje Gulliksen, var det som stod for bedriftsøkonmiundervisningen. Hun ble helt imponert over den gode entusiasmen og forståelsen rundt bedriftsøkonomi i forholdtil "drømmesalongen" til elevene. Her kom de med fantastiske løsninger og ideer for å få til sin drømmesalong uten at det skulle gå utover økonomien. Tror det gikk opp ett lite lys for elevene hvor lite som skal til for at salongen ikke blir som ønsket. De reflekterte fint i gruppene sine om hva de synes var viktig i deres salong, og om hva de ønsker å kutte og ha mer fokus på. Vi er sikre på at dette blir fantastiske lærlinger og kanskje de åpner sin egen drømmesalong i fremtiden.Hvem vet? Vi gleder oss hvertfall!
 



Make up dag

Postet av Adam og Eva akademiet den 22. Okt 2012







Idag har det vært make up dag ved Adam og Eva Skolen. Vi fikk besøk av Steven Pimjang som selv jobber iAdam og Eva som senior stylist og makeup artist. Steven jobber også som freelance hårstylist og makeup artist, han er i tillegg leder for makeup teamet i Adam og Eva. Elevene var superflinke og fikk til flotte resultater. Moro å se hvor raskt de lærer!
 

 


1 Kommentar

Redken produktkurs

Postet av Adam og Eva akademiet den 22. Okt 2012






Fredag 19 oktober hadde vi besøk av Ronny fra Redken, som hadde et inspirerende produktkurs med elevene. Det ble en dag med god stemning og flott styling. De lærte også litt teknikker i forhold til Oslo fashion week, så nå har vi mange ivrige stylistspirer her på skolen!


Service og kommunikasjon på agendaen

Postet av Adam og Eva akademiet den 19. Okt 2012







Torsdag 18 oktober var det service og kommunikasjon på timeplanen. Elevene var veldig engasjerte og hadde masse med innspill! Dette ble en dag med mye erfaringer, ny kunskap og masse latter. En flott dag!

 



Blogg Event

Postet av Adam og Eva akademiet den 15. Okt 2012
















Skolens aller første Blogg Event. Elevene hadde invitert familie og venner til å komme på denne dagen. Og her kunne de få litt massasje og styling av elevene. På slutten av dagen hadde vi kåring av månedens beste blogger. Sindre Ruud Moen fikk årets første pris, og litt produkter og blomster og en diplom. Det blir spennende å se hvem som blir månedens beste bloggerfor oktoberog da skal vi også ha kåring av skolens beste gruppeblogger. Vi gleder oss til å se mange flere blogginnlegg!


Farge hverandre dag på skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 15. Okt 2012









Torsdag fikk elevene farge hverandre. Noen elever var nesten ikke til å kjenne igjen etter ny hårfarge. Alle sammen koste seg og følte at de forstod fargelære enda litt mer etter denne dagen. God energi er det alltid i klassen, inspirerende å se hvor flinke elevene blir for hver dag.  



Sassoon Academy gjør det igjen - inspirerer!

Postet av Adam og Eva akademiet den 12. Okt 2012








Eirik Thorsen og Annsofi Carlsson var og besøkte Sassoon Academy i sommer. Her ble de inspirert av Elegiac Mid Season 2012. Vi fikk gleden av å bli like bergtatt under deres Adam og Eva Londonvisning onsdag 10 oktober. Her viste de oss ulike klippeteknikker, farge og fortalte oss historien bak Elegiac. Camilla og Siv-Kaia, som er elever ved skolen, stilte opp som modeller og ble super freshe. Takk for en flott kveld!  

 



VELKOMMEN TIL BLOGG EVENT VED ADAM OG EVA SKOLEN FREDAG 12 OKTOBER!

Postet av Adam og Eva akademiet den 5. Okt 2012



12 oktober braker det løs med årets første Blogg Event ved Adam og Eva Skolen. Det vil være åpent for litt pleie, som hodebunnsmassasje og litt styling. Måneds blogger vil bli kåret! Vi ønsker DEG velkommen! Tid: 14.00 - 16.00 Sted: Adam og Eva Skolen, Tøyenbekken 21. 

 


 




Inspirasjonsdag med lærlinger fra Adam og Eva

Postet av Adam og Eva akademiet den 5. Okt 2012








Denne uken fikk vi besøk av lærlinger fra Adam og Eva som viste elevene alt fra klipp, farge og styling! Elevene stilte villig opp som modeller og fikk mye tips og ideer fra lærlingene om videre utvikling. Dette var en dag hvor de fikk et godt innblikk i hvordan en hverdag er for lærlinger i Adam og Eva.  



FARGELÆRE PÅ ADAM OG EVA SKOLEN!

Postet av Adam og Eva akademiet den 4. Okt 2012


Super intens og morsom dag!!:):)

Elevene er kjempe engasjerte, spørsmålene hagler mot dyktige lærere som svarer på "tiltale".

En gryte av kunskap røres omstendig.

Inspirasjonsbilde fra Vidal Sassoon!:)

 

 



Trend og stil historie ved Adam og Eva Skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 3. Okt 2012







Mandag 1 oktober hadde vi trend og stil historie på timeplanen. Det ble en dag med mye inspirasjon, kunnskap og glede. Elevene fikk også vise sin kreativitet og inspirasjon ved å lage moodboard og ha en liten presentasjon mot slutten av dagen.

Det å få et innblikk i trend og stil historie er både spennende og veldig viktig med tanke på faget vårt. Dette er et fag vi gleder oss til å jobbe mer med!


Tilbakeblikk på Oslo Fashion Week

Postet av Adam og Eva akademiet den 24. Sep 2012





13 august startet Oslo Fashion Week. En stor happening for Adam og Eva! Her er det full fart og mye intens jobbing som står for tur. Alt fra nye lærlinger til gamle veteraner jobber sammen i team for å få til etflott resultat.Dette er enuke med mye samarbeid, inspirasjon og glede!

Vi gleder oss allerede til neste gang, 4 - 10 februar 2013!
 



Ledige studieplasser for vårsemesteret 2013

Postet av Adam og Eva akademiet den 21. Sep 2012

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 25 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innfor frisørutdanning.

Følg drømmen din og søk på skolen idag! Søknadskjema finner du HER.

BLI VENN MED OSS PÅ  FACEBOOK.  

 

 



Filmdag på Adam og Eva Skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 10. Sep 2012









































































Idag har det vært filming på Adam og Eva Skolen. Elevene har jobbet godt og hatt en dag som filmstjerner.  

 

 

 



Første klippeuke!

Postet av Adam og Eva akademiet den 31. Aug 2012



Tiden flyr og første klippeuke er nå over. Det er noen spente og fokuserte elever på skolen idag som har sin aller første klippetest. Vi ønsker dem masse lykke til!


Da er vi i full gang med inntaket til vårkullet 2013

Postet av Adam og Eva akademiet den 27. Aug 2012


Går du med en drøm om en kreativ utdanning? Er du opptatt av mote og design?
Frisøryrket er et spennende yrke med utallige muligheter. Ta til mot og søk nå!

Søknad til skolen finner du her.
 

 



Fredagspleie ved Adam og Eva Skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 24. Aug 2012









Elevene har idag øvet på hodebunnsmassasje og analyse av håret. De har vært super flinke og vi ser et potensiale til flotte og behagelige frisører.

 

 



Da er vi igang!

Postet av Adam og Eva akademiet den 21. Aug 2012

   





























Elevene for høsten 2012 er i full gang med skole. De står på og viser stort engasjement. Vi gleder oss bare til fortsettelsen og til å følge disse fantastiske menneskene.



Adam og Eva skolen har fremdeles et par ledige studieplasser!

Postet av Adam og Eva akademiet den 18. Jul 2012

Går du med en frisørdrøm i magen? Realiser den og søk nå! Kanskje du blir den heldige som kommer inn denne høsten.

Søknad finner du her.



Våren 2012

Postet av Adam og Eva akademiet den 25. Jun 2012

alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text

6 måneder har gått så altfor fort og våre elever fra våren 2012 er nå klare for utplassering og lærlingtid. Vi ønsker dem all lykke på den inspirasjonsrike veien, og håper de alle når drømmene og målene sine!



Vårvisningen 2012 - A celebration of Vidal Sassoon

Postet av Adam og Eva akademiet den 2. Jun 2012

alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text

Vårvisningen 2012, A celebration of Vidal Sassoon, er nå forbi og det ble en storartet opplevelse. Det har vært en uke med mye hard jobbing, samarbeid og kreativitet. Elevene har vært super flinke og vi er ekstremt stolte over hva de har klart å få til!

Bli med Oslo Fashion Week backstage under vårvisningen, klikk her.



Prosjektuken er i full gang!

Postet av Adam og Eva akademiet den 30. Mai 2012

alt text alt text alt text

Den årlig vårvisningen for Adam og Eva Skolen går straks av stabelen og det går raskt mot show dag. Våre flinke elever jobber på spreng for å få til et forrykende show. Kreativitet og inspirasjon er det som oser på Adam og Eva Skolen fortiden. Vel møtt til A celebration of Vidal Sassoon førstkommende torsdag.



Hårhistorikk på Fornebu

Postet av Adam og Eva akademiet den 21. Mai 2012

alt text alt text alt text alt text alt text

I dag tok vi turen til Det norske barber, frisør og parykkmuseum. Her fikk vi en omvisning av selveste Erik Ruhs som har drevet museet i over 20 år. 13 februar 2011 flyttet lokalene fra hovedstaten til nye lokaler på Fornebu. Det å få se hårtørrere fra før elektrisiteten kom, flotte parykker og høre gode historier som enhver kan ha interesse av, gjorde dette til en spennende og inspirasjonsrik dag.

Museet er åpent hver søndag fra kl.13.00 - 16.00. Større grupper kan også avtale egen tid.



A CELEBRATION OF VIDAL SASSOON

Postet av Adam og Eva akademiet den 15. Mai 2012

Adam og Eva Skolen inviterer til skolen sin årlige vårvisning.

I år har vi valgt å lage vårvisningen som en hyllest til Vidal Sassoon. Vi kommer til å by på mange spennende og historiske Vidal Sassoon klipper, og gleder oss stort til å hylle Vidal Sassoon sammen med dere.

A celebration of Vidal Sassoon

Torsdag 31.mai kl 21.00 Sted: Adam og Eva Skolen

Vi ønsker dere alle velkommen.



Lærlingvisningen Vår 2012 v/ Adam og Eva skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 10. Apr 2012

alt text

Adam og Eva Skolen takker for en fantastisk lærlingvisning med inspirasjon her med lærlingene fra Adam og Eva Paleét og Adam og Eva Gamlebyen som viser studentene ved skolen teknikker innenfor klipp,farge og styling.



Adam og Eva Skolen ønsker velkommen til åpen dag førstkommende fredag 13 April!

Postet av Adam og Eva akademiet den 10. Apr 2012

Adam og Eva Skolen ønsker deg og en venn velkommen til åpen dag! Våre flinke studenter er klare til å gi deg og en venn en gratis kur m/ hodebunnsmassasje med lett styling. Våre rådgivere står klare til å veilede deg vedrørende din karriere innen hår og mote. Sted: Tøyenbekken 21, Dato: Fredag 13 april, Kl: 15:00-19:00

Følg Adam og Eva Skolen på facebook

alt text



Elever på Adam og Eva skolen

Postet av Adam og Eva akademiet den 17. Feb 2012

[embed]http://vimeo.com/35191964[/embed]

Nysgjerrig på hverdagen som frisørelev? Hør hva elevene Christoffer og Margareth ved Adam og Eva skolen har å si:)



Ledelsen hos Adam og Eva

Postet av Adam og Eva akademiet den 17. Feb 2012

[embed]http://vimeo.com/35190326[/embed]

Adam og Eva skolen er plassert i Oslo i nye lokaler i Tøyenbekken. Alle lærere er ansatt i en Adam og Eva Salong og tilbringer mesteparten av tiden som frisør, dette for å sikre at våre lærere er oppdaterte på det siste av trender og teknikker. I denne filmen blir du bedre kjent med Silje og Cato som forteller deg om hva som skjer på Adam og Eva skolen:)



Video fra Høstutstillingen RED

Postet av Adam og Eva akademiet den 17. Feb 2012

[embed]http://vimeo.com/33334166[/embed]

På Høstutstillingen "RED" var det fokus på det røde, franske og sensuelle. Elevene jobbet hardt for å få alt klart til Adam og Eva skolens høstutstilling November 2011. Her er resultatet:)



Adam og Eva skolen sin årlige høstvisning

Postet av Adam og Eva akademiet den 16. Feb 2012

Adam og Eva skolen sine fantastiske elever satte opp visningen RED fredag 25.11.11. De har stått på dag og natt for å få til dette showet. Gå inn på vårt galleri og se bilder!



Går du med en drøm om å jobbe hos Adam og Eva?

Postet av Adam og Eva akademiet den 4. Jan 2012

Går du med en drøm om å jobbe hos Adam og Eva? Er du kreativ og lærevillig? Adam og Eva søker nå etter nysgjerrige og interesante medarbeidere! Kontakt Adam og Eva sitt hovedkontor på 22056640 og spør etter Cato Stenerud eller ta kontakt på mail cato@adamogeva.no