Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

DEN STORE DAGEN!

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 18. Mar 2019

Lørdag 16. mars inntok tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg «Hår & Skjønnhet» i regi av NFVB, årets absolutt største begivenhet for frisør- og velværebransjen. Det var fullt hus, med et spennende og tettpakket program gjennom hele dagen. Deretter ble det hele rundet av med den fantastiske PRISFESTEN - ÅRETS FRISØR. 


Adam og Eva var sterkt representert med hele 10 nominasjoner i 5 forskjellige kategorier under prisfesten. Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi ta med oss hele 3 stk hjem!  


«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen, Adam og Eva Grensen (Oslo):

Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte.

 FOTO: KRISTOFFER MYHRE


Årets Lærling»: Silje Markussen, Adam og Eva, avdeling Steen og Strøm (Oslo):

Prisvinneren byr på en smart bruk av tekstur og gateinspirerte, modige uttrykk. Dette er touch av Vivian Westwood, utført med gode, kreative ferdigheter. Lærlingen har en god forståelse for det som skal til for å løfte frem flotte arbeider, og en teknisk ekspertise som viser et spennende faglig utviklingspotensial.

FOTO: OLE MARTIN HALVORSEN


«Årets Frisørkonsern»: Adam og Eva Gruppen AS:

Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre.  ÅPENT HUS

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 13. Mar 2019


Mandag 25.mars kl.15.00 inviterer Adam og Eva Skolen  til ÅPENT HUS!


Er du nysgjerrig på hvilke muligheter en frisørutdannelse kan gi deg, eller ønsker du å få egenbehandling og tips til ditt hår? Da ønsker vi DEG velkommen! Arrangementet er GRATIS og ta gjerne med deg en venn om ønskelig.

PROGRAM FOR DAGEN:
Kl.15.00 – 17.30
- Våre elever tilbyr gratis egenpleie. Du kan velge: kur m/hodebunnsmassasje, farging av vipper og bryn og lett styling.
- Redken, Matrix og Kerastase er tilgjengelig på stands for å gi deg tips og råd.

Kl.15.30, 16.30 og 17.30
- Informasjon og omvisning av Adam og Eva Skolen m/rådgiver.


Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på mail: skolen@adamogeva.no eller tlf: 23135090.

Se vårt facebook event og bli oppdatert fortløpende:https://www.facebook.com/events/349136332371308/ 


Vi gleder oss til DU kommer!:) Velkommen.Love is the (h)air

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 14. Feb 2019

I år har Adam og Eva nok en gang stått for hår under Din Bryllupsmesse på vakre Grand Hotel i Oslo. Her har vi fått være med på å påvirke hårtrender innen bryllupsmote for 2019 som gir brudestylingen prikken over i-en.


Som én av de 50 utstillerne på bryllupsmessen, hadde vi mulighet til å møte kommende bruder, brudgommer og forlovere. Vi ga de råd, tips og veiledning for hvordan håret kunne bli flottest mulig for den store dagen. I vakre omgivelser fikk man tilgang på eksklusive messetilbud, smaksprøver av bryllupskaker og mat, og ikke minst se den store visningen av bryllups - og festantrekk.


Det er en jungel av ulike varianter av oppsetninger og uttrykk, så om man lurer på hva som kunne kle/passe for din hårtype kan man bestille tid til en konsultasjon i en av våre Adam og Eva salonger, helt uforpliktende. Vi har frisører med solid frisørutdanning, og som ofte jobber ute på oppdrag for ulike magasiner og visninger. Er det noen som vil få deg til å føle deg trygg, så er det hos Adam og Eva.


Hos Adam og Eva skolen får elevene våre grundig gjennomgang av alt fra tekniske klippeformer til grunnleggende oppsetningsteknikker. Kunne du tenke deg å jobbe med hår og lære dette ut i fingerspissene, kan du søke deg inn som elev her. Vi har oppstart to ganger i året, januar og august.Skolehverdagen

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 29. Jan 2019

Snart èn måned er gjennomført for våre nye frisørstudenter her på Adam og Eva Skolen. Tiden går fort når man har det gøy! Elevene har vært igjennom mye allerede; alt fra de ulike fønteknikkene, styling, oppsett, service og kommunikasjon, konsultasjonslære, hår - og hodebunnsanalyse og markedsføring for å nevne noe.. Og nå er det klipp som gjelder! 


Gjennom fem uker skal elevene våre ha fokus på de 4 grunnklippene i frisørfaget og etter hvert lære hvordan vi kombinerer disse. Deretter har elevene HERRENE i fokus og hvordan jobbe med maskulin form, skjegg og barbering, et utrolig spennende felt i faget!Etter klippeukene er det "kjemi" på timeplanen. her er det emner som strukturomforming (også kalt permanent) fargeteori, hvordan påføre farge, ulike fargeteknikker, blant annet diverse "stripe/balayage teknikker", produktlære, farge hverandre dager og mye annet spennende. Vi gleder oss allerede!


Har du lyst på en spennende og kreativ karrière der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli "barberer" å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Vi har rullerende inntak og har fortsatt noen ledige plasser i august 2019, søknadskjema finner du her.


KUNDEPERIODE

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 28. Nov 2018

Som en del av utdanningsløpet til våre elever fungerer Adam og Eva Skolen som salong en måned per semester. I tillegg til å ha kunder skal også elevene prøve seg som resepsjonister og ha ansvar for å registrere kunder, ta betaling og ha kontroll på salongen.

Vi tok en rask prat med to av våre resepsjonister mellom arbeidsoppgavene deres.

Hvordan er det å jobbe på mennesker etter mye trening på dukkehodet?

Victoria: SKUMMELT! Men det var veldig gøy når man først hoppet inn i det. Det er annerledes å jobbe på ekte mennesker. Det blir mye mer variasjon siden alle kunder ønsker ulike uttrykk med klippen. Det å få hjelp av lærerne til å få det beste frem i hver klipp/farge, gjør det utrolig givende.

Jessica: Arbeid på dukke var nødvendig for å bli trygg på det grunnleggende, men det er utrolig gøy å endelig få jobbe på mennesker. Man må tenke mye mer etter hvordan man utfører verktøyføring som f.eks varme fra føneren. 

 

Var det skummelt å skulle ta imot første kunde i stolen? 

Victoria: Det er alltid skummelt å hoppe inn i noe for første gang, men også lærerikt, det er jo dette jeg vil jobbe med!

Jessica: Litt. Spesielt frykten for at kundene ikke skal bli fornøyde.

 

Hva slags erfaringer har du gjort deg så langt i kundeperioden? 

Victoria: Viktigheten med god kundeservice. Fra kunden kommer inn døren til de forlater salongen. Jeg har også erfart at en klipp kan klippes på ulike måter og det super gøy med nye tips og råd fra lærerne. 

Jessica: Jeg har fått prøve ut forskjellige fargeteknikker, både striper og helbleking. Det har vært gøy å få et innblikk i de forskjellige produktene. Det er også veldig viktig med god kundeservice, snakke og lytte til kunden og alltid være positiv.

 

Hva er det viktigste å tenke på når man har en kunde i stolen?

Victoria: Det viktigste er at kunden føler seg trygg og ivaretatt. Er jeg usikker på hva jeg skal gjøre så passer jeg på å spørre læreren min om hjelp en gang for mye enn en gang for lite.

Jessica: Kundeservice! Det å yte god kundeservice og få kunden til å føle seg trygg. 

 

Hva er det morsomste du har gjort på kunde i kundeperioden? 

Victoria: I løpet av kundeperioden så langt synes jeg "saks-over-kam teknikk" er veldig gøy! Det er også veldig morsomt og givende å se hvor fornøyde kundene blir!

Jessica: Striper! Det er en stor jobb, men det er veldig gøy å se hvor mye forandring man kan skape med denne teknikken. 


Tusen takk for praten jenter, da skal dere få lov å jobbe igjen!

Nå går det raskt mot eksamensperiode og avgangsvisning for elevene, en utrolig spennende tid i møte.

Vi har fortsatt noen ledige timer før siste kundedag torsdag 6.desember. 

Ta kontakt på telefon: 23135090 for å booke din time. For prisliste se her. Powered by: Bloc