ÅPEN DAG

Postet av Adam og Eva akademiet den 11. Okt 2023

Onsdag 25.oktober inviterer Adam og Eva Skole og Akademi til ÅPEN DAG! Perfekt dag for deg som er nysgjerrig på frisøryrket!


Program kl.13.30

  • Mulighet for gratis egenpleie (kur m/hodebunnsmassasje, farging av vipper og bryn, lett styling)
  • Mulighet for omvisning av Skolen m/rådgiver


Arrangementet er helt gratis og registrer gjerne din deltagelse her. 

Du er velkommen til å ta med med en venn eller to, om du ønsker!:)


Adam og Eva Skole og Akademi kan tilby en kreativ utdannelse, som gir deg en trygg jobb i fremtiden. Adam og Eva Skolen er Norges første private frisørskole og hos oss er du i jobb allerede etter 6 måneder. Vi har oppstart i januar og august, med rullerende inntak! Ønsker du å søke allerede i dag, finner du søknadsskjema her.



Start din frisørkarriére i dag!

Postet av Adam og Eva akademiet den 23. Nov 2022

Adam og Eva Skolen er Norges eldste private frisørskole og er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet! Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 35 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning. 

Tirsdag 03.januar er første skoledag for vårkullet 2023 og vi har fortsatt noen ledig plasser, søk idag for å sikre deg plass!

Søknadskjema finner du her!


Frisørutdannelse

Har du lyst på en trygg, spennende og givende karriere? Har du ambisjoner om å bli hårstylist, jobbe innen mote og media eller jobbe med kunder i salong? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Hos oss er du i jobb allerede etter 6 måneder. Skolen er støttet 100% av Lånekassen.

Det å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt, også om du vil bli en dyktig frisør. Valg av riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere.

Adam og Eva Skolen har høy status i bransjen og dette gjør veien til fast jobb enklere for deg som elev!

Lurer du på hva en frisør tjener? Les mer her.




Rullerende inntak

Vi har rullerende inntak med skolestart to ganger i året: august og januar. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon for å bli bedre kjent.


Læreplass

Adam og Eva Skolen eies og driftes av Adam og Eva Gruppen. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet. Vi har et stort nettverk i hele Norge som kan sikre deg en trygg læreplass.


Vi veileder deg fra drøm til virkelighet!


Søk Adam og Eva Skolen i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!




KUNDEPERIODE

Postet av Adam og Eva akademiet den 11. Apr 2022

Som en del av utdanningsløpet til våre elever fungerer Adam og Eva Skolen som salong i tre uker per semester. Målet er at elevene skal få by på sin kompetanse og tilby frisørtjenester til hyggelige priser.




Kundeperioden: 11.april - 4.mai 2022

Timebestilling/telefon: 23 13 50 90, mellom kl.09.00 - 15.00

Besøksadresse: Schweigaardsgate 14, 0185 Oslo 


Velkommen til oss!:)




Hva skal jeg bli?

Postet av Adam og Eva akademiet den 6. Jan 2022

Usikker på hva du skal bli? Hva med å søke deg inn på frisørutdanningen hos Adam og Eva Skolen?


SØK HER


Velg dine studier

Det kan være overveldende med alle mulighetene man har til valg av yrke og hva man kan bli. Noen vet allerede fra ung alder hva de ønsker å jobbe som, mens andre bruker lenger tid på å finne ut av hva de vil bli. Det kan hjelpe å finne ut av hva man allerede har en interesse for, også bygge på dette. 


Det finnes et hav av utdanninger å velge mellom der ute, alt fra kortere, yrkesfaglige studieløp til høyere utdanninger som tar minimum seks år å fullføre. Det kan være lurt å begynne tidlig å tenke på hva du ønsker å prioritere - vil du raskt ut i jobb eller har du lyst på en lang studietid? Dette er noe du kan tenke på allerede før videregående skole. 

Interessert i hår og trend?

Er du interessert i å følge med på trender eller hvordan hår er med på å komplimentere et antrekk? Hos Adam og Eva skolen har vi den perfekte utdanningen for deg uten tidligere erfaring med hår, men som ønsker å jobbe som frisør og stylist.


Hvorfor velge Adam og Eva skolen?

Mulighetene er mange hvis du velger å være elev hos oss. Hos oss får du grundig og oppdatert undervisning, samtidig som du får rom til å utvikle din egen stil. Vårt ønske er å gi elevene våre erfaring med å jobbe som frisør så tidlig som mulig. Derfor vil elevene bare etter 6 måneder få mulighet til å prøve seg ute i felten. 

En frisørutdanning hos oss krever ingen tidligere utdanning eller erfaring innen faget. Det holder å ha gjennomført grunnskole, derfor kan du begynne hos oss allerede etter ungdomsskolen om du ønsker det.


Motivasjon og interesse for faget

Om du selv tenker “Hva skal jeg bli?” og har et ønske om å bli frisør eller ta stylist utdanning, er skolen vår perfekt for deg. Vi setter interesse og evnen til å tilnærme seg ny kunnskap over tidligere erfaring.


Frisøryrket handler om mye mer enn det å klippe hår. Det handler også om å holde seg oppdatert på de nyeste trendene, det å vite hvilke nye produkter som har kommet på markedet og hvilke nye og innovative løsninger som gir kundene dine det resultatet de ønsker seg. 

Fordypning

Som elev hos oss kan du fordype deg på tre forskjellige områder:


  • Herrefaget/barberer 

  • Styling

  • Farge


Valg av fordypning gir deg mulighet til å fokusere på det fagområdet du interesserer deg for.

Herrefaget/Barberer

Om du velger å fordype deg i herrefaget, vil du fokusere på klipp og vedlikehold av skjegg og bart, i samspill med hårfrisyre og ansiktsform. Du vil også lære mer om hvordan forskjellige typer ansiktshår bør behandles og klippes. 

Styling

Dersom du velger fordypning i styling, vil du få prøvd deg på en rekke forskjellige måter å sette opp og style hår. Det handler ikke bare om en flette, men også om hvordan håret er med på å gjøre et statement og hvordan frisyren kan komplimentere et antrekk eller en spesifikk ansiktsform. 


Det er viktig å vite hvordan man skal jobbe med ulike hårtyper. For eksempel, avhengig av om kunden har krøllete eller slett hår, vil han eller hun trenge spesifikke produkter og behandling. 

Farge

Farger er mye mer enn striper og ombré. Farging handler også om hvilke hårtyper som kan bruke hvilke produkter, og hvilke farger som passer til forskjellige personer. Om du velger farging som fordypning, vil du lære mer om diverse teknikker og ulike måter å farge hår på. Her får du virkelig utfordret deg på fargekombinasjoner og hårtyper.


Søk i dag!

Usikker på hva du skal bli, men synes frisørfaget høres interessant ut? Søk hos oss i dag! Adam og Eva skolen er en av de eldste private frisørskolene i Norge, og har utdannet frisører som jobber over hele verden. 


Vi hjelper deg gjennom utdanningen med god veiledning hele veien, noe vi vet at er viktig. Underviserne hos oss har god kontakt med elevene, og er alltid klar til å gi gode råd, og nyttig informasjon.

Mer informasjon om utdanning

Det kan være vanskelig for mange å finne et studie som passer for dem - på våre nettsider finner du mye god informasjon om frisørstudiet og hva det innebærer. Frister livet som frisør? Start med å sende oss en søknad.


Har du spørsmål er det bare å ta kontakt så svarer vi så godt vi kan. Vi er tilgjengelig både på telefon og på mail


SØK HER


 




JULEPRAT - hovedlærer Maya Stark

Postet av Adam og Eva akademiet den 24. Des 2021

Vi har tatt en JULEPRAT med vår fantastiske hovedlærer @starkmaya🎄 Maya har jobbet hos oss i en årrekke og er en inspirasjon ut av en annen verden.


Kan du fortelle om et av dine morsomste frisørminner? 

Jeg har så utrolig mye gøy jeg har fått lov å være med på i løpet av min karriere, så det er så vanskelig å velge bare et! Jeg har fått reise både inn og utland med yrket mitt, møtt masse fine mennesker som er både mer og mindre kjent og vært både deltaker, hovedperson på scenen og flue på veggen på arrangementer jeg ellers bare hadde kunnet sett på tv uten frisøryrket mitt. Nei, jeg klarer faktisk ikke å velge bare et! 😅💕

 


Hva er det beste med å være lærer?

Det beste med å være lærer er at jeg får være en liten del av mine fantastiske «barns» hverdag i et halvt år, og så få se hvordan de vokser som lærlinger og senere frisører. Ingenting gir meg mer glede enn å se mine tidligere elever lykkes med drømmene sine, og kunne tenke at jeg har fått lov til å være en bitteliten del av deres reise 💕

 

 

Hvordan ser julen ut for deg?

Julen 2021, ikke overraskende og på linje med i fjor, blir litt mer Slow paced enn et vanlig år. Så vi holder oss i Oslo-området med nærmeste familie, lek i snøen med barna og masse god mat 👨‍👩‍👦‍👦❤️🎄


Dine julefavoritter for håret?

Mine favviser for håret er produkter og styling som sørger for shiny, glødende og healthy looking løse lokker. Det er lett å matche med alle julens antrekk fra pysj til glam, sofa til bakken. ⛷

Den beste rutinen starter med gode produkter i dusjen, feks Matrix Unbreak My Blonde som renser midt og holder hårfargen klar og fin. Bruk gjerne en stor krølltang med skje for å få maks polering. ✨

Husk varmebeskyttende! I Matrix har vi Total Results Mega Sleek Iron Smoother som gir både glans, hinder frizz og er varmebeskyttende. 🔥


 

Har du lyst å komme med en siste hilsen til våre fremtidige frisørspirer eller de som sitter i tenkeboksen på å bli frisør?

Frisøryrket byr på så mye spennende muligheter, enten om man ønsker å stå i salong, jobbe med artister eller med TV, jobbe med motebransjen, lage kunst eller brenner for opplæring og kursing. Man møter så mange fine mennesker både i stolen og blant kollegaer. Det er fantastisk å få lov til å hjelpe mennesker med å uttrykke sitt indre jeg, hver eneste dag! Så det er bare å hoppe i det, vi tar deg imot med åpne armer og hjelper deg med å realisere DIN frisørdrøm ✨


Takk for praten Maya, du er en ekte STJERNE og vi elsker å jobbe med deg her på Skolen og Akademiet!

Vi du begi deg ut i et utrolig spennende yrke og gå i Maya sin fotspor, send inn søknad idag!